Enkla K'nex SlingshotHej, detta är en liten slangbella som jag har gjort. Det har gått igenom många namn, sådan som båge och kanon, men jag har kommit fram till den mest passande ord för det: en slangbella. Det kan eld från mitt hus kök, genom matsalen och något in i vardagsrummet med en medellång band.

Hur det fungerar:
1: dra gummibandet som är fäst på framsidan på 2 vita stavar sticker ut på baksidan av slangbella.
2: slita av en av den slingshot ben :D (den röda kontakten med en gul stången på det mellersta slot.
3: snabbt dra benet så att den röda kontakten går mellan de 2 vita stavarna i ryggen, dra upp och släppa. PEW! du skicka benet över rummet.

Detta är en idealisk "skott för skojs skull och mestadels icke-dödliga K'nex krig med vänner! Det kan svida på point blank eller sorteringen, dock.
Denna slangbella den helt byggd för enkelskott, men om du har tillräckligt fingerfärdighet, glöm inte funktionen flera skott som i alla slangbellor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Min enkla K'nex tortyr maskin

detta är min enkla knex tortyr maskin. Det tar inte många bitar och om de används korrekt, det kan svida verkligen illa. Särskilt på armarna! (vara försiktig f.Kr det kan kasta och bryta och skada någon. im inte ansvarigt för eventuella skador som or...

Enkla K'NEX pistol

mycket enkel K'NEX pistol. Något roligt för att skjuta med. Varning: ansvarar inte för några skador eller skador som förorsakats av byggnad eller fotografering av denna pistol.Steg 1: montering Självförklarande.Steg 2: Montering forts. Använda en kni...

Enkla K'nex Machine Gun

detta är en steg för steg, lätt att följa, guide till att bygga den enklaste K'nex kulsprutan på internet.Steg 1: Detaljsammansättning jag du kan använda samma flik avsluta lappar i stället för flikarna dubbelSteg 2: Detaljsammansättning II Det ser k...

Enkla K'nex Motor Car

en bil gjord av k'nex drivs av en motor. Motorn är från carnival uppsättningen, så du måste räkna något annat ut om du har en annan motor. Detta är bara hur man bygger kroppen. Du kan göra upp hur du vill.Bitar behövs:anslutningar:20 vit, 2 orange, 1...

Enkla K'nex Pistol Upgrade

min enkla pistol, men det skott längre (tror jag) och du kan använda BB också. Det har också en utökad fat och en bipod.Steg 1: hantera Bygga handtaget:Steg 2: fat Build the barrel:Pic. 1: avslutade fatPic. 2: delar i mitt lagerPic. 3: närbild av frä...

Enkla K'nex papperskorgen kan

Hej, häromdagen jag tänkte, "Jag önskar att jag hade en papperskorg i mitt rum", jag ville köpa en så jag byggde en med K'nex! Njut!Steg 1: Samla bitar Detta är en lista över alla delar du behöver.Grå stavar-16Röda stavar-20Gula spön-12Gröna sta...

Enkla K'nex videospel Rack

detta är en justerbar k'nex videospel rack som jag gjort för mitt spel. (eller åtminstone några av mina spel)Steg 1: Base Basen av videospel racket.Steg 2: bygga filändelser bygga så många av dessa som du vill, bygga tills du får slut på TV-spel, ell...

Den enkla K'nex pistol för någon

rätt, detta är min första K'nex pistol: det går ganska snabbt, och kan ta massor av gummiband (det högsta som jag har fått det till är 8 gummiband)Ja, jag vet att det är en mycket enkel block trigger - så snälla inga kommentarer säger "det är inte en...

Enkla K'NEX Gameboy stand

Hej alla, detta är min fisrt instructable. Jag ska visa dig, hur man gör en enkel K'NEX Gameboy ståSteg 1: Samla material Behöver du:5 orange kopplingar2 röda kontakterna2 grå anslutningar3 blå vevstakar2 röda stavarGummislang (valfritt)X-Acto kniv (...

K'nex slingshot sniper(WSR11)

WSR11, kriger prickskyttegevär 2011Credit går till jollex1235 från youtube, titel: mini sr-v2.Jag har moddat hans sniper från KillerK (jollex hade modded den sniper till en mini en).Jag har lagt en bättre lager på det och jag har lagt en omfattning p...

Enkla k'nex klocka stand

Hej stötarna detta är min andra instructable, denna klocka stand är enkel, stark och mycket bekvämt om du inte har en natt stå så här du går, ENJOY! Om du har några förslag vänligen lämna en kommentar och jag kommer att uppdatera den instructable!Ste...

Enkla K'NEX pariserhjul

om du har knex liggandes och inte vill spendera mer pengar på amusment park anger heres instructrible för digJag ska visa dig hur man bygger en knex pariserhjulSteg 1: Vad du behöverSTAVAR!röd = 19gul = 51lila = 32grå = 8KONTAKTER!vit = 24grå = 11gul...

Enkla K'nex "Dra tillbaka" pistol

Steg 1: Steg 2: Tips: pålagt hälften av bitar och fäst båda sidor att de röda stavarna. Efter att lägga till de återstående bitarna att fylla.Steg 3: Steg 4:Steg 5: Steg 6: Steg 7: Steg 8: Steg 9: Steg 10: Steg 11:Steg 12:Steg 13:Steg 14:Steg 15:Steg...

Enkla K'nex säker Mods

jag använde slitheins enkel knex kassaskåp och modifierade det lite en vände det in i en kombination låsa...

Enkla K-nex Pistol med Trigger skjuter 20 + ft

Hi guys detta är min första Instructable, det är lätt och får bra utbud med bra band. jag fick ca 25ft med dåligt band, jag har inte någon #32 eller #64 band men jag är säker på om du sätter dem på det kommer att gå längre. Kom också ihåg för check b...

Enkla K'nex murbruk

detta är min första instructable så gå lätt på kommentarer, tack.Detta är min murbruk det inte aktiveras mycket långt men det är ganska coolt. Detta murbruk använder 89 stycken och är mycket enkel att göra.Obs: Jag är inte ansvarig för vad du än gör...

Enkla k'nex granat av Bradley

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en granat från 2 halvor av en knex boll (säljs i 250 lappa med 150 bonus delar, och kanske några andra, men det är där jag fick den), och en fjäder. Jag fick min i en nerf pistol. En röd stav blir...

Enkla K'NEX gummi bandpistol

mycket enkelSteg 1: Bitar: about 48. Så enkelt. :-)Steg 2: Gun kroppen: Vänligen dela/favorit det om du gillar detta. Lämna gärna en kommentar för mig om du vill att jag ska göra något annat. Följ mig om du vill se mer. :-)...

Fira Halloween med K'nex i år!

Halloween är alltid en rolig tid på året! Om du dekorerar, att göra särskilda recept eller bara tillbringa natten ut Bus eller godis, är All Hallows Eve en bra ursäkt för att vara kreativ!I år, prova att byta den genom att skapa Halloween saker från...