Göra en WiFi webbkamera från en gammal Android telefonEn av mina gamla Android telefoner förvandlas till en webbkamera är något jag har funderat på att göra länge nu. Ett par år sedan, jag stött ett projekt som 3D-skrivare på kicken (RigidBot, om du är intresserad). Det tog lång tid att äntligen få sak, och det är ofta glitchy och buggig. Jag vill kunna hålla ett öga på det när jag är ut ur rummet eller på jobbet. Förutom bara vill övervaka framsteg som den skriver, har jag läst ett par skräckhistorier om 3D-skrivare glitching ut och orsakar bostadsbränder. Med hur många gånger har denna sak flippade ut och fryst på plats med värmen fortfarande på, det är fick mig ganska orolig--speciellt när jag är på jobbet.

Först såg jag in i boet wifi rökdetektor och släpp cam, men det är en ganska dyr alternativ. Jag bestämde mig att gå denna väg eftersom det tillåter mig att hålla ett öga på saker utan att anstränga min plånbok för mycket, med sträcks ganska tunna dessa dagar.

Det är ganska okomplicerad och enkel process, och väl värt det. Jag har även delat lösenord med några vänner så om de är intresserade av sådant de kan kolla på mina framsteg... och om de har riktig tur att de bara kan fånga mig svära och försöker fixa senaste problemet som är dykt upp med min RigidBot.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en Solar Wifi 3g utomhus kamera webbkamera från en gammal Android telefon!

Nyheter från oktober 2015.Projektet utvecklats, jag säljer nu direkt SolarCam med telefonen och box. det fungerar mycket bra, surfare från hela världen är intresserad!Jag hålla detta instructables öppna, för DIYers.Det finns en hel del förändringar:w...

Parallell: Ett smartare sätt att Park (Wifi webbkamera med Edison)

I veckan hade jag nöjet att delta i Intel IoT Roadshow Seattle. Jag hjälpte till att bygga en prototyp backup kamera för en bil. Vi placerade 3: a och nu är jag beroende av hackathons. Dessa instruktioner kan du reproducera vår process. Stor utsträck...

Hur du använder en Android-telefon som en webbkamera med Skype

det finns ett gammalt talesätt att en bild är värd tusen ord... och det finns ett nytt säger att en video är värd en miljon. Nu som kan tyckas vara en överdrift, men det finns en enorm skillnad mellan tala till någon på ett samtal och tala till dem v...

GSM Android-telefon som HD utomhus webbkamera

denna instrucable handlar om att bygga en webbkamera som kunde placeras utomhus var som helst i världen där är tillgängligt mobilnät. Det skulle kunna användas att iaktta fåglar, djur, skog, berg, floder eller sjöar. Eller det kan placeras i staden f...

Hur till fart upp WiFi använda Ping i Android-telefoner

om du är bara väntar på komplett lastning. Så glöm det. Nu kanna du fart upp din WiFi-hastighet med hjälp av dessa ping-kommandotSteg 1: Ladda ner terminalemulator från Playstore Först och främst. för att använda Linux på Android vill vi hämta "Termi...

WiFi / Internet / Android kontrollerade Nerf Vulcan Sentry Gun

Ansluta till en router med en WiFi sköld, kontrollen en vaktpost pistol med en terminalemulator installerad på din bärbara dator eller med en app installerad på din Android-enhet.Om routern är ansluten till internet, kunde denna sentry gun teoretiskt...

Baby Monitor med hjälp av en gammal Android telefon

Har nyligen blivit pappa öppnat upp en helt ny värld av behov, främst bland som är att hålla ett öga på ditt barn eller helt enkelt med att göra saker medan barnet sover i ett annat rum.Att ha gått igenom olika alternativ, som en IP-säkerhet webbkame...

Intellekten IOT dörrklocka

Intellekten IOT dörrklockan är i grunden en smart ringklocka som förbättrar säkerhetsnivån. När en besökare ringer på dörrklockan, placeras ett Wifi samtal till alla de familjemedlemmar smartphone anmäla att någon är på dörren. Om de vill acceptera s...

Mycket enkelt att skapa Arduino bluetooth spion robot med Android RemoteControl app

i detta projekt kommer du att se hur enkel blandning av olika tekniker och tredje part apps gör det möjligt för att skapa en ganska komplex leksak.Roboten gör två saker:1. Arduino baserade spion robot flyttar enligt kommandon levereras från Android R...

IoT Twitter Sentry Ward använder Intel Edison

Har du någonsin satt vid skrivbordet och undrade vad som hände tillbaka hemma? Kanske du ville se hur bebisen var? Kanske ville du se till att hunden inte var sitter i soffan eller kanske bara njuta av utsikten utanför ditt vardagsrum!Om bara det fan...

Android-kameror

Det är vanligt att ha ett par gamla eller föråldrade android telefoner ljuger om att samla dustThen slog det mig, varför inte göra det till en lokal Trådlös Övervakningskamera? Jag bestämde mig att göra just detta. I grund och botten vad jag ska visa...

Herr frysa

Detta är en "How To" på hur man gör en herr frysa kostym. Om du gillar min design och workcheck ut Nattskräck av Gotham börjar jag med att berätta att denna bygga kan vara billigt eller dyrt beroende på vilka funktioner lägger du till. Jag var t...

Kid's Maker project: lampa

2 minuters maker project för att undervisa barn om lampa, el och lite historia.Steg 1: komponenter 1. Leviton 125 15 Amp, 660 Watt, 125 Volt, 2-polig, 2-tråd, Socket till Outlet Adapter$2 på Amazon.2. gemensam USB nätadaptrar (du förmodligen redan fl...

GÖR DIN EGEN TRICOPTER!

VAD ÄR EN TRICOPTER?Det är ett flygplan som liknar en helikopter förutom att det har tre rotor diskar. Fina med designen är att tre vanliga outrunners direkt köra vanliga propellrar kan användas. Fyra helikopter gyron gör tricopter super stabila. Och...

ATOM

HeyDetta är min första instructables. Jag har äntligen gjort min spårade robot, efter vissa planer inte kommer rätt. Detta är en spikade robot med två 12v höga vridmoment och varvtal. Spåras det kan klättra över en massa saker och även branta hissar....

WiFi baserade hemautomation av Intel Edison och banan Pi M1

#IntelIoT #2015HackNTUHej! Människor,Detta är projektet jag gjort ensam under den nationella Taiwan Univ. Hackthon, sedan 21 augusti 2015 till 23 augusti 2015 i Taipei. Jag försökte göra något kunde vara till hjälp för de Taiwaness vars ålder är gamm...

Första person WiFi körning av Roombas och andra IR RC fordon

Sticka en smartphone en avlägsen kontrollerade fordon och att ha det ström kamera video över WiFi kan du ha roligt köra fordonet med dess fjärrkontroll medan du tittar på bilder från det på en annan enhet och med hjälp av fordonets egen fjärrkontroll...

Bästa USB WiFi-Adapter och Setup för Raspberry Pi

Få de flesta bandbredd från ditt wifi-kort. Jag skrev detta instructable eftersom jag köpte en RT5370 USB WiFi Adapter som var reklamen som överensstämmande med 802.11n, men kämpade för att köra på 1Mbps.Bild: iperf3 resultat med mikrovågsugn kör (rö...

Spark.IO bygga natt Rex-o-telefon wifi xylofon

Vår gnista bygga nätter på 13 November och 15 2014 på Blooming-labs var mycket roligt tack vare Spark.io och Instructables för att göra natten bygga möjligt! Jag byggde ett klockspel som spelas av magnetventiler från en spelare piano så varför inte g...