En omfattande Altoids personlig överlevnad/varje dag bära TinVersion 1.0

Varje dag jag bär följande på mig minst: 2 knivar, 2 firestarters, 2 ficklampor, 2 multi verktyg, 2 paracord tillbehör och -naturligtvis - detta Altoids survival kit [som jag håller på att duplicera in i en Altoids Smalls Tin]. Jag har också 2 bugout väskor [egennamn] och 2 nödförråd i min bil. för både BOB och nödsituation kit finns en mindre en i nå och en större en i ryggen [onödigt att säga, jag tror på vikten av redundans.]

Jag säger detta eftersom jag byggt detta kit för det uttryckliga syftet alltid att ha överlevnad objekt på eller i närheten av mig utan att behöva lita på mitt lager varje dag bär [EDC] överlevnad kapacitet eller BOBs. Om SHTF, jag behöver veta att jag skulle kunna överleva om jag var tvungen att springa ut genom dörren med just detta i min pyjamas fickor! Och ja, jag håller detta på mig även i PJs men det är mer för sina EDC använder i stället för det är en personlig survival kit [PSK]... :)

Nu när du vet att jag inte ta mina andra EDC objekt som ingår i detta kit, låt oss gå igenom den kit filosofi användning [POU]...

PSK:
När du tänker på vad som skiljer människan från djuren, vilka 3 saker kommer att tänka på? Intelligens, verktyg och eld komma till gruvan. Med dessa 3 saker var ensam man slungades från fortlever till blomstrande. Detta kit är utformad för att ge en person vad de ska göra det i naturen till deras eventuella räddning.

EDC:
Förutom kväll spelplanen i en överlevnad situationen, är detta kit POU för EDC. Jag kan inte berätta hur många gånger jag har använt denna mini multi tool och ficklampa och några gånger har jag varit extremt tacksam jag hade akut kontanter.

Nu när du vet detta kit utformade syfte, låt oss dyka in i dess innehåll:

CRKT Ritter Mk5 fasta blad kniv
Bear Grylls Mini multiverktyg
Ficklampa Streamlight Nano
4 vattentät matcher
6 potable Aqua vatten vattenreningstabletter
SOL FireLite brand starter
4 remsor av Gorilla Tape [1" bred]
Rakblad
Militära versionen av Rite i regn papper
2 bomull bollar
$20 bill
För matcher
2 nålar
2 stift
1 spole av tandtråd
2 fiske krokar
2 fiske sänken
2 nedläggning remsor
2 plåster
ziplock påse [1 liter]
2 gummiband
Alkohol prep pad

För din bekvämlighet har jag hyperlänkade flera av dessa poster. Den avsedda POU för varje artikel är kommenterad på bilden.

Nu när jag har listat alla objekt av mitt kit, har jag några sista tankar jag vill dela:

Detta kit är avsett att vara till nytta för någon att bära - från fotboll mammor att Bear Grylls.

För det andra är huvudsakliga kritik jag har med andra Altoids survival kit som jag sett [på denna webbplats, överlevare forum och Youtube] att de flesta inte har en tillförlitlig kniv. De flesta har antingen en svag blad ofta i form av ett rakblad men knappast någon har en betrodd kniv. Jag vet att skapa en Altoids överlevnad tin sker ofta som en rolig utmaning men jag fortfarande tycker det är lite irriterande när det viktigaste verktyget för överlevnad är utelämnat.

Slutligen, jag har fortfarande utrymme kvar i mitt kit. Avsiktligt lämnade jag detta i väntan på att få förslag på vad jag bör ta med i detta kit. Jag har några idéer men jag skulle vilja se vad y'all föreslår.

Låt mig veta dina förslag på hur jag kan förbättra detta kit! :)

Gud välsigna!

Se mer av mina DIY survival kit på http://www.youtube.com/user/BudgetBugout

Relaterade Ämnen

EDST (varje dag överlevnad Tin)

idag im kommer att visa dig min EDC (varje dag bär) överlevnad tin. Jag letade igenom Altoids tin survival kit och hittade en som en kille bär runt med honom varje dag. Jag lite grejer som han lade i det men också ändrade jag det lite.Hoppas du njute...

Mini Altoids Urban överlevnad Tin

jag älskar tanken på en "överlevnad" kit i en Altoids tin men för mig den normala Altoids tin var för stor att bära runt i min ficka hela tiden och det var för tung. Jag behövde inte saker som en fisk krok eller vatten bevis matcher. Jag behövde...

Varje dag bär (EDC)

Hej, mitt namn är Jeff Carlson och detta är min första instructable.Okej, låt oss börja med en kort förklaring av vad EDC är:Varje dag bär eller EDC hänvisar till en liten samling av verktyg, utrustning och förnödenheter som bärs dagligen att hjälpa...

Hur man äter för gratis varje dag (vid ett universitet)

jag går till University of Colorado i Boulder. Varje dag finns dussintals evenemang med gratis mat väntar på att ätas av hungriga teknologer. Allt du behöver göra är att veta vart man ska gå! Detta är min första instructable, men jag har funnit det o...

Varje dag bär (nästan)

Idag jag kommer att visa dig några EDC (varje dag bär) saker som jag bär... ibland. Vad jag menar med detta är att det finns platser där du inte kan bära vissa objekt, till exempel tändare eller vassa föremål. Så för att undvika potentiella problem j...

Varje dag bär Logoband

jag ville göra en snodd att ha mina "Every Day Carry" saker nära till hands.Här ser du det färdiga projektet...Du kan se mer av mina projekt på knotiga pirat.Steg 1: Logoband Knut jag började med en Snodd Knut på en slinga.Logoband Knut är en my...

3 sätt om hur du uppdaterar en stinkande hundar päls med saker använder du varje dag.

du använder dem ganska mycket varje dag.Steg 1: torktumlare ark ta din val varumärke och fragrence torktumlare ark och massera din hund coat, kan du behöva använda två för extra stinkande hundar.Det gör sedan lukta extra färska.NÅGRA FRÅGOR ELLER FUN...

Hur man gör datorn automatiskt startar upp varje dag eller när

i detta instructable du lära dig att att datorn startar upp automatiskt varje dag vid en viss tidpunkt också detta är min första instructableSteg 1: Stäng datorn första avstängning datorn starta om det här bara fungerar för windows och när du kommer...

Enkelt sätt att dricka mer vatten varje dag.

Enkelt sätt att dricka mer vatten varje dag.Hur mycket vatten dricker du per dagDu kommer att vara medveten om vikten av vanan att dricksvatten utan att nämna.Vi måste dricka mer vatten. Så, jag ville veta hur mycket vatten.När jag dricker vatten, ka...

Hur man gör en kanon med varje dag träffar

Detta instructable kommer att lära dig hur man gör en pistol som skjuter med varje dag.Steg 1: Vad du behöverTic tac behållarePopsickle stick2 gummibandSmå bindemedel klippPen bostäderSilvertejpPenna2 markörer1 maker capStora GemSteg 2: Händel Ta tic...

Spara gallon vatten varje dag!

Använda vatten från duschen för att spola din toalett och spara gallon vatten varje dag. Fungerar utmärkt för de duschar som tar en stund att värma upp.Steg 1: Steg 1 Placera en bucked under kranen i ditt badkar.Steg 2: Steg 2 Slå på hett vatten att...

Påse design för varje dag bära objekt

I detta Instructable presentera jag en tutorial till byggd ett skyddande fodral för litet varje dag bära objekt som ett multiverktyg, en fällkniv, en ficklampa, etc. Det första projektet var att bygga en slida/fodral för min multiverktyg. Designen va...

Hur man gör en batch fil att filen avstängning en dator varje halv timme varje dag

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en kommandofil som kommer att stänga en dator varje halv timme varje dag. Jag ingår också en liten tutorial om hur du använder kommandot AT.Detta var postat för utbildningsändamål bara, jag är inte at...

Varje dag bär (EDC) bok

"Det är bäst att ha dina verktyg med dig. Om du inte, du är benägna att hitta något du inte förväntar dig och bli avskräckt."― Stephen King, på skrift: A Memoir CraftVarje dag bära (EDC) är en liten samling av användbara saker. Det är också ett...

De största djur missbruk folk Contribute till varje dag

detta kan vara ett hjärtat bryta ämne. Men det är bättre att veta då inte känna till.Djurmisshandel har mycket få förordningar, även om förordningar och lagar fastställs de följs sällan.De flesta grymheter är dolda och aldrig talat om för allmänheten...

Hur man gör en varje dag (cykel) bärare snabbt, Billigt och enkelt för din gps, smartphone, mp3-spelare, powerpack eller andra saker...

Cykla är hälsosamt och roligt.Ibland, men jag önskar jag hade mer utrymme på min styret att fästa min varje dag behöver.Efter några experimentera hittade jag ett enkelt sätt att skapa extra mount möjligheter.Steg 1: Vad du behöver... ett stycke stark...

Varje dag Makeup

varje dag Makeup Tutorial för nybörjare!NÄR MAN GÅR UT VARJE DAG DU STÅR FRAMFÖR SPEGEL TÄNKER VAD GÄLLA OCH HUR? DENNA HANDLEDNING GER DIG ENKLA INSTRUKTIONER OM HUR MAN ANSÖKER VARJE DAG GÖR UPP. GÖRA BARA DET EN GÅNG OCH NÄSTA DAG DU BEHÖVER INTE...

Varje dag bär blad - EDC

Idag kommer jag att visa dig hur man gör en varje dag bär blad! Detta är ett bra sätt att hålla alla dina viktiga objekt på en plats som är lätt att ta ut och slänga in vad väska du använder på en viss dag!Så vad är detta, frågar du? Väl när du går t...

Min varje dag Altoids Tin

detta är bara min vardagliga ficka altoid survival kit. Inte riktigt en survival kit, försöker bara se om jag kan göra en bra instructable, verkligen.Steg 1: innehåll Här är vad jag har:-Små Columbia många redskap-papper för att skriva på (vad skulle...