Göra munstycken för exakta lim programHur många gånger har du försökt att använda lim i en mycket exakt ansökan utan att göra en enda röra och slut med fingrarna hoplimmade eller till grejer du arbetar på.

Detta är en mycket kort ännu bra instructable att visa dig hur man gör egna superlim munstycken som hjälper dig i din exakta limning arbete.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fattig Mans glasfiber, permanent utomhusfärg, aldrig måla igen (nästan), tätskikt med ut epoxi, glasfiber epoxi allergi lättnad

Tillbaka i 2011 jag byggde en teardrop husbil, när jag behövde en plats att sova några nätter i veckan som lång bilresa hem orsakade mig att somna bakom ratten vägen till ofta. Jag fick planer för teardrop fri från den bästa teardrop trailer plats i...

Göra en Game Genie Piggybank, (lätt!)

Hej, detta är min första Instructable, och jag trodde jag skulle göra en snabb och enkel, inte elektroniska hur behövs här, om du kan använda en phillips huvud och vissa lim/tejp, och har en spel ande, du kan göra det.Material som behövs:Gorilla/supe...

Epic använder för en gammal Android telefon

Har en gammal Android telefon som har samlat damm här är några utmärkta sätt att återanvända dem utan att ta isärSteg 1: Förvandla det till en hem media controllerÄven junkiest gammal Android-enhet har gott om kraft för att tjäna som enhögteknologisk...

Att lägga till CV insatsvaror till Auduino granulat synth

När jag först fick till Arduino gick jag sett för ljud projekt. En av de första sakerna jag byggde var TobaTobias' Auduino granulat synth. Jag var så imponerad jag byggt en permanent enhet i en kraftig kapsling och införlivas med det min tillfälliga...

Göra en del två återanvändbara form med hjälp av gips

innan jag börjar, jag vill påpeka att detta är min första instructable så snälla ursäkta eventuella brister i logiken gjorde jag och några av de suddiga bilderna. Jag försökte ta så många bilder som möjligt och kommer att förklara processen så grundl...

Använd en penna för att öka bubblor i ditt akvarium!

Om du har ett akvarium, är det sannolikt du kanske också äger ett akvarium pump för förbättring av motion och avkoppling i din tank. De flesta akvarium pumpar säljs har två utgångar så att två olika dekorationer kan användas i tanken på samma gång. J...

Ultrasonic avstånd Sensor Arduino HC-SR04

Hej mina damer och herrar:), jag har en nybörjare tutorial Arduino projekt på HC-SR04, detta kan faktiskt användas som en säkerhetsåtgärd. Som visar hur nära någon eller något står nära din door.if personen står en rättvis bit bort lysdioden lyser gr...

GlueMiser, ett mycket enkelt sätt att undvika fast lim munstycken, bortkastade flaskor osv!

jag gör en hel del od träslöjd, och när du vill ha en anständig bond, det bästa sättet är ofta PVA tillämpas på ett väl skära gemensamt, som spänns hårt tills det är torrt, varefter limmet kommer oftast överträffar den trä, dvs, om testade till först...

En exakt tabellen såg från en elektrisk Hand såg

detta foto är från 1972. Det visar mig med hjälp av en tabell såg jag gjort med en elektrisk fogsvans, även känd som en cirkelsåg.Vissa kommer att säga, "Varför bry sig?" eftersom du nu kan köpa en billig tabell såg för samma pengar. Sant, men a...

Vatten & lim... Vem visste?

Cool och ovanliga använder för två mycket vanliga saker.Detta Instructable kommer att spara pengar och förändra sättet du ser på vanliga saker runt ditt hus.Steg 1: Två vanliga objekt Blanda bara två vardagliga ingredienser, lim och vatten, kan du gö...

Borra exakta hål för montering av elektronik styr och styrelser

Jag har byggt ett Arduino projekt. Jag byggde själv en kontroll ombord, med några knappar och en rotationsencoder. Jag har en LCD-display. Som jag lagt till fler element i projektet, höll dessa två styrelser får på sätt. De floppa runt mitt skrivbord...

Bitter Key Lime Wheel Cookies

när min svärmor skickade mig en låda med färska plockade ekologiskt viktiga limefrukterna från hennes träd i AZ jag visste exakt vad de ska göra med dem!Om du är en te dricker eller en bitter te älskare (som jag) ska du definitivt prova dessa cookies...

Nybörjarguide till OpenGL: Bygg din egen CAD-program

Min Autodesk Maya elevtillstånd löpt ut nyligen. Så jag gjorde vad någon skulle göra, bygga min egen 3D CAD-programvara (se upp Autodesk).Så jag började skriva mitt program i C++ använder OpenGL, SDL och i ungefär en vecka, detta var resultatet.Några...

Gjutning med 123D Make (varm lim hästhuvud) - Jag gjorde det på TechShop

förra året jag experimenterat med att skapa kastar med 123D Make, därmed göra en 3D-modell till oavsett gjuten materiell kanske gillar. Jag skapade ihåliga avgjutningar med Make och efter montering dem som man skulle med någon 123D Make skapande, had...

Dr Java nybörjare Program

Du behöver grundläggande Dr Java-program på din dator för detta instructableSteg 1: Starta programmet Öppna med Dr Java-programmet från Aktivitetsfältet eller där du har det sparats.Steg 2: Börja skriva den första raden i kodenTyp koden exakt enligt...

8 x 8 ledde matrisen för RaspberryPi och 3 program

Detta är en 8 x 8 ledde matrisen för en RaspberryPi och tre program som körs på det:1 - ett "Hello World" program med en fullständig Engelsk teckensnitt.2 - ett tärningsspel.3 - en liten 8 x 8 version av Conway's Game of Life..Du behöver:Raspber...

Lägga till loggning till ett Java-program

Logga i alla program kan vara ganska bra som det låter dig veta vad som hände till en viss punkt i tiden. Jag ska försöka förklara ett enkelt sätt att lägga till loggning till Java-program i så lite som möjligt steg.Om du läser förbi den första biten...

Elektriskt ledande lim och ledande tråd: Gör en LED-Display och tyg krets som rullar upp.

Gör din egen ledande tyger, tråd, lim och tejp, och använda dem för att göra potentiometrar, resistorer, växlar, LED-displayer och kretsar.Med hjälp av elektriskt ledande lim och ledande tråd kan du göra LED-displayer och kretsar på något flexibelt t...

Näsduk bröllop Program

Vad är ett bättre sätt att presentera ditt bröllop program för dina gäster än med en anpassad näsduk att fånga alla de lyckliga tårarna och minns händelsen år framöver?Den teknik som jag använde på min näsdukar är en remix av det sätt detta cool armr...