Gör din egen Guitar Hero / Band Hero gitarr frontplåtenvill du göra din egen faceplate för gitarren GH 4/5/BH?

Du behöver inte köpa dyra officiella faceplates, du kan göra en del på egen hand!

Det är lätt och nästan alla kan göra det!

(Barn, be föräldrar om hjälp med styckning: D)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till sätta fast din svaga Guitar Hero 3 rem.

jag kommer att visa dig hur du fixar din guitar Hero 3 rem som är svag, njuta.Steg 1: material. får dessa. (och ledsen bilden är åt sidan, kan du fortfarande se den.)1 x guitar hero gitarr.1 x gamla remmen.1 x gummiband från en sak av sallad.Steg 2:...

Guitar Hero: Gitarr Mod

detta är min första Instructable så lämna gärna kritik eller saker jag bör ändra eller göra bättre på framtida Instructables. Jag har alltid velat göra en Instructable efter år av att göra andra folk och jag alltid gör så många projekt men aldrig ta...

Guitar Hero: Gitarr med strängar (MaKey MaKey)

Utnyttja programmet MakeyMakey, har vi designat en gitarr från en skrot trä planka, tio skruvar, fem avisolerade kopparledningar och naturligtvis i MakeyMakey skapande kit. Gitarr fungerar som en alternativ domänkontrollant till traditionella Guitar...

CUSTOM GUITAR HERO GITARR... GJORD av en pinne :)

Ok bra för off bara vill säga hej till dig min Guitar Hero vänner. Jag bestämde mig att ändra mitt förra inlägg och uppdatera den lite mer. Men för alla er nya tittare, jag är en stor gitarr hjälte Fan jag beslutat att göra min egen gitarr (förmodlig...

Wall Mount Guitar Hero gitarr rack

i denna instuctable kommer jag förklara hur man snabbt göra en snygg vägg fäste för Guitar hero / rock band styrenheter. Jag gillar att få saker från golvet när det är möjligt och en lat söndag beslutat att bygga denna rack. Om du behöver en också ho...

Guitar Hero gitarr med inbyggd högtalare

i grund och botten jag knäckt öppna en Guitar Hero controller och undrade vad jag skulle kunna passa inuti. Det verkade ljus så jag tänkte att det var massor av utrymme. Visst, var det gott. Ursprungligen jag planerat att sätta en iPod Shuffle i hals...

Gör din egen utsäde band

utsäde bandet är lätt att göra. DU får välja de sorter du plantera när du gör din egen band. Det är långt billigare än de kommersiella band. Och bästa... Du får hantera små fröna inomhus där det är varmt och i lä.Också... om du av misstag plocka upp...

Skapa din egen wrist watch band

bryta din wrist watch band suger. Låt oss ta det problemet och få det att fungera för dig.Steg 1: Steg ett: material Allt du behöver är din klocka ansikte och en bit tunt material. Den här gången, använde jag en skrot bit blommig tryckt material från...

Gör din egen växel band av paracord

i detta Instructable jag kommer att visa dig hur man gör egna redskap slips, för mycket mindre!Dessa kan användas för att binda upp dina kablar grejer eller Paracord stash.Du behöver...-Paracord-Wire-Varmt limSteg 1: Mäta, klippa, och tarmen Mäta ut...

Rockband och Guitar Hero gitarr Display

jag älskar min rockband spel, detta är så nära som jag kommer att vara en riktig musiker lol... Det kände för jag att det bara var rätt att min gitarr har ett bättre hem sedan mitt sovrum golvet.Jag fick idén att visa dem från en utsmyckning TV-show....

Epic! Guitar Hero - dubbel hals gitarr... Fail

2015 är det 10 årsjubileet av popkultur fenomenet Guitar Hero. Ni minns TV-spelet som blev mer populär än den musikinstrument lyckades det bara vagt för att imitera? Vad bättre sätt att fira sin vart tionde år än för att kannibalisera två fungerande...

Hur man gör guitar hero 3 bättre!

kan göra dettaSteg 1: förstaOK visar här insructable hur man gör guitar hero 3 ännu bättre!Vad är det vi gör? vi stänger av ljudet av publiken hela vägen ner och vi är goin att sänka bullret från trummor, sångare och bas också. För att göra det gör l...

GUITAR HERO KILL SWITCH GRATIS!

i detta instructable jag lär dig hur man gör en gratis kill-switch precis som hink huvudet! definition av kill switch den verkliga definitionen av en kill switch är en knapp som skär av ljudet som färdas genom mickar väl detta är den exakta motsatsen...

Gör din egen Flexi-band (Soft Twist band)

göra din egen mjuka twist band snabbt och enkelt.Jag har kallat industridistributörer försöker hitta denna typ av objekt i bulk.Efter många samtal, kunde jag inte hitta den, så jag tänkte jag kunde bara göra min egen!Detta är min första instructable....

Min egen Fishbone redskap band

så häromdagen jag gjorde några trä piranha redskap band och jag men det skulle vara häftigt att komma med min egen växel band, och min farbror har en vän som har en maskin som klarar en kontur sedan klipper det ut i stål, hur coolt är det så jag drog...

Ansluta din Guitar Hero eller Rock Band Controller till Frets on Fire

detta kommer att lära dig att ansluta din USB-gitarr controller till datorn med Xpadder för användning med Frets on Fire.Steg 1: material För detta projekt behöver du:-En USB-gitarr controller (Xbox 360 Xplorer eller PS2/PS3 Rock Band gitarr.) (Om du...

DIY Rock Band/Guitar Hero World Tour mikrofon adapter

om, som jag, du köpte instrumenten för Rock Band och Guitar Hero World Tour, du kommer utan tvekan insett att använda xbox live headset inte jämföra med en riktig mikrofon. Men jag var inte villiga att punga ut USB-mikrofon, när jag hade vanlig karao...

Guitar Hero (1-4) Rock band brutna whammy bar hur till sätta fast

detta instructable visar dig hur man fixar en whammy bar som inte växer tillbaka.Samma metod fungerar med guitar hero 1, 2, 3, 4: s gitarrer (det kanske fungerar för Rock Band gitarr)du behöver:1. liten philips skruvmejsel2. små 6 wing skruvmejsel (j...

PVC gitarr står för Guitar Hero och Rock Band

The Guitar Hero och Rock Band-serien har gett oss massor av musik, men de har också gett oss något annat... många plast gitarrerna i olika stilar, former och färger. Efter ett tag, flytta dessa gitarrer runt hela tiden blir frustrerande och de faller...