Gör ett mönster och sy en huva västdetta instructable visar dig hur man gör ett mönster från din favorit bit av kläder, och sedan göra en utan att du behöver rippa alla sömmar.

Detta projekt kan enkelt genomföras på en dag om du är väl förtrogen med din symaskin. Om du är ny till sömnad, sannolikt tar en hel dag, kanske en helg om du ta det lugnt.

Låt inte antalet steg kasta dig, kommer du att skapa ett mönster och sy ett fodrade plagg på bara några få steg. Rekommenderade tyger: Fleece eller sweatshirt tyg för nyare avlopp, dessa är lätt att hantera och mycket förlåtande om du vill rippa en söm. Om du och acomplished seamster(ess), allt du kan tänka dig. Vad du behöver för detta projekt: 1. tyg-jag använder en gammal segel som donerades till mig för min yttertyget. Om du ska använda icke stretchtyg, göra säker du lägga till ca 1/2" extra så du kan andas, i tillägg till din sömsmån. a. om du foder ditt plagg behöver du en extra tyg. Jag foder i skrot fleece och sweatshirt material från andra projekt. 2. dragkedja – jag har flera å sidan, kolla ditt plagg att se vilken storlek du behöver, ska inte kosta dig mer än $3-4 utan en kupong för någon standard skiljer dragkedja. Min kommer att vara en 24" rockar & Clark separera sport dragkedja. 3. sax – du vill använda tyg sax för detta så att du får trevligt nedskärningar. Jag har stora saxen, men har funnit att ett trevligt par nya Billigt $3 saxar från din lokala butik kommer att komma igång. Se bara till att du inte använder dem för något annat eller de kommer tråkig snabbt. 4. märkning device – jag började med penna men gick sedan över linjerna med sharpie så du kan se dem. 5. ursprungliga plagget – jag använder min favorit Hoodie eftersom den passar mig bra. 6. att mäta enhet-ett band fungerar bra för att mäta ditt plagg, ser du jag använder en kvadrat senare för att göra en lång bit och en speciell tyg linjal ($, 99 från någon tygaffär) för hemming. 7. symaskin – är det möjligt att sy ett plagg för hand, det bara tar lång tid. 8. järn-igen du kan arbeta utan detta, men du kommer att spara några mentala hälsa genom att använda den. 9. kompass-kom ihåg dessa från de länge sedan matematik klasser? Jag använder en för att skapa min sömsmån. Super enkel, precis som till din sömsmån, dra den metall bit längs din sömmen och voila, instant sömsmån. 10. tålamod – massor och massor speciellt om det är första gången att göra ett mönster från ett plagg. 11. söm ripper – för när du sätter en del bakåt och måste göra om (suck). 12. potentiellt tillgång till tvätt-om du använder nya tyg, måste du tvätta det först så det inte krympa.

Om du köper tyg, för vuxna behöver du ca 1-1,25 varv, jag brukar köpa två med en kupong och hålla rester för senare. Det tar 1,5 varv att göra en kvinnors medellång hoodie med vapen med 55" tyg.

* Disclimer: Detta är för eget bruk endast! Vänligen försök inte göra mönster av kläder för resale.*

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en trä krabba flasköppnare från ett mönster

Om du vill göra en röd dekorativa bedrövad krabba flasköppnare till bättre tillgång din favorit brygga eller dryck. ellerOm du letar efter ett snabbt sätt att reproducera identiska artiklar utan en CNC-maskin,Använda ett mönster och fast bas router ä...

Snabb och enkel Shorts utan ett mönster

jag är trött på förstör fina shorts arbetar i trädgården så jag hittade några gamla denim i min tyg stash och piskade upp några snabba och bekväma shorts.Allt du behöver är:-tyg-sax-måttband-den person som kommer att bära shorts (att mäta)-Strykjärn...

Klättring ryggsäck med ram och ett mönster

Här är min första bild på att göra ett DYI ryggsäck projekt.Den kan tillverkad av tålig industri standard tyngre material (500D cordura eller 840 D ballistiska på en hemdator) eller mycket tunga material på en industriell maskin (1000D cordura eller...

En början guide till designa ett teater rummet och Star tak

I have been wanting a dedicated home theatre room for about 15 years. Jag äntligen har en nu och det är en dröm. Det är inte bäst eller mest dyr men ser ut som det är en hög slut teater rum jämfört till rum omkring $50, 000 eller mer. Jag har en vän...

Att skapa ett universitet Monument och replika brons

2008, min far och jag fick i uppdrag att skapa en 14' höga monument av en cougar maskot för Washington State University. Vi har också skapat tre mindre storlek brons repliker av monumentet att sälja till alumni och fans.I detta instructable jag komme...

Lägga till sömsmån till ett mönster i CorelDRAW

jag förslag till mina mönster utan sömsmån att starta, sedan lägga till det när jag är säker på har jag mönstret rätt. Här är ett enkelt sätt att lägga till sömsmån till en existerande mönster pjäs i CorelDRAW. Jag gjorde detta med hjälp av programva...

Hur man byter ett fönster

detta instructable kommer i ett brittiskt metriska smak.I Storbritannien, behöver du också bygga godkännas för installation av windows - du behöver bara någon att komma ut och se över Fönstren när du är klar.Detta är mina första två, jag är ingen exp...

Hur man bygger en fin designad ytterdörr med ett fönster på sidan.

Detta instructable visar dig hur man bygger en awesome och väl utformade frost dörr med en sidoruta.Steg 1: Basen av dörren. Du kan skapa basen av dörren genom att få grå (4 X 10) Lego och placera 2 blå (2 X 4) Legos ovanför varandra.Steg 2: Att plac...

Recept mönster och historia bok stå

i år, jag har behöver en bok stå för recept bok/blad när jag laga mat, ställning för mönster bok/blad när jag virka/sticka, mitt barn har behöva en story bok stå när hon läser. Tack Instructables för att sätta en tidsfrist för detta projekt.Så om du...

Pyjamas byxor, utan ett mönster

för flera år sedan jag ärvt min mammas gamla symaskin – en Kenmore 6-sy från 80-talet. Även om den inte har många av funktionerna i nyare digitala maskiner, är likheterna tillräckligt för att fylla de flesta sömnad uppgifter. Genom att lära från olik...

Väder band ett fönster på de billiga!

I detta instructable jag visar mitt sätt att gummilister ett fönster för lite eller inga pengar! Tja kanske 5 cent.Steg 1: Steg ett.Första berättelsen:När jag kom till min nya bostad, fann jag att de skjutbara glas inramade aluminiumfönster läckte lu...

Ägg i ett fönster

Detta kan är en mycket lätt rätt att göra som har mycket få ingredienser, och tas med dig och ätit på din pendla till arbetet på morgonen. Jag brukade göra detta för min son när han var en liten pojke över ett och ett halvt decennium sedan, och hade...

Glas pärla ringmönster och instruktioner om hur man gör en jul Ring

Detta är en handledning om att göra en glas pärla ring till jul. Om du är intresserad av det, bara få ett försök efter min tutorial nedan. Vill du bära speciella smycken på juldagen? Idag ska jag visa dig hur man gör en charmig glas pärla jul ring me...

DIY | Sticka en mössa utan ett mönster | Grundläggande design enkelt

Kära kollega fiber entusiast,Vill sticka en mössa, men...Har du ett mönster eller instruktioner?Förlorat etiketten av garnet men har ingen aning om vilken vikt det är?Eller kanske du bara vill befria från andras design?Detta är för dig!Steg 1: materi...

Sticka en mössa utan att använda ett mönster

jag var i ett garn lagra en vecka eller två sedan och få hörde någon ber om ett mönster för en halsduk. Det var allt jag kunde inte säga, du inte behöver ett mönster för en halsduk! Kasta på tills den är tillräckligt bred och sedan sticka tills det ä...

Laser gravera ett mönster på kanten av en Svarvade trä skål

Lägga till en graverad mönster till kanten av en Svarvade trä skål kan lägga till den naturliga skönheten i skålen och låna en subtil fingervisning om din avsett ändamål för skålen, i detta fall; lindade jul godis. Jag graverade denna skål på Techsho...

LED Video spel upplevelse - vänster och höger reaktiva Stereo kanaler (B.A.G.E.L.S.)

DIY av: Bret Rood och Michael Goodman (B.A.M. Laboratories)APOLLO GAMER(B.A.G.E.L.S.)((B.A.M.) A.G.E.L.S.)(Bret och Michael's Awesome Gaming Entertainment belysningssystem)Så du vill krydda upp din spelupplevelse aye?Vi här på B.A.M.! TM laboratorier...

Hur man gör ett mönster från en hatt som du redan har.

Medan du surfar på Pintrest jag sneglade på en tutorial på hur de gjorde ett mönster av en jacka. Så jag sa "ja vad om en hatt?" Hat för mig är komplicerat lite saker som vi sätter på våra huvuden att hålla sig varm. Men sedan igen de är extremt...

Gör ett mönster från din favorit skjorta.

Alla kan göra ett mönster ur en smickrande outfit. Det är mycket lättare än att arbeta med kommersiella mönster som kan behöva en hel del justeringar, eftersom vi finns i olika kroppstyper och former och storlekar. Personligen har jag att göra många...