Fastställande min sänglampaHola! Mitt namn är Ruben Orta och jag ska visa dig hur jag fixade min lampa under Sugru bygga natten att vi värd på MakeSpace Madrid för några veckor sedan. Jag tyckte verkligen det var som att komma tillbaka till skolan och spela igen med mina play-deg.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Förbättra/fastställande min kassett Mp3 adapter

Hej!Om du någonsin har använt en av dessa konverterare då vet du de är ömtåliga och om du eller en passagerare jänkare det, dess ganska mycket spel över. Jag stod inför ett återkommande problem av dessa saker bryta, att få smällde i dörrar och också...

Fastställande min brutna hammare

Funna detta hammare några månader tillbaka i en fastighet rent ut och har blivit ganska förtjust i det sedan dess. Så var häromdagen när knäppte jag huvudet av av över ivrigt bultande vissa metall platt jag inte nöjd. Jag gillar hammaren men det hitt...

Fastställande min Tele uttaget

den lilla bit av plast som skyddar och håller på plats ingången på min tele har brutits sedan jag köpte den. Just i dag bestämde jag mig att gå om att ersätta den. Jag ville inte köpa något, så jag bara klippa lite plast av potatis sallad behållare o...

Fastställande min matlagning extrator med Sugru

jag är medlem i den MakeSpace Madrid. Min matlagning extractor har brutits i sex månader, jag har försökt allt: skruvar, tejp, lim... men aldrig varit fast. Jag tror Sugru blir lösningen!Steg 1: Limma lappa jag tunna tråd anpassas till den trasiga de...

Fastställande mina glasögon med Sugru

mina glasögon var stör mig och skära i min näsa, ibland även göra mig blöder.Steg 1: Tillämpa Sugru jag täckte delar orsakar mig smärta med Sugru.Steg 2: justera jag försökte dem och formade Sugru till bästa möjliga passform. Sedan det inte bota i 24...

Fastställande min dammsugare med Sugru

Natten innan NorthacktonSugru bygga natt, jag knäppte istället drog munstycket ur min Dyson. Det kom isär i två delar där den ska inte normalt :-( Bry dig om.Det gick slags tillbaka tillsammans, men en av plast hålen som en fångst går in var knäckt....

Fastställande min golvet

min målade golvet var en idé jag hade för mitt eget rum/arbetsytan. Jag är konstnär och behövde mitt eget utrymme, där jag kunde sätta min dator, min färg, min staffli, en teckning/målning bord, sittplatser... Jag hade bara en liten matsal som använd...

Om fastställande av en iMac g5 nätaggregat med ett ATX PSU (pc)

Ok, första off - kan du göra en iMac g5 vaknar till liv igen med bara en standard ATX (PC) strömförsörjning. Det är lite fult, och skärmen blir inte 20V det är tänkt till, men... det fungerar.Jag vill inte föreslå göra detta om du:A. har pengar till...

Fastställande det jet lättare du älskar

så jag fastställande min jet lättare (genom nu en ganska ålderdomliga design men en mycket bra och det bara kostade mig£ 1 på en bil boot försäljning) jag brukade fixa antika tändare med min pappa, tack och lov jet tändare tenderar att vara lite mer...

Om fastställande av bakre dörr lås manöverdonet på min Honda Civic

Detta är den absolut svåraste jobbet jag gjorde på min bil och jag har gjort allt utom kamrem och topplockspackning.Det första steget är ta bort dörren handtag omslag och dra ur växeln fönster. Två skruvar behöver komma ut här. Spärren handtaget behö...

En berättelse om 3 oscillatorer – fastställande gamla elektronik

när jag först gjorde elektronik jag verkligen ville ha en bra ljud oscillator. Sedan dess jag bygga ett gäng som är ganska trevligt, men jag började också samla gamla elektronik inklusive en massa ljud oscillatorer. Nu har jag dessa nästan antikvitet...

Chromecast hacka fastställande av värme och wifi problem

Efter att ha använt min nya Chromecast för de senaste dagarna hittade jag att det skulle stänga och starta om på grund av överhettning. En snabb sökning funnit att detta är ett vanligt klagomål av googles nya chromecast. Också skulle min wifi anslutn...

Om fastställande av en GM SKIFT justeraren för en Saturn VUE

Här är problemet... Du börja märka svårt skiftande, "sticker" medan du skifta och eventuellt sprickbildning/knaprande ljud. Men det fortfarande skiftar, och visar inte några andra problem. Det is... tills... en dag... ingenting. Växelspaken verk...

Fastställande av "Öppna fack" felet (för XBOX 360 med Liteon enheter endast).

Så min vän tog över hans modded XBOX som visade "Öppna fack" varje gång han försökte spela ett spel. Jag hade fixat detta en gång tidigare på en annan låda, och beslöt att skriva en handledning för att hjälpa någon ut som kan ha detta problem.Så...

Om fastställande av blöt trä greppbräda (Finger skateboard)

Jag hade gjort fingerboards från tidigare när jag var ung.På grund av billiga woodglue jag äger, 8/10 av min styrelser vände blöt från ålder eller dåligt från felaktig mögel fastspänningJag inte längre äger någon faner och inredningsbutiker i mitt la...

Alex surfbräda reparation tips--fastställande en delaminering/split glasfiber

så jag fick just ett par beat-up surfbrädor av craigslist och jag har fastställande dem upp den senaste veckan. Naturligt, jag har dokumentera allt, så detta är först i vad ska förhoppningsvis vara en snabb, kraftfull serie av snabba tips för att fas...

Hur man glasfiber: fastställande en knäckt Kiteboard

detta Instructable förklarar hur du arbetar med glasfiber tyg och harts. I detta projekt, glasfiber tyg och harts som används för att korrigera en spricka i en kite styrelse, men informationen ingår här gäller för nästan alla som arbetar med glasfibe...

Fastställande av Nvlddmkm felet (Visa föraren slutade svara och har återställts)

UPPDATERING: Detta instructable är ca 5 år gammal nu, men felet kvarstår. Medan något skulle kunna orsaka detta, eftersom stegen kommer att visa, är överhettning och drivrutin fel ett dominerande problem. Strö ut datorn och efter det "drivrutiner&quo...

Om fastställande av vita strimmor av Belkin omniview pro2 KVM (F1DA108T)

här är ett snabbt sätt att fastställa en dyr KVM från Belkin.Problemet är att efter ett tag gör Vita streck Visa upp att använda KVM omöjligt.Maskinvara som behövs:1 x Belkin Omniview Pro2 KVM 8-portar (vet inte om det fungerar med 16/4 portar) - F1D...