Gjutning bly och omlastning stora gevär fallEn guide till omlastning.45-70 GOVT mässing. Betydande fara vidare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

En gratis utbud livsmiljö för Mellers och andra stora kameleonter

detta instructible kommer att visa dig hur vi konstruerade och tillverkade en frigående livsmiljö för vår sällskapsdjur Mellers kameleonter. Mellers kameleonter är en bestämt stor art, växer nästan två fot i längd. För att ge dem det utrymme de behöv...

PWM dimmer med NE555 och MOSFET med DIY aluminium fall.

en låg kostnad PWM dimmer med NE555 och MOSFET med DIY aluminium fall.Steg 1: aluminium fall från torget aluminiumrör. aluminium fall har dubbel roll.första är skydd skydd.och för det andra är kylfläns förMOSFET.Steg 2: Borra hål POT fastställande på...

Enkla metoder för gjutning glasfiber och kolfiber

här är ett par billiga och snabba förfaranden som jag använder för att tillverka enkla delar med hjälp av glasfiber och kolfiber. Det är inte den bästa metoden för att producera delar som ser strukturella massor (någon form av konsolidering som vacuu...

Anpassade gevär fall från Violin fallet

började jag med en 4/4 termoplastiska violin fall jag köpt från http://www.musiciansfriend.comSteg 1: Första fall interiör Fallet kommer fodrad och anpassade för en fiol. Materialet är en typ av fuskpäls som är något elastisk. Basen är frigolit.Steg...

Hur du använder gjutning verktyg och utrustning

jag gjorde detta på TechShop Menlo Park. http://www.Techshop.comDetta instructable guidar dig genom de verktyg och utrustning för gjutning aluminium. Se min andra instructables för att förbereda din mold, ugnen, personligt skydd redskap och hälla pro...

Stickning 101: Gjutning av och Frogging

I denna tredje delen av serien, jag visa dig hur man gjutning av projektet, och också hur att grodan det om det inte fungerar riktigt som du planerat. Om du inte lyckas först...www.dharmawanderlust.com...

Stickning 101: Att välja ditt garn, gjutning på, och lära sig att sticka sy (kontinentala metod)

Del 1/3:När jag först ställa in fot i ett garn shop, kände jag överväldigad av överflödet av vackra garn. Hur skulle jag välja mellan olika typer av garn? Ull, bomull, merino... Vad?Den första delen av denna video får du några tips för att göra din f...

Berg-och dalbana/Sport glasögon fall innehavaren

detta är en glasögon fall innehavare som krokar till din bälte loop att hålla dina glasögon medan du åka berg-och dalbanor. Dess kan passa i din ficka och förhoppningsvis slutar ditt glas från att gå vilse.Vänligen är rösta för detta i paracord tävli...

Så 3d utskrift och avsluta stora grejer... med en liten skrivare.

Några av er kanske har sett några av mina tidigare instructables och vet att jag har en historia med 3d-utskrifter. Nyligen jag var i en lokal elektronikaffär och såg en XYZ davinci 1.0 till försäljning för $399. Denna maskin hade i princip samma spe...

Nintendo DS och 3DS spel + SD-kort fall/innehavaren.

Lagra lös DS och 3DS spel med en gammal CD-fodral, och några CNC kunnande!Tillbaka i dag såldes tredje part PS1 minne korten i ett CD-fodral med en anpassad gjuten insatsen. Jag fortfarande lagra min minneskort så här (men jag förlorade insatsen). Ja...

Hur man startar en amigurumi - gjutning på och öka

denna video visar hur du börja virka en amigurumi, börjar med en magisk ring och visar hur en virka och hur man gör en ökning.Detta är början av en amigurumi boll, vilken enkel form kan vara en bas för olika amigurumi leksaker....

Paracord keltiska Knut kedja armband-mycket lätt att göra, och en stor gåva idé!

jag har gjort olika armband ett tag nu, och min andra hälft har bett för något som ser bra ut, inte är alltför skrymmande, men framför allt saknar ett plast klipp. Detta är vad jag kom med!Jag känner också att jag bör påpeka att detta är min allra fö...

Desert Eagle och flyttbara Mag gevär

några inre bilder av öknen örnen och flyttbara mag pistol från min video....

Hur man avfyrar en luftgevär pellets från en Centrefire gevär

en omfattande titt på hastigheter erhålls genom att montera en centrefire patron med ett luftgevär pellet och använda en primer som enda drivmedel.17 Rem. är underbored, men du kan läsa in en pellet genom att trycka genom primer hål bildar det ner oc...

Steg för steg skapa skulpturer med hjälp av 3d-modellering, 3d utskrift och harts brons gjutning

Hej,Jag är en digital konstnär och skulptör.Jag har alltid varit intresserad av möjligheten att förvandla mina bitar till konkreta modeller men på grund av den restriktiva kostnaden för 3d-utskrift jag har hittills endast kunnat återskapa bitar med e...

Antec 300 PC fall fönstret och handtag Mod (lätt och billigt [full guide])

efter att ha köpt en Antec 300 fall jag bara behövde göra något med den. Så jag bestämde mig att installera ett fönster och vissa handtag för att lägga till lite awesomeness i mitt torn. (Detta är min första PC bygga BTW)----------------Reservdelslis...

Gjutning och mögel att göra för ätbara livsmedel

Har du sett mat formar och ville göra egen choklad, ice cube fack eller andra ätbara objekt? Jag gjorde och tog nyligen några klasser på 757 Makerspace i Norfolk, Virginia att lära sig om formar, gjutning, vakuum bildas och arbetar med mat. Detta ins...

Rainstick; Riktigt, riktigt stor och kontinuerlig.

Så vi behövde en rainstick för en scenproduktion. Jag gick till Instructables och hittadeoch tog den idén med en twist.Bar med mig om jag upprepar idéerna, men det finns en twist på slutet.En sak om regn-minnen är att pärlorna faller från en sida til...

Praktisk LED-belysning för nöje och stora vinster

lysdioder har äntligen börjat överträffa kompakta lysrör (lågenergilampor) i effektivitet (lumen per watt) signalerar det perfekta tillfället att gå bortom crappy LED throwie projekt till verkliga, praktiska LED-hem belysning. Detta instructable pres...