Fattig mans Mont Blanc från en Bic Clic Sticnu har jag erkänna, detta är inte en originell idé av min egen. I stället fick jag min inspiration från en annan Instructable kallas "Spara $200 i 2 minuter och har världens bästa handstil pennan." Som diehard fan under flera år av Zebra penna F-301 serientyckte jag det nästan omöjligt att hitta en bättre skriva redskapen. Med posten nivå Mont Blanc pennor kommer in på omkring $200 och priserna går upp till intervallet du-har-att-vara-skämt, det måste vara något det, rätt?

Ja. När jag skrev först med en Mont Blanc, var jag inte särskilt imponerad. Det verkade lite jämnare än genomsnittet, men inte mycket. Det tog en sekund för bläck flöde orsakar din första brev till har en kal fläck. När patronen var fungerade, var det en annan historia. Det känns som skrivande med fett på glas det är så smidigt. Pennan skriver praktiskt taget av sig själv.

Nu har du chansen att ha egna tyska konstruerad Mont Blanc fina penna för kostnaden för en $0.25 penna och en $7 dollar Mont Blanc påfyllning. Det är bättre på detta sätt, tro mig. Era kolleger kommer att uppskatta din down-to-earthness för att använda en sådan ödmjuk penna. Lite vet de kommer din Pinto av en penna gungar en McLaren motor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fattig Mans GPS

en billig version av GPS för navigering på cykel... Väl ganskaSteg 1: Idén För det första vill jag be om ursäkt för bilderna, (och min stavning) min kamera är trasig, så detta är webbkameran, lol.Jag var på semester vid havet, och var titta runt viss...

Mont svart (Mont Blanc hacka) - montera den nya Mont Blanc penna Refill till Pilot G2 pennor

några år sedan min pappa erbjöd min bror och jag Mont Blanc tuschpennor till jul. Jag hade hört talas om detta märke innan och jag visste att de var förmodligen mycket dyrt - så mycket i själva verket att de inte lista sina priser på deras hemsida, o...

Fattiga-mans automatiska sprinkler.

Hur man bygger en fattig mans automatiska sprinkler. Glöm den billiga batteridrivna sådana. Batteriet som alltid misslyckas när du inte hem, slutar upp med bortkastad vatten och mosig sod.Här är hur man sätter ihop en billig, pålitlig, robust, automa...

5-min fattiga mans Sandal

din på väg någonstans men oh vänta, du förlorat dina skor. Eller när du är på stranden och du inte vill ha någon bra sandaler och bara vill ha kul då du måste ha denna billiga sandaler gjort av kartong. Fattiga mans sandaler kan göras mellan 2-5 minu...

Fattig Mans glasfiber, permanent utomhusfärg, aldrig måla igen (nästan), tätskikt med ut epoxi, glasfiber epoxi allergi lättnad

Tillbaka i 2011 jag byggde en teardrop husbil, när jag behövde en plats att sova några nätter i veckan som lång bilresa hem orsakade mig att somna bakom ratten vägen till ofta. Jag fick planer för teardrop fri från den bästa teardrop trailer plats i...

Fattig Mans Composite (eller Pimp My svalare)

"Jag är tillbaka i spelet" (min sorgliga Dave Chappel referens)Det har varit ett tag sedan jag kunde uppbåda en instruktion tillsammans. Med några stora projekt i verk (och en nyfiken 9 mån gammal) har min fritid varit på en premie. När det gäll...

Fattiga-Mans Smart-Grid - Blackout skydd av UPS och elektrisk motorcykel

för ett tag sedan, Billigt batteriladdaren jag använde till min elektrisk motorcykel gick på fritz. Jag bestämde mig att få kreativ för att se om det fanns ett sätt att inte bara få en bra laddare gratis, men också öka nyttan av min personliga elbil....

Q & D-fattig mans-Skinner-Sadist-Jeopardy spel

i detta instructable du lära dig att göra ett Q & D-Poor man's-Skinner-Sadist-Jeopardy spel .Först och främst, ansvarsfriskrivning: jag är inte ansvarig för vad du gör. Du måste veta att med en stor kraft kommer... bla-bla-bla. Bara vara försiktig oc...

Fattig mans ipod högtalare.

Någonsin behövs ett par högtalare för ipod som du ville på ebay? Kostar för mycket?Ja... i detta instructable, denna de billigaste ipod högtalare du någonsin kommer hitta.Obs: Jag fick reda på detta var på instructables redan. Men jag tror inte dess...

Mont Blanc penna fylla Mods för Pilot G2 penna

ändringar av en Mont Blanc penna Fyll för Pilot G2 pennan.Steg 1: Öppna Pilot G2 pennan och ta bort G2 refill. (Figur 2)Steg 2: Ta bort plastspets beskyddare från Mont Blanc ball pen påfyllning. (Figur 3)Steg 3: Med en kniv (eller sandpapper) trimma...

Fattig Mans Sinus Cleanser

Hej till er alla och welsome till min absolut första instructable (paus för applåder) hehe na Im bara skojar, men på riktigt det är min första instructable!Anywho, Im här för att visa en annan Sinus cleanser (stackars mannen stil)så here go we!Steg 1...

Fattig mans kamerastativ

fattig mans kamerastativär väldigt väldigt billigt att göra och portable också så inget behov att söka plats om att sättaden använder hem gjorde saker för att göra en sax och röret kan du från aluminiumfolie boxden kan användas för att göra videor sp...

Fylla på MONT BLANC påfyllnad av kokande

detta Instructable visar hur Fyll rollerball pennor. Eller eftersom vi vet hur du sparar 200$ genom att hacka MONT BLANC påfyllnad att passa i Pilot G2 vi alla vill spara ännu mer genom påfyllning påfyllnad :)Vad vi behöver:RefillGryta med vatten, sp...

Hur man ljudisolerade ditt rum? Fattig Mans ekofritt rum.

H ello alla, denna tid m går att visa dig till super solida bevis du rum, oavsett om du bor i en lägenhet byggnad, hus eller källare. Denna handledning är inspirerad av NASA: s ljud experiment rum.Här är hur jag låter bevis på min lägenhet rum. En gå...

Bordsskiva tvättmaskin (4 Da fattiga Man)

jag tycker jag har ideal hela tiden, men Lägg dem på sparlåga orsaken Im bara inte säker hur att gå tillväga. Så sjuk se något i mitt huvud och bara vänta tills jag ser vad det är att jag verkligen behöver medbrottsling vad jag vill.En dag hustru vil...

Kretskort innehavaren (4 Da fattiga Man)

jag gjorde detta i farten. Jag hoppas bilden och ritningar gör det verkligen verkligen verkligen verkligen lätt att förstå.Uppdatera! Detta är still going strong idag. Har använt det 100-tals gånger (Sept 24, 2013) en ben bröt och gjorde en ersättare...

Fattig mans grafik "tablet"

en gång var jag hårt med att redigera några bilder för vissa klienter. Ur det blå avslutas min ritplatta sedan arbeta. Och medan jag väntade på att ersätta att anlända, jag kokade upp en tillfällig ersättare således denna hacka-sågade mod av en vanli...

Index-kort aka "Fattig mans" Polaroid

ända sedan de första Polaroid bilderna blev föråldrade, fanns ett antal andra instant kameror som har ersatt den. Att en kamera jag tror Kodak gjorde jag inte tror gör snittet när det gäller att göra en Polaroid bild. Visst har den den vita ramen, me...

Fattig mans robot chassi för MediaTek LinkIT ONE

Jag har alltid haft en kärlek till robotics, i själva verket dess vad jag ville göra för universitetet innan man beslutar att närvara vid University of Life istället.Frågan är, robotics kan vara dyra.så jag bestämde mig att bygga min egen chassi. 1....