GameCube variabel spänning och nuvarande bärbara atx PSUATX PSU görs med hjälp av ett kompakt atx nätaggregat. En 3: e part variabel spänning och nuvarande omvandlare läggs. Anslutningar till ett batteri källa läggs i ryggen på mer mångsidighet.
Se Steg
Relaterade Ämnen

USB-spänning och nuvarande testare! (version 2)

* Uppdaterade OBJEKTET från tidigare INSTRUCTABLE! (Eftersom det är ibland nödvändigt att kontrollera dina USB-portar för spänning eller om du är nyfiken på vilken typ av strömförbrukning dina enheter kan vara att dra, vore det bra att ha något att k...

USB-spänning och nuvarande testare! (version 1)

** Ny VERSION är upp! **Eftersom det är ibland nödvändigt att kontrollera dina USB-portar för spänning eller om du är nyfiken på vilken typ av strömförbrukning dina enheter kan vara att dra, vore det bra att ha något att kontrollera dessa.Nu kan du.I...

Driva och styra dina enheter; Del 1 - bestämning av spänning och aktuella krav

förutom att vara en elektroingenjör och programmerare, jag är en ivrig Maker och har blitt mixtra med elektronik i över 40 år. Under den tiden jag har bygga massor av elektronisk utrustning för användning i och runt mitt hus och har hjälpt vänner byg...

Bärbar variabel spänning nätaggregat

Detta är min allra första Instructable, faktiskt första gången som jag skriver online om min hobby.Som en elektronik hobby, har jag gjort många små projekt. Processen innebär att hitta en intressant krets, testa den på en skärbräda, slutföra det, des...

DIY 12V bil E-Cig / Box Mod V.2 med variabel spänning

Detta är version 2 av min 12V E-cig för bilar eller vad som helst med en 12V-uttag (länk till gamla versionen).Denna version har variabel spänning, så ingen mathållning runt med dessa power motstånd och beräkningar (gamla vers).Eftersom de DNA 30,40...

Lätt variabel spänning nätaggregat

Ibland, för att tillhandahålla den nödvändiga spänningen i ett projekt, jag var tvungen att köpa en hel del batterier, eller jag var tvungen att leta efter en ordentlig strömförsörjning i timmar och det är inte nödvändigt, beacause nu har jag det aws...

Lösa en enkel krets diagrammet med en enda spänning och motstånd i serie och parallell

Maskiningenjörer kräver vissa grundläggande kunskaper av kretsar, el och närliggande begrepp för att fungera plattformar med elingenjörer, elektriker, datatekniker och andra relaterade yrkesgrupper. Detta Instructable hjälper en lösa och lära sig en...

Snabbt, Billigt, enkelt och ful bärbara boombox!

Bluetooth kan, batteri drivna ljudsystem som tar mindre än en timme att bygga!Försiktig, detta är min första instructable!Steg 1: Välj din huvudenhetOK, behöver du något att spela dina låtar. Min idé var enkel, använder en bilstereo (huvudenhet) för...

Drottning Elsa klänning och peruk

Steg 1: Skaffa elastisk, 4-5 rullar av tyll, sy på knapparna och en stor ta upp (något Christmas-ish) Börja med mig siring ditt barn runt övre delen av bröstkorgen och under armarna.Steg 2: Jag använde Extra långa bitar Beroende på hur länge du vill...

Hur man tar en gammal 80 balklänning och göra det 2008!

Denna gång Threadbanger har tagit den balklänning utmaning. Vi hittade en gammal uppsvullna balklänning från 1980-talet, och gjorde den till en söt och rolig balklänning för detta årtionde. Dess en rolig och enkel handledning som förklarar allt, men...

Plast klänning och matchande handväska

denna klänning och väska gjordes med plast matkassar. Be dina vänner och familj att spara väskor för dig, det kommer inte ta lång tid att få så många som du behöver! Det tog 40 påsar att göra handväskan och omkring 200 för klänningen. Jag gjorde det...

Konvertera en ATX PSU i en bänk PSU att nuvarande åtgärder

I detta instructable jag ska visa dig hur du konverterar en gammal ATX power supply till en bänk nätaggregat som även visar den nuvarande dras för varje spänning järnväg på en LCD-display.Funktioner:PSU använder en 20 x 4 LCD-display visar den aktuel...

Untethered taligenkänning och syntes med Arduino

MOVI står för "Min egen röst Interface" och är en kickstarter-backed Arduino Shield som gör det mycket enkelt att bygga din egen tal dialoger att styra enheter inom Arduino IDE. Denna snabba instructable visar dig hur du kommer igång att inrätta...

LM317T variabel spänning nätaggregat

efter sökning på internet efter en trevlig power variabel strömförsörjning baserad på LM317T spänningsregulator bestämde jag mig för att designa en av mina egna. Eftersom jag inte hittar en bra pcb design. Alla filer som laddas upp så kan du hämta de...

Variabel spänning nätaggregat <>

Gearbest.com säljer ett kit för att bygga ett nätaggregat som är användbar för Raspberry Pi bakbord och Arduino projekt men instruktionerna är inte på engelska. Jag tar dig steg för steg hur man bygger projektet och för mindre än $15, du kan bygga de...

Variabel spänning ignition coil strömförsörjning

detta instructable erbjudanden med skapandet av en mycket enkel högspänning strömförsörjning med en bil tändspole. Var försiktig om du ska bygga detta eftersom spänningar överskrida 30.000. Också försök inte detta projekt om du inte vet riskerna med...

Laserskurna bröllopsklänning och Vest

Hej, alla. Tack för all beröm och klickar på från alla bloggar där ute som länkar här. Detta instructable visar upp laserskurna bröllopsklänningen jag designade och tillverkade. Jag ville berätta om varför jag gjorde det och visa upp bilder som jag h...

Hur man Refashion Foldover linning kjol från en klänning och en Tshirt

denna handledning är kort, söt och perfekt för nybörjare. Jag har gjort varianter av denna kjol minst fem gånger redan i år och jag blir aldrig trött på den ytterst bekväm, mjuk och stretchig linning dubbelvikt kjolen. Jag är petite som innebär att k...

Klänning inspirerad av Hanbok klänning och korallrev

detta är första gången jag gjorde en klänning som är en originell design av mig. Alla mönster utarbetat, skars och sytt av mig. Jag blev inspirerad av koreanska Hanbok klänningen och korallreven. Det tog mig ungefär tre dagar att slutföra denna klänn...