Gitarr Survival Kit - elektriskadetta är min gitarr survival kit. Här är några saker finns det mycket praktiskt att ha med dig om du spelar elgitarr.

I kit kan du hitta:
-En adopter
-En mottagare
-En tumme plocka
-3 normala plockar

Om du har en akustisk gitarr, se till att kolla in min andra tutorial på hur man gör det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gitarr Survival Kit - akustiska 2

detta är min udgrave av min första survival kit.Den enda förändringen är en annan mottagare och en mer peg. Jag tar denna tuner för i min elgitarr kit, inte kunde den här passar inte.Det också pocket sized!För att göra detta behöver du:-En låda-En mu...

Gitarr Survival Kit - akustisk

detta är min överlevnad Guitar Kit! Dess mycket praktiskt att ha med dig.Steg 1: Whats insidan Insidan finns:1 mun munspel1 tuner3 plockarOch 1 caboSteg 2: grejer Detta är allt du kommer ned till lek, melodi och ha på dig gitarr, och om du har en vän...

Altoids Survival Kit 2.0

Hej jag är BudgetBugout och i detta Instructable jag visa er min nya och förbättrade Altoids survival kit! Även om detta kit är anpassad efter mina behov och miljö anser jag att grunderna i detta kit är tillämpliga för alla! Välkommen att lämna komme...

Den stora varför efter 72 timmars Survival Kit objekt

när en katastrof inträffar, din överlevnad verktyg är vad-du-vet, vad-du-har-på-du, eller vad kan du nå.Varför bära en 72 timmar Survival Kit? (även känd som "få hem påsar" - bra BOBs < få av Dodge eller Bug-Out-väskor > är oftast större o...

Altoid Survival Kit fickformat!

Steg 1: material Här är de saker jag lagt i min kit! 1) 2 små väskor 2) 2 bomull svabb 3) 1 kniv Bryne 4) liten ficka kniv 5) gummiband (inte hade några bra sådana) :( 6) tand plockar 7) 5 stycken stride tuggummi 8) 2 födelsedag ljus (används för att...

EDC Urban Survival Kit

Ahh ja. Altoids Tin Survival Kit. Sådan en kliché. Det finns bokstavligen hundratals instructables om hur man gör en altoids tin survival kit. Ändå anser jag dem alla saknar en sak eller de andra som gör dem ofullständig. Jag har har gjort dessa för...

Ultimate Altoids Tin Survival Kit

detta är min version av en kompakt DIY Altoids survival kit. Det har funnits många av dessa bokförda på denna webbplats och jag har tagit del av deras idéer och många av mina egna för att skapa den ultimata kit. Survival kit är min något större än de...

Urban survival kit 2.0

Detta är min survival kit. Detta har många saker inuti. Det kommer väl till pass. Vänligen ränta och lämna kommentar om du har några frågor. Låt oss börja!Steg 1: behållareDu kan välja alla behållare som altoids tin, en sko polska tin etc. Jag har va...

Läppstift vattentät survival kit

enkel ficka storlek vatten bevis survival kit från ett läppstift.Steg 1: vad du behöver: du behöver bara:en gammal läppstiftgipsen alkohol prepverktyg:ett par saxnågra elektrisk tejp/tejpgamla tandborsteSteg 2: tvätta läppstift få allt skräp inuti lä...

Survival kit i en pinne V2

Hej alla, jag har inte postat en överlevnad relaterad sak för en månad så jag bestämde mig att visa dig några pix av V2 min överlevnad kit i en pinne och alla nya saker jag sätta i den. I min gamla survival kit i en pinne jag hade en gallon zip-lås v...

E.D.C pocket survival kit (inte Altoids tin)

detta är en liten kompakt survival kit i en första hjälpen kit låda från Dollar Store, har:Brand: 1 te ljus ljus, 2 böcker av matcher, 8 Strike anywhere trä matcher, 1 brand börjar sticka (kan brytas i massor av små)Verktyg: En halv penna lindade med...

Kall Survival Kit - Sucrets Tin

har du någonsin befunnit dig med en kall, men kunde inte hitta eller hade inte din kall medicin/leveranser, och hade inte tid att omedelbart springa till apoteket för att få lite? Eller kanske bara behövs ett bekvämt sätt att transportera en dag värd...

Bike säte hemliga fack/Survival Kit

Om du har en osund besatthet hemliga fack som jag, någon gång har du nog tittat på din cykel och undrade, "där kunde jag gömma saker i som?". Om du inte har en ohälsosam besatthet du förmodligen har inte, men sannolikt kan se värdet av ett dolda...

Kanin jakt + matlagning/survival kit

Hej. I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man sätter ihop en kanin jakt + matlagning/survival kit som är liten och lätt att använda. Hoppas du kommer att njuta av!Steg 1: material Här är några saker du behöver:1. en liten tote låda2 .sma...

Skolan Survival Kit (ficka storlek)

Har du någonsin haft en situation i skolan var du önskat att du hade något? Eller behöver du ett paket med objekt får du genom dagen? Jag vet jag har, så jag gjorde detta! Denna ficka storlek survival kit är en bra grundläggande school survival kit....

Altoids tin mot tristess survival kit

har du någonsin haft att vänta i kö i en butik, eller någonsin sagt till dig själv, "Man, jag önskar jag hade ___ just nu." Bra med denna enkla instructable känner aldrig du som sätt igen.Du behöver:En Altoids tinGummiband6 inches av 6 inches av...

10 euro Survival Kit (Challenge)

Hej Instructables gemenskapen,först av allt jag ber om ursäkt för att hoppa sista veckor utgåvan men det har varit en hektiskt två veckor så jag hoppas förlåt mina abonnenterna mig för det ;)Denna gång jag visar dig min strategi 10€($10) Survival Kit...

30 objekt Ultimate Altoids Tin Urban Survival Kit (inkluderar solglasögon, en kortlek med kort och ketchup)

det finns massor av dessa survival kit flyter runt Instructables och resten av Internet och även om jag älskar att göra kit som inkluderar fiske krokar och sy uppsättningar, mina chanser att bli i en överlevnad situationen där jag faktiskt behöver de...

En survival Kit för både Urban och vildmarken

okej, så har du en survival kit, oavsett om det är en av de Altoid storlekarna, eller en som tar upp hela huset. Men vilken stil är din kit? Hur vet du för att planera för något som har ännu att hända? Där går du när något annat än en kärnvapenexplos...