Full storlek ender dragon papercraft kamp scenI detta Instructable visar jag dig hur du skapar en riktigt cool Minecraft kamp scen

Tillägnad DanTDM

Se Steg
Relaterade Ämnen

Full storlek Power Loader kostym från utomjordingar

strax efter att jag började göra min naturlig storlek Alien Queen staty (), jag började undra om det skulle vara möjligt att göra en Power lastare att gå med på det. Två veckor senare kom jag ut med detta:Innan vi går in här, jag säger att jag lånat...

Full storlek flygplan från skrot plast, varmt lim och tvättlina.

Vi har en fabrik som gör dem små plast tecken som du ser i människors gårdsplanen vid val. Vi har ett pyramid stora berg av matrester att vi ville ha något att använda det till. Vad bättre än att bygga en full storlek flygplan med matrester, en träff...

Full storlek Lego utrymmehjälm

När jag växte upp årgång Lego Space anger var min favorit. Det senaste året, med The Lego film några av dessa gamla skolan spacemen. Jag har alltid älskat sin ikoniska cylindriska hjälmar. Jag trodde det skulle vara häftigt att göra en full storlek,...

Hur du gör din egen anpassade Full storlek hemmagjord filmaffischer

någonsin ville göra din egen full storlek anpassad affischer men inte vill spendera $20? Tja har jag en lösning för dig! Allt du behöver veta är hur man använder en dator, sax och tejp. Jag snubblade över lösningen när jag gjorde hoverboard från till...

Full storlek plattform säng

Så efter titta på timmars video och läsa tutorials beslutat jag att bygga en full storlek säng för min dotter. Jag måste säga det var tyst en lärandeprocess som jag gjorde det för första gången och inte var säker på vilken typ av verktyg som behövs f...

Hur man gör en liten Lego kamp scen

I detta instructable kommer jag berätta hur att designa din egen lilla kamp scen.Steg 1: Samla bitar och hitta någonstans att bygga Innan du börja bygga samla några bitar som du tror du behöver för oavsett vilken miljö vill du skapa. Till exempel i m...

Hur man bygger en lego (full storlek) browning automatic rifle.

Hi im kommer att berätta hur man bygger en full storlek browning automatic rifle av lego.du behöver massor av lego tegelstenar för denna pistol och även denna pistol är en modell och kan inte skjuta.Det har massor av moveing delar som en bult, mata u...

Full storlek Flintstones bil

byggt själva Flintstones bilen från början, användes för Halloween party full storlek och faktiskt flyttar ryms upp till 3 personerskulle vara bra för affärer, barer kampanjerbjudande osv...Så nu vill jag sälja den... har ingen användning för den nu....

Ett bättre sätt att skriva ut Full storlek i SketchUp

Det kan vara lättare att se hur jag gör detta genom att titta på videon: My SketchUp VideoJag gillar SketchUp. Det var ovärderligt när jag konstruerade min justerbar höjd arbetsbänk och jag använde den för att utveckla de första workbench planerna fö...

Full storlek Doc Ock kostym

som jag finner det alltid nödvändigt att gå vägen över toppen med min Halloween kostymer, och jag fann mig själv fråga, "Hur kan jag top Dalek kostym 2010?" Och samtidigt få idéer från internet, jag kom över idén till en Doc Ock dräkt. Vad kan v...

Hur man gör en R2D2 låg kostnad Full storlek Scratch byggt

Hia och Välkommen till min R2D2 bygga att någon kan göra med lite DIY färdigheter och lite fri tid.Detta bygga är en låg kostnad r2d2 med grundläggande DIY verktyg som de flesta har hemma och använder skrotträ och MDF och andra bitar som jag hittade....

Full storlek R2D2 på en budget

Detta är en prop som jag byggde för Star Wars part. Jag ville inte spendera en hel del, men jag ville ha den för att se cool.Jag vet att det finns några otroligt duktiga folk som lägga års ansträngningar på att awesome R2D2 och andra droider, men jag...

Full storlek katt avlysningen / klättring post

Rufus ville en skrapa / klättring inlägg, så jag beslöt att göra en för honom.Som finns på de sällskapsdjur lagren har flera nackdelar: de är oftast för korta, för små diametrar och en irriterande plattform som inte tillåter "full hastighet" upp...

Vad betyder Ender Dragon se ut?

Ender draken är ett kraftfullt odjur i slutet av world.it är mycket sällsynta men jag skriver detta för att berätta hur du vet om du har hittat detSteg 1: Vad det ser ut som Bra! Du har hittat sin grotta. Den är fylld med bokhyllor och spindelnät. Sn...

LEGO kamp scen 1

här är en av de Lego stridsscener som jag skapat. Här finns en blandning av Star Wars och Lego City, och även skräddarsydda Lego. En stopmotion kan eventuellt skapas av mig och senare bokförda att låta folk se vad som händer i varje fortfarande....

Full storlek Lego gevär med Mini arbetar armborst

jag gjorde detta lego gevär när jag var ca 10. Jag har precis lagt mini armborst för skojs skull.Steg 1: lager Beståndet veck fram och tillbaka. Jag använder 1 x 2 x 4 tunna square på både toppen och botten för att hålla det på plats.Steg 2: Red Dot...

Gör en full storlek styrelse som fälls till fickformat! (Noteboards)

Regelbundna gamla frakt/förpackningstejpen kommer att vända någon yta till en torr-radera yta! Använder det för att plasta vissa indexkort tillsammans, och du har en styrelse som viks upp till storleken av ett indexkort!Jag professionellt tillverkar...

Full storlek klaviatur i en anteckningsbok (3 ringpärmar inte en bärbar dator)

detta är ett bevis på konceptet... försöker göra en fullsizebendable tangentbord som eleverna kunde bära med sig till klasser av en styv stationära tangentbord. Detta kunde byggas i ungefär en timme.Steg 1: material1. gamla tangentbordet2. Philips hu...

Hur till besegra Ender Dragons

Steg 1: Få en städ och sätta Diamond svärd och Enchanted bok Steg 2: Då får du en förtrollade svärd men starkare...