Göra ett suddgummi för torr-radera markörså häromveckan satt jag genom klass på community college försöker hänga med i vad läraren sa. Jag märkte att hon höll med att lägga sin bok ner varje gång hon behövde för att radera något, tar upp dyrbara minuter lektionstid. Tänkte jag, "Hej, jag har detta problem också, varför inte jag lista ut något sätt att göra livet lättare."
Jag tänkte kanske en tredje arm skulle fungera men jag var för lat för det. Jag gjorde detta i stället. :-P

Detta är verkligen inte så high-tech eller svårt, men jag gjorde det, så jag kommer att dela den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Överlevnad torr radera markör

När ninjas slutligen spåra du medan du är på kontoret, hur försvarar du dig själv? Varför, med "Överlevnad torr radera märkpenna" (TM) tog till dig av Lokotronix Labs: överlevnad Division. Det ser ut som en vanlig markör, men på bara några sekun...

Torr radera scratchboard

här är en billig och enkel teknik för att skapa en effekt lik scratchboard konst.Steg 1: levererar 1 skriva på transparens blad (jag använde det slag som används till overhead-projektorer)1 crayola torr radera markör (svart)Denna crayola torr-radera...

Anpassningsbara återanvändbara torr radera road spets bingo

detta är en instructable att visa dig hur man gör en anpassningsbar återanvändbara bingo för barnen. för mindre än 10 spänn.Detta bingo gör det så att varje barn har olika styrelse och på så sätt de kan ringa ut vad se så att alla vet att de spelar l...

Lätt, dekorativa torr radera board projekt

Använda ett gammalt fönster för att hålla anteckningar eller listor händig.Steg 1: Vackra, dekorativa och användbara glasfönster torr radera boardNågon i behov av en super trendiga och användbara torr styrelse att skriva anteckningar och hålla listor...

Snabb och enkel torr radera Board

Studenter, antar jag, är notoriskt sparsamma. Eller åtminstone här är (pekar på mig själv). (Förbered för en anekdot..)Anyway, jag började nyligen min grundutbildning år i universitet, och håller på att packa upp var jag också tänka på nya tillägg so...

Lätt torr radera Board

detta är en enkel och behändig projekt du kan göra! Det är också roligt att göra och skriva på.Steg 1: material Det enda du behöver för detta projekt är... * en bildram (se till att den har ett blad av glas på insidan) * en bild eller ett papper * bl...

Torr radera, magnetisk anslagstavla

Jag ville kombinera en torr styrelse, spegel och anslagstavla i en för mitt kök. En modern ta på korken board att hänga räkningar och livsmedelsbutiker listor, etc. Jag sökte högt och lågt för att hitta något i butiker och online innan man beslutar a...

Torr radera Board lösning på permanenta märken

Oh No! Du använde bara en permanent spritpenna på en vit/torr styrelse!Med denna enkla knep kommer du att kunna radera permanent Sharpy märken från din whiteboard.Allt du behöver är:1. regelbundna Expo torr radera markör2. torka suddgummi eller pappe...

Lätta upp torr radera anslagstavla

förvandla en gammal fotoram till en upplyst meddelandecenter!I detta Instructable, ska jag gå igenom hur jag gjorde en lätta upp anslagstavla att lämna anteckningar eller teckningar på.För mer DIY crafty återvinning, kolla in min blogg på Ecoprojecte...

Hur man gör en Desktop torr radera ombord

skola redo att börja tillbaka, så är inte detta en bra tid att bli organiserad? Eller du kanske ur skolan och känna sig trist att du fastnar i ett kontor på dessa fina sommardagar. Jag slår vad om något att lysa upp ditt skrivbord skulle göra dig att...

Återvunnet torr radera Notebook!

Detta är ett snabbt och enkelt sätt att återvinna kartong och papperskorgen som är kvar när du använder kontakt papper. Det är enkelt och roligt att göra, samt är en verkligen nyttig sak att ha.Steg 1: material 1. grejer kvar när du har använt kontak...

Hur man skapar en färg Swatch torr radera styrelsen kalender

Detta instructable kommer att hjälper dig att skapa en anpassningsbar paint färgruta torr radera styrelsen kalender. Liknande produkter finns i butikerna är ofta dyra och finns i begränsade färger och stilar. Detta ekonomiskt alternativ kan skräddars...

$20 torr radera styrelsen

Hey Guys välkomnar vår handledning om hur man gör de $20 dollar torr radera styrelsen hoppas vi ni njuta av denna video och njuta av att göra det så mycket som vi gjorde. Det är en perfekt bräda för lärare, för ett kontor eller för brottsbekämpande ä...

Återanvändas torr-radera Party Placecards

återanvändas torr-radera Party PlacecardsAv tro Sugarman • foto av Rebecca UhleArtighet av Venus ZineLEVERANSER• "Hej mitt namn är" klistermärken ($4,50 per pack)• torr radera markörer (4 pack, $4,50)• 8 tum x 11 tum cardstock papper pad, multic...

Mekanisk torr radera Board

detta är en mekanisk/datoriserade torr styrelse som fungerar nästan exakt som en etch och skiss... även om denna prototyp inte visar Z-axeln har jag instruktioner och en fungerande demo för att visa hur du kan göra en funktionell Z-axeln. (penna och...

Hur man gör en torr radera ANIMATION

hur man gör en torr radera ANIMATIONSteg 1: Konfigurera se till att ställa in din torra styrelse i en bekväm plats med god belysningSteg 2: videokamera Placera kameran på ett stativ. Frame torr radera styrelse så att inget annat kan ses.Steg 3: Rita...

Torr radera Spray

detta är en Instructable för extrahera torr radera bläck och hur du sätter samman en portable air brush spruta.Jag blev fascinerad stenciler för fem år sedan. Jag har alltid gillat tanken på att visa min konst för alla att se på offentliga platser me...

30 sekunder gratis torr-radera mini ombord, skiss spel eller någon användning.

1.-vad jag använt?A. två tomma DVD-fodral.B. isolerande tejp eller klister.C. torr radera markörer.2.-Hur kunde jag göra det?A. öppna de två fallen.B. vänd åt sidan etiketten på båda fallen.C. sammanställt två fall och använda den isolerande tejpen k...

DIY torr radera etiketter

Hej alla! Jag har varit super upptagen nyligen men jag fann tid att ladda upp denna handledning för torr radera etiketter. Detta är verkligen snabbt och enkelt och du kan använda dem ganska mycket överallt i ditt hem. Låt oss komma igång!Här är de ma...