Gör en TV lösning ur ett matbordjag behövde en TV lösning och kunde inte hitta någon lämplig möbel.
Vi hade ett matbord runt häxa var inte i bruk.
Så vad hände med det du kan se här.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger ett matbord

första bit i Popular Mechanics 100th anniversary möbelserier - våra eleganta mahogny fåtölj. Nu är det dags att expandera temat med ett projekt som är säker på att fånga din fantasi – och alla andras uppmärksamhet: en fantastisk tabell att matcha sto...

Kamerablixt diffusor lösning (inte ett skämt)

när jag var ute på en social funktion med fundraising högt på en av de lokala press reportrar Jo som jag kände ganska väl kom fram till mig och sa att hon hade glömt den blixt diffusorn eller det hade brutet eller något sånt och kunde jag tänka på va...

Cat Genie tre pip lösning - ersättning elektroniska vatten sensor

*** PREMADE kit är nu tillgänglig på EBAY! Sök för säljaren ku4zs ***Detta instructable beskriver ersätta katt Genie plast sensorn med en elektronisk sensor. Plasten katt Genie sensor tenderar att bli smutsig mycket lätt och orsakar enheten att göra...

Konvertera ett sidobord till en fjärrkontroll

Jag fick denna idé sent en natt när fumlande för TV: ns fjärrkontroll och inte hitta den. Tänkte jag, "Hej, vore det inte bra, om min sidobord hade några knappar inbyggda i det!" Ni kanske undrar varför skulle du bygga något sådant, men jag vill...

Knacka på ett torg hål (Square till ditt material som är!)

jag har alltid varit vexed genom att knacka på trådar i ett hål så att trådarna är fyrkantig till toppen av det material jag knacka. Jag hittade en trevlig lösning med ett block med ett spår i sidan.Steg 1: Sätt in kranen i hålet Börja med att sätta...

Volkswagen VW nya Beetle Golf Mk4 Jetta Bora 1J handskfacket låsning inte släppa ner locket reparation Kit fixinstruktion installera Guide

ProblemetSpärrarna på din handskfacket locket fäst / återkalla leder till locket inte stänga eller släppa ner.Den behåller stift / liggande / klackarna på din handskfacket som kör in när du drar i spaken på locket blir ofta skadade antingen fastnar i...

Skapandet av ett djur: WRT54G Mods, del ett

WRT54G är en de mest mångsidiga routrarna; att ha ett billigt pris och en massa alternativa firmware för det. Man kan hitta dem på swap meets och second hand butik över hela USA. Den kan användas som accesspunkter, routrar, bryggor, repeatrar och ibl...

Inomhus termometer med både LCD och "Analog" avläsning med NeoPixels

Hej! Detta Instructable är en snabb, mellanliggande Arduino projekt som tar en temperatur från en TMP36, läser den på en LCD-skärm och ger en "Analog" avläsning på ett neopixel minne som ändrar färg och antalet lampor lyser varje 10 grader Fahre...

Kall brygga kaffe brygga

kall brygga kaffe är gott! Jag vet inte vad mer jag kan säga om den. Kall Lapin processen ger bra smak utan tunga surhetsgrad smak. Men att få det varje dag kan bli kostsamt, precis som att köpa kaffe varje dag. Men varm brygga kaffe maskiner är myck...

Bygga en dator

Någonsin undrat hur man bygger din egen dator?Många människor skriver det som "för svårt". Detta instructable visar dig hur enkelt det egentligen är! Jag tar dig genom hela processen i lätt klartext steg för steg och du kommer bli förvånad hur l...

-Batteri TV-B-Gone med region/intervall urval växlar

vad är TV-B-Gone?TV-B-Gone är en liten gadget som kan sätta på och stänga praktiskt taget alla TV i världen utvecklas och säljs som ett kit av Adafruit. De ger också källa koden och kompilerade firmware under kreativa gemensamma Share Alike licens.Ja...

Byggnaden Christine (med ljus och ljud!)

Denna Halloween vi tema vårt parti runt Stephen Kings berättelser och vi beslutade att en full storlek Plymouth Fury från "Christine" skulle göra en stor samlingspunkt. Den lätta vägen kan innebära att kontakta en klassisk bil klubb och hyra ett...

Ge kroppen hängande Halloween dekorationer A

Intro:Jag nyligen flyttat till ett nytt hus och samtidigt ställa in min Halloween dekorationer i år märkte jag något om min trädgård... Inga träd! Jag undrade vad man ska göra med mina många hängande spöken och gouls. Äntligen kom jag upp med en gans...

Installera en låda lås på en Fake-anpassad skjutdörr

Ingenting gör mig mer nöjd än en bra praktiska utmaning!Här går det sedan: detta är klassiska dörren som var re-installerat som en glidande. Den tidigare ägaren av lägenheten gjorde bra återanvända en klassisk dörr och omvandla den i en glidande en.....

En mikrovågsugn hjälper rotera inomhus OTA antenn

Att trycka på i min strävan att vara kabel gratis för O.T.A. TV-tittande, har jag funnit att min antenn måste roteras 3 olika punkter för effektiv mottagning av alla kanaler jag kan ta emot. Hela sortimentet är mindre än 180 grader, så jag var som vi...

Lätt Mead

jag gör detta Instructable eftersom om du är som mig, du har gått till hem brygga butiker söker vissa Recept/ingredienser/råd om göra mjöd och de gör det som det är Rocket Science. Jag skulle lämna ett intryck av att om inte det gjordes under strikt...

Regn fat vattnare med hjälp av en flottör ventil

jag har 21 kycklingar och sju getter som dricker mycket vatten under sommardagar. Under dagen kycklingarna springa lös med getterna och alla dricka från samma vattenkälla. Jag hade fyller ett litet tråg ett par gånger om dagen med en slang från en br...

72 växt vertikala trädgården

detta instructable kommer att omfatta Detaljer om den vertikala trädgården byggd för min "hydroponiska automatiserade, nätverk, klimat kontrollerade Greenhouse Project". Den vertikala trädgården är en utrymmesbesparande sätt att växa upp till 72...

Veken baserade Hydroponics

här är ett annat hydroponiska system är det, återigen, passiv, ställa in och glömma det. Jag gjorde detta under lunchen en dag på jobbet så församlingen går ganska snabbt.Låt debatten huruvida eller inte detta är hydroponcs börja.Klicka här för att s...