Göra en låda att förvara dina komponenter (eller andra saker)/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 cm 5.4pt 0 cm 5.4pt; MSO-para-marginal: 0 cm; MSO-para-marginal-botten: .0001pt; MSO-sidnumrering: änka-orphan; font-size: 10.0pt; font-family: "Times New Roman"; MSO-fareast-font-family: "Times New Roman"; MSO-ansi-language: #0400; MSO-fareast-språk: #0400; MSO-bidi-språk: #0400;} Jag har provat många olika sätt att lagra min hög med komponenter på ett ordnat sätt, men det som fungerar bäst för mig var att göra en låda för dem.. I detta Instructable ska jag visa dig hur man gör en fin låda som fungerar mycket bra för mig. Alla saker du behöver är runt i nästan alla hem, jag försöker göra min Instructables som hjälp för alla som möjligt, bara så att ingen känner sig vänster ut bara för att de inte har vissa saker, och jag har upplevt det själv. Observera att jag verkligen inte har gjort det ser mycket bra ut eftersom jag faktiskt inte mind.d det själv.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Med IFTTT för att skapa kartan Live Foto från din iPhone (eller andra enheter)

Detta är en steg för steg guide att ta en bild med din iPhone (eller andra enheter som stöds), skicka bilden till ett google-kalkylark, och migrera data till ett Google Fusion bord, och slutligen producera en karta över där bilden togs. (Obs: denna t...

30 luriga ställen och fack för att dölja dina pengar (och andra objekt!)

Hej och Välkommen till min första Instructable! Detta Instructable är en samling av idéer om bra ställen att gömma hemliga stashes av pengar och andra objekt (pengar, godis, nycklar, etc.)Först skulle jag råda att du håller lite anteckningar eller bä...

Gör en kabel att använda din iPhone eller iPod Touch som en gitarrförstärkare

Välkommen till min första instructable och det är inte så bra, så anser själv varnade.Om du äger en iPhone eller en iPod Touch och råkar vara en gitarrspelare chansen har ni redan hört av antingen GuitarBud av PRS eller iRig av Amplitube.Båda produkt...

Hur att smälla din rumpa eller någon annans rumpa

detta är en allmän beskrivning av slapping en vän eller din partners rumpa. Stor hjälp om du är nervös när man rör andra bootay!Steg 1: Steg 1: preporation för slap När jag försöker att smälla din vän eller partnerns rumpa, komma nära dem, kontroller...

Hur att skrämma din syster eller bror pro vägen

detta är hur man skrämma eller upptåg din syster/bror som ett proffs. LolGenom det sätt som detta kan endast användas som en kommer tillbaka.Använd aldrig detta på gamla människor eftersom de kan ha en hjärtattack.Steg 1: Stalking Välj ditt offer nog...

Ändra din cykel rack för att bära en sunfish eller andra båt

är din cykel rack full av klämmor, klor och knapar som kan få böjda samtidigt som din sunfish? Eller är den gratis båt du hittat på Craigslist benägna att utveckla en annan spricka om uppbunden mot stativet? Knyt ett par 2x4s i racket med innerslanga...

Enkelt underhåll Tips för att göra din elgitarr ser ut och låter bättre

I denna tutorial kommer jag att visa hur man ändra strängarna på elgitarrer och hur att rengöra din gitarr så att det ser blank och ny. Detta är en mycket viktig uppgift för alla gitarrspelare som strängarna är livlina av gitarren.Steg 1: Identifiera...

Flera enkla steg för att säkra din dator

VERSION 2.0 kommer att vara borta snart. Du kan se på sista steget vad jag har i beredskap för detta instructable, ha tålamod jag sålla igenom allt och få processen rullande.I detta Instructable kommer jag visa dig några tips som gör din dator mycket...

Att göra din egen vin

väl visste jag hur man gör vin var en brännande fråga för ett tag, och när jag började detta fanns noll instructables på ämnet, men nu finns det gott! Metoden jag kommer att visa här är från ett kit, men bli inte lurad, det finns fortfarande massor s...

Hacka en USB-hubb för att lägga till interna portar till en Toshiba Satelite (eller andra laptop)

Okej så några av oss är trötta på alla våra minnen och trådlösa donglar hängande utanför vår laptop hela tiden!på de flesta bärbara datorer detta kan enkelt tas om hand vid modding av modet i din bärbara dator - vi kommer att göra det bara med USB så...

DYI paracord hatt klipp att hålla din hatt från blåser bort

jag köpte ett lagra-köpt hatt klipp år sedan och älskade förmågan att ha min hatt säkrade om vinden blev för stark. År senare, har jag fått till att göra saker med paracord (550 ackord) och tanken på att göra en av några av mina favorit färger paraco...

Helt funktionssätt Spray kan avledning kassaskåp: förvara dina värdesaker skyddade

ungefär ett år sedan, mitt hus var uppdelade och många av mina personliga saker togs. Jag började tänka om hela min säkerhet. Jag kom med detta projekt med hopp om att hålla min lilla värdesaker säkert. Jag vet att jag är inte den första personen att...

Hur att rengöra din LEGO tegelstenar och uppsättningar!

Undrar du hur till få din dammiga LEGO tegelstenar och uppsättningar ren som ny? Se videoklippet och se hur du kan använda skor plast behållare, en diskmaskin, en tvättmaskin och vakuum för att rengöra din tegel och uppsättningar.Som en mamma med en...

Förvara din nål filer gratis i Korrugerad plast

ett par veckor sedan, jag nämnde i en kommentar, något om min nål filerna i "korrugering". Någon har frågat mig vad jag menade och jag trodde det skulle vara bäst att förklara i en Instructable.Första: Använd inte wellpapp för att förvara ferris...

Säkerhetskopiera: Tre alternativ att hålla dina Data säkra

Säkerhetskopiering av data är mycket viktigt i dagens teknikdrivna världen. Känslig information, viktiga dokument, filer eller rapporter går ibland vilse. När detta händer, sparar med en kopia lagras på molnet eller på en extern hårddisk du massor av...

Ett annat sätt att göra din säng varma

måste du först få en ren polyeten med hög densitet plast bränsle kan (bensin, Diesel kan).Steg 1: Koka upp vatten i en vattenkokare Se till att du bara koka kranvattnetSteg 2: Lägg den kokt vatten i den rena bränsle kan Sätta din redo kokt vatten i p...

3 enkla sätt att hålla dina växter glada

Växter är en viktig del av vår vardag. De ger oss med syre, fina snygga färger eller ens en grön fläck på våra hus.Hålla dem glada och du kommer att belönas av dem med alla ovan.Steg 1: #1 mata demVatten dina växter minst en gång per vecka eller enli...

5 bästa ställena att dölja dina värdesaker

detta instructable visar 5 av de bästa ställena att dölja dina värdesaker väder det är räkningar, barer eller mynt.Steg 1: Bildramen För det här stället helt enkelt hitta en bild med en ram på den. Jag har denna söta en av min hund Björn och det komm...

Att välja din första Ocarina

Hi! Jag är Sharon. Detta är min första, väl, jag antar att du kunde säga det andra vänners kompatibla, jag gjorde denna kompatibel innan men på något sätt det försvann och jag hade inte ambitionen att åter göra det på gång... Så är detta runt ett år...