Göra en planter ur slumpmässiga vetenskap skräpnågonsin råkar på någon bit skräp och tänka, "det är så cool, jag bara måste ha det i mitt liv"? Jag visst göra. Så när jag var på min väns lab vid Caltech och han visade mig denna jätte makaroner-liknande aluminiumrör som de var att bli av med, jag visste att jag var tvungen att ha den. Men vad göra med den? Jag bestämde mig, efter det satt runt i min lägenhet ett tag, så att det blir en planter. Detta instructable är särskilt inriktad på min särskilda bit skräp, men metoden bör fungera för något.

Denna planter har också en vertikal funktion. Jag ville bara inte lämna detta syfte täckt upp, så jag gammaldags sätt att plantera några sedums på den vertikala ansiktet planter.

Om du inte vet folk som arbetar i en science lab vid ett universitet, kan du inte komma över lämpliga bitar. Om du bor nära universitet, men kan du alltid svänga av sopor utanför fysik, kemi eller engineering labs då och då; ofta kan du hitta lite kvalitet skräp väntar på att kastas ut.

Se Steg
Relaterade Ämnen

En mer slumpmässig dator ingång styrenhet

denna enkla enhet tillåter användaren att generera en mer sant slumpmässiga indata för textbaserade applikationer. Själva datorerna är deterministiska och kan endast skapa en till synes slumpmässig sekvens av siffror och bokstäver. Denna enhet som an...

Bygga en elektronisk slumpmässiga karaktär Generator för en tid Pad kryptografi

folie NSA! Med den här enheten kan du göra En tid kuddar och skapa kryptogram som är okrossbar om de används korrekt. Konceptet är enkelt. Skapa en slumpmässig teckensträng (det är där enheten kommer in). Dela den här strängen av slumpmässiga tecken...

Bygga en elektronisk slumpmässiga karaktär Generator för en tid Pad kryptografi i bambu fall

folie NSA! Med den här enheten kan du göra En tid kuddar och skapa kryptogram som är okrossbar om de används korrekt. Konceptet är enkelt. Skapa en slumpmässig teckensträng (det är där enheten kommer in). Dela den här strängen av slumpmässiga tecken...

En samling av slumpmässiga användbara Tips

min syster och jag gick runt huset märker random saker vi gjort och beslutat att bara posta det här för att hjälpa människor i världen!Tips ingår i detta instructable:* Örhänge hängare* Bobby Pin innehavaren* Kort halogenlampa* Bindemedel klipp hänga...

Attiny2313 slumpmässiga bokstäver generator

detta är en uppföljning till mitt Instructable "Arduino slumpmässiga bokstäver generator". Nu gjorde jag en fristående version med en mindre Attiny2313 mikrokontroller för spela brev spel med dina barn som "staden-landet-river" ("...

Konstiga slumpmässiga insekt [SRI]

Ja Ja, är zip band verkligen användbart. Men vad om att tjäna en värdelös diy bara för skojs skull? Jag hade några av dem med olika längder och så jag bestämde mig att göra något coolt och bisarra. Jag ska visa dig hur man gör egna konstiga slumpmäss...

Hur CNC maskin en pumpa (eller en slumpmässig objekt)

i år (2012) bestämde jag mig att hugga en pumpa för första gången i mitt liv. Jag ville använda min stora CNC-maskin (se) för att göra den faktiska skärning. Jag ville också designa figurerna för kapning, med hjälp av ett 3D-designprogram.Problem: Me...

Gör en matris skärm med pseudo-slumpmässiga nummergenerator

om du gillar matrisen, och har tid, du kunde göra en ändlös program, som visar slumptal, så fort datorn kan köra det, ser mycket liknar matrix! Det tar bara ca 5 minuter för att förbereda!Jag var att ta en titt runt på Instructables webbplats, och så...

Slumpmässig IP Generator

kod:***********************************************************utanföravdelning Rndm_IP_Gen v1.0 av The SYNerfärg enCLS: rnd1ställa in en = % slumpmässiga %om % en % gtr 255 goto rnd1: rnd2ställa in två = % slumpmässiga %om % 2% gtr 255 goto rnd2: rn...

Bygga en slumpmässig musik och ljus Generator och glimt bevis för Gud

skapa verkligt slumptal verkar vara omöjligt. Det är, men ganska lätt att använda en mikrokontroller att generera pseudo random nummer och sedan använda dem för att Visa ljud och olika färgade lampor. Medan musiken som genereras är inte precis Beetho...

Hur man gör en surrande groda, den mest slumpmässiga och meningslösa sak---någonsin!

Tja, jag var uttråkad en dag så bestämde jag mig att göra lite roliga saker.Här är en surrande groda, och på baksidan blir det en rocker switch (eller vilken växel, ditt val) och när du slår på den, grodan kommer buzz.Cool artikel, och väldigt lite!P...

Hur man gör en slumpmässig placering Generator

Hej i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en slumpmässig placering generator av mitt eget skapandeförst måste du öppna VBA-studiosedan lägga till en knapp för att den och dubbel klick denDärefter lägger till denna kodrad:"Initiera slumpta...

Arduino slumpmässiga Mood Light

har du någonsin sett de häftiga, men dyrt, humör lyser? Här är ett sätt att få din egen... och det ser snyggare, också...Huvudsak denna enhet slumpmässigt genererar en färg, sedan bleknar till det. Mer information om modet i kodavsnittet.Du behöver:V...

Upptåg slumpmässiga FRÄMLINGAR...

MED FREEBIES! ;)Steg 1: Material som krävs:-1 trä soffbord.-ett sortiment av objekt som kan säkras i tabellen med besättningar.-1 underteckna det ays "Gratis" på den.-1 rulle silvertejp.-starka skruvar-en borr med skruvmejsel bitSteg 2: Denna vi...

Arduino kontrollerade Pocket Etch A Sketch slumpmässig promenad simulering

detta projekt är resultatet av Wal-Mart utcheckning lane impulsköp av fickformat Etch A Sketch för $3,99.Två stegmotorer Etch A Sketch knopp drivaxlar och en servomotor vänder Etch A Sketch om du vill radera skärmen. Med hjälp av Arduino IDE Serial M...

Hur man gör ordentlig Rainbow och slumpmässiga färger med RGB-färgmodellen

Det verkar att sådana enkla saker som en regnbågseffekt eller smidigt ändra slumpmässiga färger på en RGB-LED är ganska trivialt. Men kommit gång på gång jag på projekt som använder konstiga förhållningssätt till denna fråga. Det vanligaste märkliga...

Skapa en Novell med inget annat än ett slumpmässiga objekt framför dig

Ibland skriver kan vara det svåraste sättet att uttrycka dig i världen. Men när du vet vad jag ska skriva och du har så mycket praxis som du kan få, är du ett steg närmare att bli en stor författare.Självklart, du behöver lite mer än det första slump...

5 saker att göra med att slumpmässiga bit kartong

Du någonsin köpa något och hitta en random blad kartong inne i förpackningen som ingen tjänar absolut som helst? Nåväl, tur finns det massor av sätt att utnyttja dessa förment meningslösa bitar av kartong. Kolla in dem!för roligare DIYs, kolla in min...

Att skapa slumpmässiga Art för pussel

gör du fortfarande pussel med bilder? Det är för lätt! Jag ska visa dig hur du skapar ett pussel med hjälp av kraften, och slumpmässighet och vektor konst... Läs på!Detta projekt är en del kod, en del konst och en del fysiska objekt. Längs vägen vi a...