Halloween kyrkogård scen, snabb och billigHalloween rekvisita behöver inte kosta en arm och ett ben. Med material om runt ditt hus eller i din papperskorg skapa din egen kostnadseffektiv halloween rekvisita.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Snabb och billig aluminium smältning ugnen setup

detta Instructable visar en snabb och billig installation smälta några partier av aluminium för gjutning innan den tunna metall utrustningen börjar att bryta ner. Faktiskt 5-gallon hink ugnen varar ganska länge, över ett dussin använder lätt. Detta a...

Snabb och billig diffust ljus för makro bilder och datorseende

IntroduktionBelysning riggen skapade här är lämplig för en rad uppgifter där du vill att en diffus ljuskälla.En perfekt diffust ljus (kallas även omgivande ljus i 3D-grafik) kommer från alla vinklar och inte kastade skuggor eller har stark ljusa refl...

Mekanism för snabb och billig prototyping

Mekanik församling kan vara en utmaning när du använder delar från återvinning. Beroende på dina källor, du har inte rätt remskiva eller bälte uppsättningar, gränssnitt till fina campingtomter redskap ofta leda till katastrof.Jag är en av de som vill...

Shuffle Bot huvud snabb och billig

jag är tusentals mil från min verkstad och verktyg. Men Halloween är en av min favorit tid att vara kreativ så jag inte låta min avstånd från leveranser eller verktyg att hindra mig från att göra en kostym. Jag spenderade mindre än 2 timmar arbetar p...

Spork - snabb och billig

Snabb spork göras av:1. silvertejp2. plastsked3. plast gaffel4. trä pinne5. gummiband (visas inte)Steg 1: Bryta stick i hälften1. bryta staven i hälften2. Ställ in en halv åt sidanSteg 2: Silvertejp 1. riv en bit silvertejp ca 6 inches lång2. stapla...

Snabb och billig ledde ljus remsor

detta är en snabb guide att inrätta en LED light strip för en mängd användningsområden i hem. Lägga till cool belysning var som helst i ditt hem eller kontor!Även människor utan elektronisk erfarenhet kan skapa sina egna LED light strip på några minu...

Snabb och billig lysdiod squeezee

jag gör amatörastronomi, och ett av verktygen är en röd ficklampa (om du aktiverar din vitt ljus och förstöra din astronomi kompisar mörkerseende, han kommer förmodligen slå din block av). Men med populariteten för den nya vita LED, röd LED ficklampo...

Spagetti snabba och billiga

detta är hur jag gör spaghetti mycket snabb, mycket billigt. Bra idé för en enda person, en högskolestudent med en mikrovågsugn, eller någon som är mycket begränsad på mat och pengar resurser. << Det verkar finnas en hel del att gå runt dessa dagar....

Snabb och billig iPhone stå för Stop Motion

Stop-motion video är riktigt kul, och allt lättare när du ta hänsyn till de mycket effektiva mobila apps och desktopen program tillgängliga. En mycket viktig sak för stop-motion är att hålla kameran stilla. Det finns gott om står som du kan köpa, och...

Snabb och billig landskap

jag ville göra några snabba landskap så jag hittade några material runt huset och fick ställa in till byggnaden.Denna metod kan tillämpas på de flesta landskap.** Uppdatering... Jag har lagt till ett par bilder med miniatyrer att ge en indikation av...

Snabba och billiga CD/DVD/plocka ett format skiva

en lätt att göra CD-typ media hållare som kommer att hålla din skiva är säkert från repor.Steg 1: Skaffa material Detta är en idé som någon visade mig för länge sedan, och när jag gjorde en med ljudeffekter för senaste spela jag pluggar för, jag inså...

Snabb och billig Steampunk glasögon

jag gjorde dessa glasögon (inte glasögon, eftersom det finns en brist på glas) så att jag kunde ha något fancy titta över mina ögon när jag agerar alla steampunk. De är ganska enkla och mindre som tog en halvtimme att göra, även kommer fina Tuningsen...

Snabb och billig rustikt sidobord

Jag tröttnade att balansera min dryck på armen av soffan, en olycka som väntar på att hända. Jag behövde en slut bord, min stil är gammal, rustik och primative. Jag kunde inte hitta någon ut att jag gillade så jag bestämde mig att bygga min egen.Leve...

Snabb och billig spridaren!

Mig igen, bara att sätta ihop några bilder jag har av min spridaren byggde jag i sommar och några av de växter som har odlats i det!Superenkel fisk tank konverteringen hjälper verkligen med växande exotiska växter (eller något som inte överlever skot...

Snabb och billig bågskytte målram

På årets Highland Gathering och spel, vi köpte min fem-åriga en leksak bågskytte ange: en "båge" tillverkad av böjda schema 40 PVC med en skum handtag, en mailing-tube koger och sex "pilar" från v-form dubbar med radergummi tips. Hon v...

Raspberry Pi B + fall, snabba och billiga

Välkommen till min första instructable.Hur man gör ett fall för det nya Raspberry Pi B + för ~ $2Steg 1: Förnödenheter och verktyg Leveranser:Ace hardware Mini Utility Box - http://www.acehardware.com/product/index.jsp?produ...Verktyg:Nål näsa Pliars...

Snabb och billig målare poäng

Målarens punkter, aka målarens pyramider, är små, spetsiga verktyg med en bred bas för att höja ett nymålade projekt utanför arbetsytan. Kan du måla båda sidor utan att invänta det torka efter första sidan. Tanken är att målarens poäng kontakta lappa...

Halloween kyrkogård Brownie kaka

en rolig dessert med en kuslig underjorden glöd.Vi började med en låda med brownie mix och gjorde den till en halloween kyrkogård scen med cookie gravstenar, marshmallow spöken och graham kracker kistor upplyst underifrån med hjälp av glowsticks.Dett...

Lära sig att sy en snabb och enkel Halloween förkläde med kärlek att sy

älskar att sy presents - hur man gör en snabb och enkel Halloween förkläde. Höstsäsongen innebär tid för bakning i köket. Med bara några raka stygn, sicksack stygn och rätt tyget kan du göra detta bedårande Halloween förkläde. Det är lätt att sy, kul...