Fantastiskt lätt färgade bränderdetta är mycket enkelt du behöver 5 tuggummi och en tändare eller en match
Se Steg
Relaterade Ämnen

Tobak missfärgade tänder gjorda av tuggummi och jordnötter

Bilden ovan ska vara slutprodukten efter följer du instruktionerna. Se video i varje steg.Du behöver:-Hubba Bubba tuggummi tejp-Sandpapper-Spegel-Party jordnötter-Gouache färg (endast primära färger behövs)-Matt Medium-Två hårda bitar av plast (som t...

Fickformat mångfärgade eldkastare och trollkarl personal

Om ingen sagt, är eldkastare riktigt farligt. Detta är inte en instructable för barn! Detta är för utbildningsändamål och om du försöka den här du gör så på egen risk. Jag är inte ansvarig om du får ont försöker detta. Ansvaret för din säkerhet beror...

Lätta upp och talar potatis från Portal 2

detta Instructable är för ett ljus upp och talar potatis från Portal 2. Hon gjordes som ett college projektet som hade en storlek begränsning av 1ft kubik. Hon användes också som ett sätt för mig för att ta itu med elektronik som jag aldrig hade infö...

Klockan i en burk

Detta är vår överlämnande av "Klocka i en burk" av Oren Hetzroni, student vid Bezalel Academy of Art and Design i Jerusalem. Baserat på barndomsminnen av att fånga insekter i en burk, presenterar klockan författarna idén att fånga tiden i en bur...

555 PWM Controller

Följande instruktioner är avsedda att vägleda montering av ett kit projekt du kan ha köpt från mig på ett Maker Faire eller att du sätta ihop själv här: komponenter och PCB.Syftet med detta projekt är att lära sig lite om Hobbyelektronik, lära dig nå...

Hur man färga själv Striping garn (utan specialverktyg!)

En FiberArtsy handledningHur man färga själv Striping garn (utan specialverktyg!)Har du någonsin försökt att färga själv striping garn? Någonsin märker att du behöver komplicerade (och dyra) verktyg som en tänjning ombord används med en vävstol? Tja,...

Hur man gör en läderhatt

Jag har velat en läderhatt ända sedan jag såg dem på Georgien renässans Festival. En jag såg som inspirerade mig att göra en själv var inte en typisk cylinderhatt. Stället blir större på toppen som en Mad Hatter cylinderhatt eller bara går rakt upp s...

Hur man drar en Baby pumpa

i detta Instructable jag kommer att visa dig hur man drar en baby pumpa! Det är verkligen söt och lätt att dra! Hoppas ni gillar den!:)Steg 1: Rita ögon Rita två ögon om en dollar mynt stora cirklar.Sedan, dra en böjd linje i ögonen.Steg 2: Rita krop...

123D scanner - hem gjorde 3D-Scanner

Hej - ta en titt på mitt nya projekt härI detta projekt byggde jag en 3D-Scanner, som gör att skapa 3D-modeller av fysiska objekt.Filerna kan senare ses i 3D-program (GLC spelare, Sketchup, Rhino eller webbplatser som http://3dfile.io)och även manipu...

Awesomely söta julgran vatten nivåmätare

Och lo! En Playmobil herdepojke såg vattennivån i vår julgran stå under natten. När det finns tillräckligt med vatten, lyser hans lykta grönt. När det finns för lite, blir hans lykta röd. Men vänta. Ditt sinne har gått någon annanstans. Du tänker på...

Stranden Tote Bag

Hej alla detta instructables är på hur för att göra denna stora Tygkasse stranden... sommaren är precis runt hörnet och det kunde verkligen få dig att se moderiktiga och avslappnad på samma gång. Låt oss gå igenom det! Njut avSteg 1: Samla leveranser...

Bästa Halloween i en galax långt, långt borta!

2008 var en av våra "fattigaste" Halloweens.Vi älskar Halloween och alltid tog våra dräkter på allvar.Vi hade inte pengar till avancerade kostymer...Vi trodde! Om jag hade steg för steg bilder, jag skulle göra en full instructable... sorry!Här ä...

Nerf Strongarm Borderlands 2 Hyperion pistol replika

Hej till alla, kära vänner! :)Jag är Filippo, jag är italienska (från Bologna), så jag ber om ursäkt för min dåliga engelska XD det är länge sedan följa Instructables, men jag har aldrig gjort en av mina egna. Detta är min första!Jag älskar Borderlan...

Hur man färga dina jeans (åter)

om redye eller färgämne dina jeans eftersom du har en favorit par eller för att du är billigt som jag detta instructable kommer att lära dig grunderna.Bara en heads upp jeansen har inte längre "bära" märkena. Jeansen blir i princip en färg men i...

Gör en klocka från en cykel Bromsskiva

här är vad du kan göra med alla dessa gamla/reservdelar cykel bromsskivor du har liggande!Du behöver:-cykel Bromsskiva-billiga quartz väggur-superlim-linjalen-2 långa bultar och 2 muttrar att passa dem (valfritt)-brasso-kök svamp + handdukSteg 1: Ren...

Lysdioder för nybörjare

Detta instructable visar hur tråd upp en eller flera lysdioder i en på ett grundläggande och tydligt sätt. Aldrig gjort någon träna innan med lysdioder och vet inte hur man använder dem? Dess ok, varken har jag.Om du har kopplats upp lysdioder innan,...

Hur man knyter Dye en gammal vit skjorta

Tie dye skjortor är nästan som Amerikan som äppelpaj. Det är omöjligt att vara ledsen iklädd tie dye färger – särskilt om du shoppa med din favorit regnbåge vävstol armband!Medan några instruktioner föreslår med string tycker jag att gummi band funge...

Trinity slips Knut

om du någonsin velat en knut att imponera, här är det!Obs: Det föreslås för att använda en slips som är antingen mönstrade eller har små ränder, som slipsen på bilden. Använd inte en slips med flera olika färgade ränder, som ränderna och färger kolli...

Papperskorgen till Treasure, använda spraypaint för att refinish curb-hitta möbler

Jag har velat göra en instructable länge men slutligen var motiverad av Krylon Spray paint tävlingen och ett skott på en Ipad. Eftersom detta är min första instructable jag ber om ursäkt om jag ströva. Det finns mycket jag vill lägga in i detta så ja...