Gummiband drivs, 3D tryckt Race båtZippercraft är en 3D tryckta, gummiband drivs båt. Det vann öppen klassen Vallgrav båt paddel slaget på Maker Faire Bay Area, 2015. Den har en mycket enkel design; Du kan göra en, också!

Här kan du se hur den presterar; Det sköt ner 12' kursen i ca 2 sekunder. Det är ungefär 4 miles/timme, eller 3,5 knop!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gummiband drivs plan omvandlas till en bil

min sons gummi band drivs balsa planet kraschade och skadades alltför dåligt för att vara fast. Vi öppnade vår craft grejer låda och används vad vi hade på hand att göra denna gummiband powered bil.Steg 1: Material och verktyg Verktygen är enkla:Täng...

Hur man gör ett gummiband drivs armborst

Hur man gör ett gummiband drivs armborst(Se Video)Denna mini armborst gjordes från mini fören i min senaste video.Ursprungliga fören är lätt ändras för att skapa denna armborst. Du kan justera kraften i armborst genom att helt enkelt ändra ut gummiba...

Gummiband drivs knex gun! i! jag! i! i! i! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! j

!i!i!i!i!i!i!! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag! i! jag...

Gummiband drivs båt

Om du gillar det än, snälla rösta på mig i gummiband Contest.När vi var små vi älskade att segla båten särskilt jag, jag älskade den så mycket att många gånger jag brukade göra ett papper båt och segla i mitt badkar genom att göra vågor med hjälp av...

Gummiband drivs pistol

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en rubberband drivs gunSteg 1: material behöver du bara en penna och ett gummiband (ju tjockare desto bättre)(händerna också komma till hands)Steg 2: steg 1 ta ändarna på pennan och ta bort blä...

Hur man gör en enkel pull-back bil (gummiband drivs)

detta är ett enkelt instructable som talar om hur man gör en gummisnodd drivs pull back bil.SAKER DU BEHÖVER* gummiband* kebab spett* halm* kartong* 2 gamla CD-skivor* en leksaksbil* lim, sax, tejp, kompass, penna.VAD KAN MAN GÖRA1. Klipp ut fyra kar...

Gummiband drivs flygplanet

några veckor innan jag hade tid att göra detta, insåg jag att det var ingen trevlig instructables av ett enkelt scratch byggt gummisnodd drivs flygplan så jag beslöt att göra en och en instructable av det.Här har en balsa trä ram struktur men annat v...

Gummiband drivs halm raket

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en handhållen halm raketgevärtillsammans med halm raketer själva.Steg 1: material Behöver du:sugrör - de måste vara små, ca 1cm - inte större än 1,3 cm* en 4mm i diameter och 12 inches lång bambu spe...

Gummiband drivs kartong bilen

Om du vill göra något med dessa pesky frakt pappkartonger, prova att göra en leksaksbil. Behöver du gummiband, kartong, tejp, lim, sax och två pennor.Steg 1:Börja med en låda, ju mindre desto bättre.Steg 2:Skär i rutan i hälften. Tejpa alla löst lock...

Gummiband drivs paddel båt. Jag gjorde det på TechShop

detta är en instructable för att göra en liten gummisnodd drivs paddel båt. Jag skissade på Autodesk Inventor och använde en 60 watt Epilog laserskärare för att göra delarna. En hel del experimenterande krävdes för att få denna typ av arbete.Jag gjor...

K'nex gummiband drivs pistol (verkligen kraftfull)

jag var leka på natten och beslutat att göra en pistol ur knex och en jag tweeted det och twittrade det för en månad innan slutligen komma med det här är inte en leksak och bör användas på ett ansvarsfullt sätt jag är inte ansvarig för någon av dina...

Office Supplies leksak flygplan med gummiband drivs Spinning Prop

här är ett kontoret tillförsel leksak flygplan. Det flyga inte, men stöttan snurrar. Kolla in EnderMine634 på youtube för att se den i aktion!Steg 1: objekt Behöver du:1 penna1 regelbundna Gem3 stora GemEn limpistol1 gummibandSteg 2: Ta isär pennan F...

Gummiband drivs Office Supply kanon (Underkänd)

Hej alla och Välkommen till min andra INSTRUCTABLE. Idag kommer jag att bygga en Office Supply kanon.Steg 1: objekt För detta projekt behöver du:1 QT cup lock1 plast disponibel cup2 gummibandEn limpistolEtt par saxEn sharpieOch 2 GemSteg 2: Skära loc...

Gummiband drivs "Hot Wheels" typ bil Launcher

Ever wanted din leksaksbilar att verkligen gå? vill du nya sätt att tävla? Vill ha en ursäkt för att bygga något riktigt häftigt för ditt barn? Eller gör ett roligt projekt med dina barn? Du behöver inte gå köpa en ny billig plast leksak, göra egna r...

GUMMIBAND drivs skum PLATTAN flygplan

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en enkel gummisnodd drivs flygplan med material och verktyg som finns i någon genomsnittlig hushåll.Steg 1: Få material och verktyg Alla material och verktyg är listade nedan på bilderna.Steg 2: -...

Gummiband drivs ornithopter

Hej,Detta är en av Ornithopteren som jag gjorde är mycket lätt att göra det .all du behöver är1. vitt lim2. glass pinnar (nästan 10)3. papers(tissue)4. Gem.5. gummiband,6. hobbykniv7. stål skala8.a par saxDet tog mig knappt 2 timmar till meke det att...

Gör gummiband drivs koks cap leksak Kids projektet

Med hjälp av kapsyler kan du göra en två wheeler leksakKrav:två kapsylergummibandgipspappertand picsliten trådSteg 1: Att göra hål på kapsyler Med hjälp av hammare och spik göra hål på två kapsyler på centerSteg 2: Papper del ta papper och med hjälp...

Gummiband drivs luft bil

Mterial krävs:Gummiband2 plastflaskorFickkniv4 matcherLimpistolPinnarSteg 1: Skärande flaskorTa en plast flaska skär den övre ytan på bottele 6¨ tillsammans med flaska och 2¨width med hjälp av kniv som visas i pitchure.Steg 2: Att göra hålGör 4 hål p...

Billiga/lätt gummi Band drivs Launcher! 100 m +

detta är ett gummiband drivs launcher som kan skjuta över 100m (330ft) beroende på kvaliteten på den färdiga produkten och den ammunition som används. Jag ska försöka att lägga till en video av det i bruk någon gång snart.Detta är min första instruct...