Gummiband slav armband (ingen Rainbow vävstol behövs)Uppdatera 5/26/2014: för alla er som vill veta hur du skapar Spider armband, goda nyheter, jag har precis avslutat den instructable på som. Vänligen kolla upp det genom att klicka här.

För några dagar sedan hade jag några gummiband men (sorgsna ansikte) ingen Rainbow vävstol kit. Så jag tänkte kanske ska jag försöka ett gummiband armband som krävs inga verktyg. Gå med denna annorlunda rutt skapade jag denna slav armband. (Glada ansikte.) De begrepp som används här kan skapa en mängd olika armband stilar som visas nedan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Spider gummiband armband: Ingen Rainbow vävstol behövs

! 0/15 uppdatering: Klicka här för FULL längd VIDEO EDITION.UPPDATERING: Jag har DIY youtube video postat. Om du vill kontrollera att ut, kan du klicka på länken under mitt namn eller klicka här.Jag vet inte om dig men detta gummiband armband är det...

Hur man gör en hibiskus armband med Rainbow vävstol

hur man gör en hibiskus armband med Rainbow vävstol...

Hur man gör grundläggande gummiband armbandet på en Rainbow vävstol

Ok killar jag fick äntligen ett gummiband vävstol maker sak kallad en rainbow vävstol. Du kan göra häftigt armband med det och jag kommer att lära dig att göra de grundläggande armbandet först. Du kan få en rainbow vävstol på Michaels eller online. D...

Rainbow vävstol armband utan Rainbow vävstol med vanliga hushåll objekt

så jag köpte en påse av dessa färgade gummiband som kom med en krok, spännen, och banden, men inga faktiska rainbow vävstol. Det kom inte med instruktioner och jag visste inte att du behöver en vävstol att göra denna typ av armband, men jag hade sett...

Hur man gör en pärlstav enda armband på Rainbow vävstol

detta är en handledning jag skapade för att hjälpa nybörjare få ett försprång! Vänligen njuta!Steg 1: Vad du behöver Behöver du:·13 gummiband av din färg·12 gummiband med pärlor av din färg· S eller C Clip· Rainbow vävstol· KrokSteg 2: Förbered din p...

Taffy Twist eller Infinity armband på Rainbow vävstol

Steg 1: Vad du behöver Rainbow vävstolKrokBandC eller S klippSteg 2: Att placera band Pt 1 Se till att din vävstol är förskjuten.Placera din band i ett "v" bildandeSätta din band i ytterkanten av vävstolenSteg 3: Placera band Pt 2 Nu du vill vri...

Hur man gör Starburst armband med Rainbow vävstol

Steg 1: Göra en ram runt din vävstol uttråkadSteg 2: Göra en stjärna från första pinnen ut. Det gör hela vägen upp tills du komma till toppen. Sista bandet från senaste stjärnan istället för att gå en peg, gå två.Steg 3: Nästa du ska sätta tak banden...

Fjäril armband med Rainbow vävstol

Steg 1: Gör en kantlinje Göra en ram runt vävstolen uttråkadSteg 2: Gör en linje från mellersta upp Göra en linje sundet upp från den mellersta pegSteg 3: Gör Xs Gör lite xs hela vägen upp vävstolen uttråkadSteg 4: Lägga till tak band Lägg till tak b...

Gör en lysande Charm med Rainbow vävstol

En dag, gjorde min dotter Lisa ett armband av Rainbow vävstol för mig. Jag ville göra det lysande. Efter många försök, jag färdiga grejer heter eBloom som kan sensor motion och driver lysdioder blinkar med olika läge. Du kan ange eBloom med smart tel...

Rainbow vävstol stege armband

här jag kommer att visa dig hur man gör en stege armband. Nu är detta en mellanliggande nivå armband så några av er kanske behöver några practicSteg 1: Få du leveranser Du behöver en vävstol, en krok och lite gummibandSteg 2: Skapa en disposition til...

Tredubbla enda Rainbow vävstol armband

mig detta är en av de enklaste gummiband armband, direkt efter fishtail och inverterad fishtail.Steg 1: Vad du behöver Du vill använda:•En rainbow vävstol pinne ombord•Gummibeläggning band•Hook/plocka verktyg•C eller S klippSteg 2: Att placera band F...

Double rainbow vävstol armband

denna dubbel regnbåge vävstol (gummiband) armband är något svårare än den enda rainbow vävstol armbandet och en bra att försöka lära sig att hantera looping mer band. : DJag älskar utseendet på denna dubbel regnbåge vävstol armband - det är chunkier...

Blomma Rainbow vävstol armband

Hej!För att hålla jämna steg med den växande rainbow vävstol trenden, skapade jag ett mönster som jag bara älskar! Blomma Rainbow vävstol armbandet är glada, färgglada och anpassningsbara. Att inte nämna, ganska!Detta är inte ett mönster för nybörjar...

Mustasch Rainbow vävstol armband

jag ändrade denna video tutorial för att skapa en mustasch armband! Njut!Steg 1: Behöver du: en remsa av pinnar från en rainbow vävstol, två färger av band (mina är röd för inramning band och silver för banden mustasch. Du behöver mer än dubbelt så m...

Rainbow vävstol fjäder armband.

Hello! Här är min första regnbåge vävstol handledning. Jag är att ange detta är armband tävlingen så det skulle betyda mycket om du vill rösta på mig. Jag har velat göra en rainbow vävstol tutorial på länge men jag har varit ut om leveranser för ett...

Rainbow vävstol nyckelring armband

Hej så jag kommer att lära dig att göra en rainbow vävstol nyckelring armband så pls följa och kommenteraSteg 1: Vad vi behöver Vi behöver allt detta ovan endast C, S eller U klippSteg 2: Hur man startar Så först ta vanligt gummiband någon färg men d...

Hexafish rainbow vävstol armband

Detta är min favorit av alla Rainbow vävstol armband - hexafish! Det är mycket chunkier och komplexa och ser mer ut som en armring. Jag gjorde min lite större än min handled så jag kunde ha det som en ARMRING, alltför.Och den bästa delen? Det är lite...

Fishtail Rainbow vävstol armband handledning

I denna tutorial ska jag Visa u hur att göra en lätt Fishtail Rainbow vävstol armband.Här är armbandet kommer vi att göraSteg 1: materialMaterial:En metall krokEn mini vävstol2 x gummiband färger (rosa och grönt). Du kan använda alla färger du vill....

Rainbow vävstol franska fläta armband handledning

I denna tutorial ska jag Visa u hur till göra en enkel Rainbow vävstol franska fläta armband.Steg 1: materialEn metall krokEn Monster svans vävstolJag använder 3 färger (rosa, grön och svart). Du kan använda alla färger du vill. För varje färg använd...