Harry Potter inspirerade Weasley klockanFörra året bestämde jag mig att läsa om hela Harry Potter-serien för 100: e gången, som inspirerade idén att göra något liknande Weasley familjen klockan för slutprojekt klass. För alla er Mugglare som inte är bekant med serien, i trollkarlsvärlden familjen Weasleys har en ganska ovanlig klocka - istället av visar vilken tid på dagen, det visar där varje medlem av familjen ligger just då. Eftersom det inte är uppenbart från foto hur stor klockan är (det är ca 5' tall), jag har frågat Professor Snape till modell för skala.

Mitt mål var från början att skapa en klocka som skulle visa min plats genom att använda min telefon för att skicka GPS-signaler till en wifi-enhet på en Arduino. Det visade sig, finns det faktiskt någraprojekt som redan har listat ut den programvara och elektronik att spåra användarens plats med olika metoder. Eftersom jag hade bara en och en halv vecka att göra projektet, bestämde jag mig att fokusera på att utforma en riktigt cool klocka kropp, särskilt eftersom jag var ivrig att få mer erfarenhet med en CNC router. Mönstret ritade jag har Hogwarts i botten och de fyra Marauders överst.

Detta Instructable visar dig hur du kan bygga maskinvaran för denna klockan (clock kroppen, clockwork och elektronik). Det kommer inte visa dig hur man gör programvaran, som sår jag upp manuellt kontrollera klockan från min dator så får man det insvept i tid till finalen, men om du (eller ditt hus elf) lyckas avsluta programmeringen, jag vill gärna se vad du gjorde!

En sista anmärkning innan vi börjar: Jag anser att klockan jag gjort som mer av en 1: a iterationen/prototyp sedan jag gjorde några bearbetning fel och trä använde jag har en fruktansvärd ytfinish. Bilden överst är obehandlad plywood, men jag antar det vill mycket trevligare med lackerad eller färgat trä!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Awesome LED lysande Harry Potter inspirerade Wizard's Wand!

Låt mig ge ett stort tack Kaptin Scarlet för inspiration och hans instructable först. Mycket cool arbete och definitivt min inspiration, bland många andra awesome trollstavar som gjorts på här. Också, någon feedback skulle välkomnas, skulle vilja hör...

(Harry Potter inspirerad) Custom tryckt ljus

Dessa söta ljus är en tjusig liten gör. De är snabba och enkla att göra, billiga (endast med saker du hittar runt huset) oändligt customiseable, och de ser bra ut! De är en av min gå-till presenter för alla dessa skäl. Dessa är några Harry Potter ins...

Harry Potter - The Weasley håla pepparkakshus

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 i 5.4pt 0 i 5.4pt; MSO...

Harry Potter inspirerade Pygmy Puff

Jag beslöt att göra en Pygmy puff från Harry Potter-filmerna. Jag såg Pygmys i guiden butiken, men det var så annorlunda från den som syns på skärmen.Du kan läsa mer om att göra våra Pygmys på:Vårt nya husdjur är en pygmé puffBig brother i vår pygmé...

Barnsäker Harry Potter-inspirerade Nimbus kvast

Du vet när du är värd en fest för we'ans och du vill kasta dem grabbarna ut på studsmattan ett tag? Jag ville ha dem för att kunna spela ett håna Quidditch spel komplett med kvastar men idén om att fyra sju åringar ute på dörrvakt med träkäppar kände...

Harry Potter inspirerade Wand

detta är min första Instructable, så om du vill ge lite konstruktiv kritik, Välkommen, men tänk på att jag är en yngre person.Steg 1: Pluggen stavar jag tänker inte berätta en viss längd (eftersom alla guider har olika smaker), men om du bara vill gå...

Harry Potter inspirerade kärleksdryck

material/ingredienser: en kittel eller container, sked eller något att röra den med, vatten karamellfärg för ditt val och en flaska av valfri storlekförsta: du och mängden vatten (beroende på dig) till din kittel/behållareandra: du lägger till flera...

Harry Potter Cupcakes

i firandet av sista Harry Potter filmen gick vi till arbeta på några Harry Potter inspirerade cupcakes. Vår snabba och enkla buttercream överföringar kommer att lägga en magisk touch till varje parti med cupcakes.Steg 1: material Ett dussin av din fa...

Harry Potter kuddar

Hej killar, i dagens video kommer jag visa dig hur man gör dessa Harry potter inspirerad kuddar. de kommer att göra den perfekta gåvan för min Harry Potter kärleksfulla vänner.Jag prövar nya sätt att göra mitt mönster tillgänglig, men jag ber om ursä...

Enkla Harry Potter trollstav

Detta är ett enkelt, Harry Potter inspirerade trollspö att döda männis-öh jag menar, göra saker för människor med. Hata allt du vill, eftersom jag vet dess skit. men jag är en trevlig kille, så det inte kommer att skada mig. Njut!Steg 1: Ta en centim...

Slytherin trollspö (Harry Potter)

Detta projekt är en Harry Potter inspirerade wand för Slytherin house.Steg 1: Carving formen Eftersom jag inte hade en svarv att vända staven på en gång, dela jag upp den i avsnitt och hand snidade figurer jag ville. När jag var nöjd med den form jag...

Notisbok Harry Potter Post-It

Super lätt och söt Harry Potter inspirerade anteckningar.Steg 1: materialDu behöver:Färgat papperEn fyrkantig kartongEn ritning av din favorit karaktär i Harry PotterSandpapperSaxFärgade craft kritaLimPostat-it-lapparSteg 2: ritningVälj en av dina fa...

Butterbeer inspirerad av harry potter

The Harry Potter-serien har kommit till ett slut och jag havve nyligen börjat återskapa många rekvisita och liknande från de böcker och filmer. Om en vecka eller två sedan runt min födelsedag, jag racking min hjärna att tänka på vad jag ska göra näst...

"TJALLARE" halsband - inspirerad av Harry Potter-serien

jag gjorde detta som en present för någon som älskar Harry Potter. Jag har aldrig gjort smycken innan, så detta är en mycket enkel konstruktion. Känn dig fri att ta denna idé och göra förbättringar.Steg 1: leveranser Består av tre grundläggande delar...

Weasley klockan

Några av er kanske minns Weasley familjen klockan från Harry Potter: det tillåtet medlemmar av familjen Weasley veta där var och en av dem var närvarande. Vi (min kusin och jag) beslutat att göra vår egen version av klockan. Eftersom vi inte visste h...

Harry Potter Golden Snitch läder Sandal

Söker ett par nya skor? Jag var, så jag beslöt att göra ett par lädersandaler inspirerad av golden snitch från Harry Potter (en av mina favorit saker!)När jag bär dessa jag är ond snabbt och fan nästan omöjligt att se:)Steg 1: Hånfulla upp sandalen D...

Harry Potter Wall

Jag ska bespara alla orsaker till detta projekt uppstod, men kärnpunkten är helt enkelt det var ett hem projekt som min fru fick in också i vårt sovrum. Vi inrett en av väggarna i vårt sovrum i ett Harry Potter tema. Trollstavar, horcruxes, hattar, k...

Harry Potter schack ange & fall

En Harry Potter schackspel? Nörd nivån i det här inlägget taket bara gick igenom. Allvarligt, ville jag ge min bror något i julklapp i år som han och hans familj skulle älska. Jag mindes schack scen i en av Harry Potter-filmerna och trodde att det sk...

Magic ätbara Harry Potter trollstavar

samtidigt surfa på nätet, jag hittade en hel del trollstavar, liknar de som används i Harry Potter-filmerna. Jag ville göra ätbara sådana som kunde göra något "magiskt", men även om de jag hittade kallades "magic" deras enda funktion v...