Enkel rullning krediter sekvensdag jag kommer att visa dig, min kollega instructables användare, hur man skapar en enkel och lätt krediter sekvens för alla animationer som du kanske har gjort
(Denna följande instrutable gjordes för min animation klass men kan användas någon annanstans)

Saker vi behöver:
-Adobe Premier (Pro eller inte)
-Någon bild programvara (färg, illustratör, Gimp)
-En lista över namn/saker att visas upp i nämnda poäng (kan göras i anteckningar eller något annat sådant program)

Jag har tagit en video på hur slutresultatet "Ska" se ut
men det är upp till dig hur du utformar det

Se Steg
Relaterade Ämnen

MRETV - Video, ljud och mycket mer från en standard Arduino!

MRETV - Video, ljud och mycket mer från en standard Arduino!Nu uppdaterad för Arduino 1.6.6 November 2015!Använd endast två resistorer och två dioder för att generera full skärm video. Text 47 x 29 8 x 8 tecken, dubbla vertikala upplösningen (47 x 57...

Batch-domens dag (Terminator referensaxeln)

jag ska visa dig hur man gör en enkel Skynet aktiveringen sekvens i min första Instructable.Steg 1: alternativDu kan använda anteckningsblocket på windows, men jag föredrar Notepad ++. Vad allt flyter båten.Steg 2: öppna upp oavsett. då vi skriver ko...

Enkelt papper CD/DVD fall

OK, detta är min första instructable, så vänligen vara trevligt...:)Jag vet att andra har skapat mallar och exempel på wizz-bang, men efter att ha tittat igenom vad jag bara kan klassen som tre fjärdedelar av internet, mindre all porr, jag kunde inte...

Arduino (Mega) ljudinspelning

Spela in ljud till ditt Audino Mega SD kort.Ljudfilen kan spelas upp på en vanlig audio ansökan eller analyseras byte för byte.Detta Instructable visar du hur ljudingång kan vara upprepade gånger lagt till 512 byte buffert och sedan överförs till ett...

Enkel DIY Christmas Light Controller

God jul y'all!!! Jag vet att det är sällsynt att jag gör en "vänners kompatibla, men jag kommer att göra en jul instructable för dig dag. Ett tag jag har velat göra en datorstyrd jul ljus installationsprogrammet men hade inte delarna för att bygga en...

Hela skärmen rullning teleprompter

jag behövde en teleprompter hjälpa mig göra bättre ser videor för min hemsida på woodblock grafik, så jag byggde den här, med inget annat än ett par bitar av skrot trä och glas, och endast fri programvara.När du spelar in video, upptäckte jag att jag...

[Home Automation] Version 2: Kontrollera RFID-taggen för att använda enkel webbserver.

Detta innehåll är Wizwiki-W7500 + RFID-RC522 + webbserver.IDE är ARM mbed webben kompilator.Detta projekt uppdrag är att kontrollera RFID-taggen för att använda enkel webbserver.Steg 1: Beskrivning-Du behöver delar listan nedan1. RFID-RC5222. Wizwiki...

Digital Design: Enkel automatisk Tally Velostat trycksensor för Counter-med

I denna Tutorial får du lära dig att göra en enkel automatisk tally disken med tryckgivare (som vi också kommer att göra)!Tally räknaren kommer att ökas med ett varje gång trycket kuddar är gick igenom som kommer att visas på en sju segment display....

19 fat snabb brand Gatling potatis kanon (enkel utan komplexa delar eller elektronik)

Innan jag börjar på design. Jag måste säga att det was'nt soly min skapelse. Basmodellen av luft kanonen jag fick från Curt Graber på youtube. Besök hans handledning video på basmodellen. Klicka här för Curt Graber origninal basmodellen.Steg 1: Basen...

Enkel ordet klocka (arduino)

Detta är en förenklad version av den ursprungliga word klockan från Doug--se härAlla krediter går till honom och hans välbyggd extremt koden...!Jag har bara ändrat koden för att få det att fungera med vanligare ICs och för enkel run.Allt du behöver ä...

Enkel Batch spelet

Detta spel är inte min uppfattning, men är en fortsättning på en annan instructable Tetheu98 och Prof. Pickle.Här är koden, det finns några anteckningar i koden, men om du har längre frågor kommentera bara. Jag kodade detta i Notepad ++ att spara tid...

Tic Tac Test låda... en enkel Audio Signal injektor!

Även folk - här är vi igen! Och här är nästa steg i att bygga den Nic Nac Tic Tac serien av projekt. Anledningen till detta "Test Box" är nödvändigt, är att om du bygger ett projekt, och det fungerar inte (till exempel - du byggde radion och sed...

Ännu en annan enkel Pot-kontrollerade 555 PWM generator

något som ett projekt som jag arbetar på har jag gör använda en följetong till parallella IC (Tänk 74HC595) att styra lysdioder. Jag valde dock driva lysdioderna direkt från stiften, användning av transistorer. Efter att ha testat här ute, blev det u...

Rullning bildskärmsdrivrutinen för Linkit en

Jag hade några rullning Led visar från ett projekt på jobbet. Jag tog ett hem att arbeta på några idéer för vad du ska visa på den. Det enda problemet var det var en följetong display och jag gillade inte att vara bundna till det.Jag använde en Linki...

Enkel bild fotbollsmatch.

En enkel verklig version av den fantastiska Skjut fotboll App.Steg 1: Vad du behöverDu behöver:Sex stycken av varje lag och en bit som motsvarar bollenUngefär hälften av gröna affisch ombord på papperTvå 7 tums av 2 1/2 svart papperslappar.Häftappara...

Bygga en enkel 9V LED stoppljus

Dessa instruktioner om hur du ska bygga din egen LED stoppljus drivs av ett 9 volts batteri.Denna LED stoppljus är ett ganska enkla, billiga projekt som kan lära dig om några enkla, men mycket användbar elektroniska komponenter inklusive 4017 decenni...

Visa Live Txts i kostym på fest med rullning LED Belt Buckle

detta projekt visar hur du skickar SMS-meddelanden till en billig rullning LED-skärm via en Android app och arduino med USB host shield.Projektet var ursprungligen inspirerad av en vän som vill göra en "sexting tema" kostym, med en rullning LED...

Med hjälp av rullning LED märken som jul Taggar! BTW, de är BestBuy gåvokort!

Först och främst är detta Instructable inte en steg för steg från-the-mark-up skapelse eller ens en hacka. Dess mer av en... åter purposing, antar jag. OK, ok. Kan bara säga att det är en cool användning av teknik.Under flera år Best Buy säljs mycket...

Hur man skriver en enkel ackord och ostinato baserad melodi och ackompanjemang

bonjour instructables! i detta "vänners kompatibla kommer jag visa dig hur man skriver en enkel melodi och ackompanjemang! du behöver några musikaliska kunskaper! (om någon vill ha en hur man på musik behandlingen och teori bara lämna en kommentar oc...