Flipper Separator - en K'nex Ball maskin sökvägen SeparatorHär är instruktionerna för min allra första K'nex ball maskin sökvägen separator! Jag skapade denna sökväg avgränsare av misstag samtidigt ta isär min boll maskin rullande illusioner. Nedan är listan delar för denna sökväg avgränsare:

STAVAR:

Grön: 28

Vit: 8

Blå: 40

Gul: 7

Totalt stavar: 83

ANSLUTNINGAR:

Mörkgrå: 1

Orange: 2

Red: 18

Lila: 33

Gul: 15

Blå: 3

Vit: 5

Totalt antal kontakter: 77

ANDRA:

Blå Spacer: 1

Grå Spacer: 3

Y-klipp: 6

Totalt andra: 10

Totalsumma: 170

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mikro-och dalbana spår | K'nex Ball maskin sökvägen

Hej igen! Jag har för er en ny k'nex ball maskin väg! Detta utnyttjar micro k'nex rollercoaster spåret, vände på sin sida så bollen kan rulla längs det! Rätt, här är för- och nackdelar!Fördelar:• Låg friktion så bollen glider längs det snabbt• Ett br...

Renovism - en K'nex Ball maskin

Där var, vi på LAN towers, rensa ut de gamla maskinerna, datorer...När helt plötsligt kom vi på det digitala innehållet i en uråldrig maskin... En maskin långt utöver tekniska befordran av dagen! Bredvid de klipp och bilder fanns det inget mer av mas...

Kompakt Separator: K'nex Ball maskin avgränsare

Här är instruktionerna för den ny avgränsaren på våra K'nex ball maskin omöjligt. Denna avgränsare är inte alla vår idé. Thibault Art ursprungligen kom upp med denna idé på sin boll maskin Route 66 vid 7:30, så alla krediter går till honom. Vi har ba...

Apocalypse - en K'nex ball maskin

Välkommen till min instructable.Hej, mitt namn är Guus och jag byggaren av "apocalypse". Jag är 14 år gammal och bor i Nederländerna så min engelska är inte så bra. Men jag hoppas du kommer att förstå det och kunna följa handledning.I detta inst...

Tre små torn - en K'nex Ball maskin

en liten k'nex ball maskin, bara för skojs skull!Steg 1: Ramen Steg 2: Hissen Steg 3: Sökvägen separator Steg 4: Väg 1 Steg 5: Väg 2 Steg 6: Väg 3 Steg 7: Väg 4 Steg 8: Sista bitar...

Spinning Push Lift: K'nex Ball maskin hiss

Detta är andra i en serie av 3 nya hissar på våra k'nex ball maskin omöjligt.Denna hiss är ganska liten, vilket gör det praktiskt för små utrymmen där du behöver för att bollen gå upp bara lite. Nu vet jag att du kanske tänker, "som ser ut en hel del...

Utflykt - A K'nex Ball maskin

detta är den nyaste förhandsvisningen för min kommande K'nex ball maskin utflykt. Så snart hela videon är Inlagd, kommer jag ersätta denna förhandsgranskning med den fullständiga versionen. Men alla preliminära info åt sidan, här är några ball maskin...

K'nex ball maskin vurm

dessa är början stadier av min k'nex ball maskin njutaSteg 1: framsteg Steg 2: Arbetar på detJag fick 2015 k'nepert med detta...

Min första K'nex Ball maskin!

Här är min första (framgångsrika) K'nex ball maskin! Det tog 3 dagar att bygga (ungefär 10 timmar av byggnad), har 2 banor, 1 nätverk och 8 element! Alla element är andra människor som när jag försökte göra något de... de misslyckades :-( Så jag ska...

Kort Start Arm Lift: K'nex Ball maskin hiss

Hej!Välkommen till den första liften av en serie av 3 nya hissar på våra k'nex ball maskin omöjligt!Denna hiss kallas kort starta armen lyft eftersom den har a...short... börja! Vi hoppas du har kul bygga denna hiss. Så för nu, bara titta på bilderna...

Enkelhet - en K'nex Ball maskin nästan vem som helst kan bygga!

Hej alla,Idag kommer jag visa dig hur man bygger en Simple K'nex Ball maskin, som alla kan bygga, därav varför det kallas "Enkelhet". Jag gjorde denna ball maskin i längre än 10 minuter (planering och byggnad). Jag publicerade här instuctable fö...

K'nex ball maskin Coolcreation (byggd av en 7 år gammal)

Här är en k'nex ball maskin som byggdes av en 7-åring!...

K'nex ball maskin klämmig zooma

Detta är min k'nex ball maskin tyvärr i den här videon inte är det helt färdiga jag glömde att ta en video när det var så detta är allt jag fick. Jag måste ha varit alltför glada över att bygga en ny som jag håller på att bygga....

Min k'nex ball maskin mani

detta är min andra k'nex ball maskin jag började ungefär ett år sedan och har arbetat långsamt på det skulle jag uppskatta din röst och njuta.Steg 1: Här är några bilder av bollen maskinen Steg 2: Bara för att klara upp saker i fall du undrar varför...

3XODUS | En K'nex Ball maskin

Hej där! Jag är tillbaka. Efter en månad av långsamma framsteg, min andra någonsin ball maskin, 3XODUS, är klar! Jag vet att filmen är inte fantastiskt men det är min första gången du använder movie maker. (men det är definitivt en enorm förbättring...

Freestyle! | en K'nex Ball maskin

Hej! Bonjour! ¡Hola! Det är dags för en annan ball maskin! Jag ger dig Freestyle! Detta är min tredje ball maskin, och en stor utveckling från min tidigare. Det är min största och mest imponerande ser ball maskin hittills. Den har 7 separata banor, v...

K'nex Ball maskin labyrint Mania med instruktioner

Hej! Efter att bygga många boll maskiner från denna webbplats, har jag äntligen skapat min egen. Denna boll maskin är omkring 2 fot 2,5 inches tall (0,67 meter hög) och 1 fot 1,5 inches bred (0,34 meter bred). Detta tog ca en och en halv dag att skap...

K'nex ball maskin element nya element

Hej! Idag kommer du att se nya element för vår ball maskin det elementet. Här är några specifikationer om ungefärlig storlek och antal bitar, osv...Mått:Torn 1:bredd: 4ft.höjd: 5ft.längd: 3 fot.Tornet 2:bredd: 1 / 2ft.höjd: 6ft.längd: 2ft.Stycken: 9,...

Andromeda K'nex ball maskin

Hej alla,Här är den första förhandsvisningen av min nästa knex ball maskin projekt.Det har redan 25000 + bitar, men jag vill spendera all min 91000.Jag kommer att göra en mini berg-och dalbana också, för att spendera min micro bitar.Om du har frågor,...