Galler plommon pajDetta är en delish ungerska plommon paj recept som jag lärt mig från min mans mormor. När jag gör det, skulle ungrarna i huset säga ooooh, aaaah, precis som i Ungern ;-)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Plommon paj

ingredienser:3 c. färska lila plommon (italienska katrinplommon)3/4 c. socker3 msk mjöl1 tsk kanel1 msk citron juice1 msk smörBakelse för dubbel skorpa pajVägbeskrivning:Skölj, halvera eller kvartalet och grop Plommonen. Kombinera socker, mjöl och kr...

Miniatyr pajer

du kan använda köpta skorpa och paj fyllningar eller Klicka här för att visa våra enkla recept att göra en egen från grunden. Dessa mini pajer kan göras i en standard eller mini muffinsplåt. Jag gjorde både och föredrar fyllningen skorpa förhållande...

Persika-Mango paj med ett galler skorpan

persika och mango fungerar riktigt bra tillsammans, så varför inte sätta dem i en paj? Och, för matte nördar, varför inte ge efter för visuell leken av en liten π symbol på din paj (speciellt om det är 14 mars )?Dessa instruktioner kommer att ge en 9...

Paradiset av ugnen ljus (A kyndel köttfärslimpa paj toppad med en Bacon galler)

detta är en stor fyllig måltid anpassad från ett gammalt Midwestern recept....

Apple och bär paj - första gången Baker? Inga problem! Så är jag

fira Pi-dagen med denna läckra paj!Denna paj är alla gjorda från grunden så gör dig redo för en verklig händer på erfarenhet. Det var första gången jag baka en och det visade sig underbart, så skräms inte. Jag älskar att laga mat så jag blandade bara...

Baby körsbär pajer!

Precis som full storlek körsbärspaj, dessa baby versioner är toppad med en mini galler. Du kan också använda en smula toppning, men denna lilla touch gör dem ännu sötare! Syrlig körsbär i fyllningen är bara läckra och göra dessa baby pajer perfekt.St...

Bacon galler Cheddar Apple Pie

en söt all-American favorit med en välsmakande twist! Denna traditionella äppelpaj tar en ny smak bana med en cheddar ost skorpa, lönnsirap äpple fyllning, bacon falla sönder och en galler bacon topper. Se till att behaga någon bacon/apple pie älskar...

BlackBerry Jam galler Tart

min mamma nyligen gjort en massa björnbär och svarta vinbär sylt, så jag tänkte vad bättre sätt att utnyttja denna nya jam var att göra en tårta:). Njut!Steg 1: ingredienser för shortcrust:400g vetemjöl200g osaltat smör75g florsocker socker1 äggSkvät...

Kaffeälskare paj (Cocopandan paj)

Perfekt för alla hjärtans dag "dessert för kaffeälskare.Steg 1: metod 4 msk Maxwell snabbkaffe2-3 msk margarinvarmt vatten1-2 msk 15% grädde1-1 1/2 tsk Rom extrahera3-4 msk socker1 liten behållare vispad toppning (jag använde nr namn), tinadeen dropp...

Hur till göra italiensk stil, Mini Ricotta Cheesecake pajer med tonfisk burkar

denna tiden på året är en av mina absoluta favoriter för italiensk specialitet recept! Om du har vuxit upp i en italiensk familj, eller känner någon som har, sedan är Napolitano påsk paj inte främmande för dig. Traditionellt, är den gjord i en stor v...

Mini pajer!!!

Ett par dagar sedan jag hade skitkul hjärnan som endast kan jämföras med Doc Brown slår huvudet och uppfinna flux kondensatorn: om cupcakes är bättre än kakor, cup-pajer vore bättre än pajer??? Jag var inte säker, men fick reda. Och så, efter flera m...

Siffror av Pi paj degen Cookies

jag aldrig göra dubbel eller galler skorpor för min paj, jag tycker det är roligare att använda cookie fräsar och topp pajer med utskärningar, detta oftast lämnar mig med några extra utklipp jag inte behöver för paj eller oanvända pajdegen. Jag tar m...

Galler pajskalet

Det är blackberry säsong, och inget säger galler skorpa som en blackberry paj. Receptet jag använde för fyllningen är en juni 1978 Sunset magazine, men någon frukt fyllning recept kommer att fungera. Jag antar du vet hur att göra eller köpa en pie cr...

Tristas underbara Mulberry paj (med björnbär)

Hej alla.Denna tutorial ska show dig hur man gör min otroligt läckra mulberry paj. Tyvärr är inte denna tävling äger rum medan min mulberry träd är i blom, så jag kommer att behöva improvisera med hjälp av köpta björnbär.Slutprodukten var (föga förvå...

Hur man gör de bästa körsbär paj i 3 enkla steg!

Hur man gör den bästa körsbärspaj! PI paj PiSteg 1: Ingredienser Cleveland höjder Cherry Pie12 uns mjöl8 uns smör4 uns isvatten5 koppar surkörsbär, gropar bort1-1/4 dl socker1/3 kopp majsstärkelseSteg 2: Hur man gör pajen! Skär smöret i mjölet, bland...

ENGADINE valnöt paj

har någon någonsin försökt denna Engadine valnöt paj? Om inte här är en mycket rik söt paj receptet. För dem som gillar söt paj... Detta är den idealiska Pi. Det tar ungefär en timme att förbereda exklusive gräddningstiden.Steg 1: ingredienser För de...

Hemmagjord jordgubb rabarber paj

detta är en från scratch jordgubb rabarber paj, skorpan och alla.Det är mycket bra och ganska lätt att göra.Snälla rösta på mig i paj och bok tävlingar!Tack!Steg 1: Att göra skorpan Att göra pajskalet från början behöver du...2 1/2 c. alla ändamål mj...

PI paj för ditt husdjur

detta är hur man gör en töntig paj att fira Pi-dagen med ditt husdjur (katt & hund). Den innehåller min favorit och mest fantastiska recept och hur man gör egna recept! Vem bättre att göra en paj för då din sällskapsdjur bästa vän (s)! De kommer att...

Den inte-Pizza paj!

Enkelt uttryckt, jag älskar mat som är i brist på bättre ord... en fälla!Denna paj är en lögn jag säga dig!Det kan se ut och agera som en pizza, men jag försäkrar er det är verkligen en paj.Denna vackra instructable visar dig ett roligt sätt att klä...