Familjeberättelser Treasure BoxSemestern kommer och det är en perfekt tid att bygga en familj berättelser-skattkista! De flesta människor gillar att berätta historier och uppdatera alla på vad som händer i familjen under semester sammankomster. När vi alla blir äldre berättelser är glömt eller gå bara bort med våra passerar. Detta är en stor förlust för den yngre generationen. Vore det inte en underbar gåva till passera längs grand barnen några av de livserfarenheter och roliga historier från alla i familjen? Många kulturer har en historia att berätta tradition som inhemska indianstammar... och gamla mannen innan du skriver uppfanns. Det är också bara roligt att samla dessa familjeberättelser. Alla får ett skratt ur dem under våra släktträffar.
Jag har Hej-lited några av objekten i bilden för att ge dig en uppfattning om berättelser knutna till varje liten "charm".

Se Steg
Relaterade Ämnen

Decoupaged Treasure Box

detta gamla, unkna bestick fall var avsedd för soptippen innan jag bestämde mig att göra det till en "Mom's Treasure Box". Jag älskar att ge saker ett andra liv... Jag för evigt rotade runt på skräp butiker - mycket till att roa min familj.Jag h...

Treasure box

1) gjorde jag en skattkista av popsicle pinnar. Ursprungligen gjorde jag det för ett skolprojekt. Mitt mål var att göra något som jag faktiskt kunde använda och göra min egen. Från tidigare projekt hade jag redan popsicle pinnar och måla så jag ville...

2 x 4 Enchanted Treasure Box

Ja nu har du gjort det. Är det nästan jul och du glömde "någons" gåva. Innan din hänga vägra ditt huvud i skam, att acceptera nederlaget. Ta en promenad till garaget. Du kan hitta:-en 2 x 4-en tum av 1/4" pluggen-en fyrkantig bit av 1/4&quo...

Intel® Edison Hands-on dag 7: Lysande Treasure Box

Självlysande skattkista, namnet låter kul. Och det skulle vara riktigt roligt! Vi kommer att göra denna box, som kommer att vara stängd under dagen, en gång i natt, dess ljus får ljusare med rutan öppnas långsamt. Ha-ha... det inre arbetet i rutan är...

Arduino Knock-Knock Treasure Box

Detta är min första Arduino projekt och Instructable. Jag gjorde det för min tre unga barnbarn som har haft det mycket. Jag köpte lådan från Jo-Ann tyg och hantverk butik och installerade ett Arduino. Jag lägga godis i rutan och programmet en hemlig...

Hidden Treasure Box - inläggningar trä låda med dolda fack

detta fält har en inläggningar trä exteriör med en anpassad mermaid design, vadderat satin foder och hemliga fack i botten som hålls stängda magnetiskt och bara öppnas om du vet hur man gör. Jag tittade på en hel del historiska möbler för inspiration...

Maya Rubik's Treasure Box

i detta Instructable kommer jag visa dig hur du sätter en plast Treasure Chest Rubiks kub i en trä en.Denna kub avslöjar dess insida när det är löst. Bara gömma dina hemliga budskap och en bräcklig glasflaska med en giftig gas som kommer att släppas,...

Hemliga Monster Treasure Box

denna oskyldiga letar fyllda monster leksak är faktiskt en hemlig skattkista. Detta projekt är ganska enkelt om du vet hur att sy, och kräver inte en hel del material. Väggen kassaskåp bakom bilder, ihåliga böcker, stål arkivskåp; Varför inte ett upp...

Treasure Box för att dela pengar och dokument och övrigt

om du är en upptagen arbetstagare bara ordna dina pengar och dokument och olika andra sakerSteg 1: App Ladda ner denna fantastiska app kallas 123D design och är gratis!Steg 2: Rutan 1 - Lägg till en kub och storlek det sätt du vill och bara ihåliga d...

Tampong Treasure Box

letar efter ett enkelt sätt att dölja din omhuldade varor, såsom pengar, smycken eller godis?Du har kommit till rätt ställe! Denna metod för slängkappa dina värdesaker är mest effektiva med män som lady produkter tenderar att göra dem våndas.Steg 1:...

Lilla Treasure Box

jag ville bara dela en av min återvinningsbara julklappar som jag gav till min mamma. För basen använde jag en mini flingpaket och tidningen urklippen för att dekorera det yttre lagret av det. Jag använde ett verktyg bit från min pappas samling för a...

Zelda musikaliska skattkistan

min fru och jag är Zelda fans, så jag visste att jag hade hittat en stor gåva när jag upptäckte denna mot himlen hjärta. Jag hade också varit ute efter för att skapa något med mina händer - inte något jag gjort mycket av tidigare - så en homemade-mus...

Treasure bröstet formade "Bandsåg Box" förlovningsring Box

"Skattkista" formade bandsåg stil förlovningsring kryssrutan tillverkad av laminerad tjetjenska och purpleheartträd trä. "Kudden" gjordes från en bit av skum insvept i en gammal solglasögon väska. Rutan var klar med linolja och några r...

Treasure recept Box

Detta instructable har det rötter i en tilldelning för skolan.Vi behövde göra något nyttigt ur en kartong, men behålla anslutningen med innehåll av rutan och använda teknik.Jag valde att arbeta med rutan i min mixer.Som student i design jag inte bara...

Shadow Box dioramor

Ett diorama är ett konstprojekt som visar några av dina mest käraste minnen eller berättar en intressant historia. Detta roliga twist på projektet tar begreppet en snowjordklot och lite inspiration från Mark Montano Shadow Box helgedom projekt alla k...

DIY pall Shadow Box - Box Assemblage. L'Art de la palette. Arte de madera de palets

Box Assemblage i dess ursprungliga uttryck är en konstnärlig gruppering av tvåoch/eller tre dimensionell collage består av upphittade föremål placeras inom ramarna för en låda. Ofta rutan och dess objekt innehåller en specifik berättelse, hylla en id...

Treasure Pudding

När mitt äldsta barn var liten, gillade hon inte mjölk eller yoghurt, så jag matade henne en massa pudding att få henne tillräckligt med kalcium. Kommer mitt andra barn som älskade mjölk och yoghurt men inte skulle äta någon mängd kolhydratrik mat (i...

Hur du sätter din Quilt till en släktklenod Treasure

alla som är intresserade av att bevara familjens historia för deras avkomma kommer att gynnas av detta instructable. Det handlar om hur du sätter något handgjort täcke till en släktklenod skatt men den har bra tips för att bevara minnen och känslor s...

Enkla Pirate Treasure Chest gåva kartong

här är en liten sak min fästman och jag satt ihop för vår väns födelsedag. Han kommer att vara fyra och är verkligen i pirater. Så vi köpte honom en pirat tema spel och beslutat att göra en skattkista av rutan gåva.Mycket av det material vi hade reda...