HDTV Multipath sköldI den "gamla goda tiden" av TV, om du bodde i stadsmiljö där det fanns många höga byggnader eller saker som vatten torn, var du tvungen att ta itu med ett problem kallas "Spökbilder". Den tekniska termen för detta är "Multipath". Signalen från TV-stationen studsade bort av något och fick till din antenn bara en bråkdel av en sekund senare än den direkta signalen. Vad du slutade med på teven var en signal överlappade över en annan. TV: N visste inte skillnaden mellan de två signalerna, så det bara visas både.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygger en stor DB8 HDTV antenn: Big Bertha

Uppdatering maj 2015: denna antenn byggdes 2009. Nu är det 2015. Vi har det och det fortfarande gör det jobb. Jag har sedan dess satt en förstärkare på masten och vi nu kan få Frans kanaliserar lätt till vänster om de andra inte längre behöver använd...

HDTv-antenn på en direkt TV-fäste.

jag fick min Tv converter Box (med regeringens program kupong). Jag mötte upp med en vanlig kanin öra antenn och även signal och kvalitet är waaaay bättre att de analoga sådana, inte kunde jag få alla stationer och några där lite oberäkneligt. Jag gi...

Hur får man gratis HDTV (och alla dina DTV frågor)

hur du kan få gratis HDTV med högre kvalitet än tillgängliga på din kabel eller satellit leverantör.(Fritt efter initiala startkostnader, om du inte har en antenn redan - i allmänhet en fullständig installation kan betala för sig i kostnaden för 2 m...

Hur man gör en fraktal antenn för HDTV / DTV plus mer på de billiga

Detta instructable är från:http://Ruckman.net/archives.htm#featuredoch lämnas in av William Ruckman av http://ruckman.netUtställningsmonter i mars 2015 av Popular Science Magazine:http://www.PopSci.com/learn-Defy-Cable-Company-DIY-HDTV-AntennaDet för...

Paj-tenna, den enklaste HDTV antennen möjligt, möjligen.

Pie-tenna föddes ur en önskan att göra så enkelt en HDTV antenn som möjligt.Retail antenner är för dyrt för vad de är. Och andra antenn planer? Vem vill mäta, göra fraktaler och verkligen, som håller baluns å längre? Så efter mycket googla, och paten...

Elegant HDTV antenn

jag äntligen blev sjuk av kabel-bolag och dike dem. efter lärande som jag skulle behöva betala ännu mer pengar att se HD-programmering. Jag beslutade snart att över air TV mottagning var för mig. Efter att min lokala "shack" och ser till priset...

4 quick, provisoriska HDTV antenner

hur man bygger provisoriska HDTV antenner från skrot delar. Kredit för bowtie typ antenndesign går till fast Signal blogg. Jag gör inte anspråk på att ha uppfunnit dessa mönster, men jag ser att det inte finns många snabba, provisoriska antenn tutori...

Anslut din Mac till en HDTV

i detta Instructable, jag kommer att förklara i detalj hur du ansluter din MacBook eller iMac till en HDTV. Det finns många tillämpningar för sådan en setup, och listan är nästan oändlig. Här är några:- Ström video från Internet. Många webbplatser ka...

Inomhus fraktal HDTV antenn

denna antenndesign växte fram ur mina försök att bygga en inomhus HDTV antenn med fraktala mönster efter jag hade sett en TV-show och hade läst en artikel om användningen av fraktala mönster i mobiltelefon antenner, mitt mål var att designa en antenn...

Ge din HDTV Philips Ambilight-effekten på de billiga

jag älskar dessa Philips Amiblight HDTV - du vet, de med bakre bakgrundsbelysningen som projekt färger på väggen bakom TV: N? Inte bara ser det ganska, men om du spel eller tittar på film i svagt ljus sedan bakgrundsbelysningen minskar ansträngda ögo...

HDTV-antenn tillverkad av balning tråd och silvertejp band - billiga

Fler och fler människor ovanstående kabel och satellit-TV för att spara lite av familjens inkomst, inse att det finns gott om fri TV ute för att titta på. Många av dessa människor köper dyra och underpresterande kommersiella HDTV antenner, när du kan...

HDTV Antenna_A Radio Shack Mod

detta är en vidareutveckling av antennen visas av dragosurf, Det är hans design bifogas en motordriven Radio Shack antenn (15-1880) såldes för tio år sedan. Jag använder detta i våra Familjerum, som är hälften under marken. RS antennen (som säljs) ku...

Hur får man gratis HDTV

i denna film ska jag visa dig hur att ta emot gratis HD kanaler med hjälp av en antenn och en ATSC digital tuner. Naturligtvis behöver du även en HDTV. Den enklaste och mest kostnadseffektiva sak att göra är att få en TV som har en ATSC tuner byggdes...

OTA HDTV antenn från byggavfall

hur man gör en gratis *, snabbt och enkelt OTA (OTA) HDTV antenn från byggavfall.Jag hade beslutat att inte ge Rogers mina pengar efter att hitta jag inte längre såg tv och hade vänt sig till Internet för underhållning. Men efter några månader börjad...

Utomhusantenn korg Wire HDTV

Instructables har ett antal människor som har gjort HDTV antenner. Här är ännu en annan antenn med en billig korg, kommer från Dollar Store, och några telefon hookup wire. För detta behöver du:Plast korg75 till 300 Ohm UHF/VHF transformatorWire - tun...

Kraftfulla moderna hemlagad HDTV antenn

TV-antenner har funnits i många år - och försökt alla möjliga fula saker att "fixa" dem eller få dem att fungera bättre - allt från att fästa en metal kläder hangar till aluminiumfolie! Jag insåg det inte fungerar och jag vill inte slösa mina pe...

Philo 15" retro 1950-talet HDTV rekreation av Philcoen Predicta

Iv'e alltid velat ha en Philcoen Predicta TV: n. Detta är den första full storlek version jag har gjort.Detta är min ursprungliga 7" version ALLA 3D tryckta delar här http://www.thingiverse.com/thing:1041673Steg 1: Design Iv'e alltid velat ha en Phil...

Sätt kraftfulla DIY rostfritt stål HDTV antenn

denna antenn är mycket primitiv men det fungerar bra. Vad jag gjorde var tog en gammal luftrenare och löste en TV-signal. Så hackade jag en Oreck luftrenare till en utmärkt HDTV antenn. Jag gjorde det av delar jag hade om runt mitt hus har totalt 2 v...

Hur du ändrar ett nöjescentrum för att passa en HDTV

du se dessa underhållning centrerar till salu på loppisar och på trottoaren sidor överallt. Människor är att bli av med sina gamla nöjescentrum eftersom de inte passar deras nya HDTV inuti.Detta instructable kommer att visa dig hur jag ändrade mina f...