Hjärta Stansa kortmedan du har ut ditt hjärta slag för alla hjärtans dag, varför inte re-syfte några gamla tidningar i några vackra tema kort. Följa med medan jag visa er ett par exempel, men jag är säker på att du kan komma med några fantastiska idéer för din egen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att snärta en kort

jag har letat runt denna webbplats för ett bra sätt att kasta korten, och samtidigt som man försöker tekniker jag kom med denna flick teknik.Steg 1: leveranser. Först, vi kommer att se till att du har allt. Du behöver:1. en kortlek. (Jag tror visitko...

DIY 3D Kirigami kort att göra idéer: hur man gör hjärtat popup-kärlek kort

För Alla hjärtans dag Gåvaidéer är ett Popup-hjärtat kort perfekt! DIY gåvor passerar ditt sinne, letar alla efter Romantisk kärlek kort för din pojkvän och flickvän.Romantiska kort för din älskade en är alltid speciella skäl att söta och romantiska...

Nio kul plats kort idéer

Göra roliga placeringskort att krydda upp din nästa middag med vänner. Ge bort dem som avskeds-gåvor.Steg 1: Se video tutorial här!Steg 2: LeksaksdjurMed en kniv, tillsätt försiktigt en skåra på baksidan med små leksaksdjurStansa ut stora kort stock...

Göra en blodiga hjärtans hjärta

Presentera din älskade med denna anatomiskt korrekta hjärta, ett kort ("du har mitt hjärta!"), och ring gömd i hjärtat! När hjärtat skärs öppna, blodet forsar ut och blodiga ringen kan dras ut. Kärlek runt! Vad älskling kunde motstå så en displa...

CD-krans

om du är av en viss ålder och en viss demografisk, du kanske kommer ihåg att göra jul kransar av Stansa kort. (Jag kan inte minnas en tid när CD-skivor inte var önskad form av datalagring, men min pappa kan...)Tråkigt nog de kransar är sedan länge bo...

Dölj & söka alla hjärtans blomvas

jag kommer att uppskatta om du tar en titt på min presentation och rösta på migTack på förhandFörra månaden, kom en underhåll person från vatten renaren företaget till min plats att byta filter kassetten & filter ljus. Som jag alltid tänker hur avfal...

Hur man gör en origami alla hjärtans dag hjärtat kuvert!

i denna video tutorial, jag kommer att visa dig hur man gör en origami alla hjärtans dag hjärtat kuvert. Njut av: D!Origami: Ett hjärta meddelande kortDesignad av: Fumiaki ShinguGjord av: Annelie Sunder...

Chris 3D tryckta, helt mekanisk dator

detta är en enkel, 3D-printable (Varning: det kräver några fjädrar, kullager, gummiband och skruvar/muttrar), helt mekanisk dator. Den har 3, ensiffriga base-10 kontrar för minne och bearbetar en kedja av 10-positions hålkort. Med det medföljande pro...

Uglysweaterbots

gjorts i Kalifornien av uglysweaterbots,de älskar att hjälpa digDeras avsikter är godamen deras mål inte så sant.Steg 1: Ful tröja Bots på jobbet Om du har en plan, nu skulle vara den bästa tiden att dra det ut. Jag har inte. Jag bara samlat allt mat...

Glödande hjärta kort

detta är min första Instructable och min första sommarprojekt. Detta är ett tryck känslig LED kort drivs av en 3 volts batteri och en grundläggande transistor krets som mäter resistansen mellan de två sonderna (folien). Lyckligtvis när du trycker på...

Träffade kort kärlek hjärta.

Har du en gammal träffade kort som du har kvar i plånboken?Eller behöver du bara något att göra när du är uttråkad?Tja, prova denna mötta kort kärlek hjärta. Det är enkel och en kul sak att göra.Allt du behöver är:1 x Met kort (eller andra liknande b...

Nördiga Pop-out alla hjärtans dag-kort (Pixelated hjärta)

Den artikel som vi publicerade för den här guiden kan hittas på Solopress blogg.Den steg för stegvisa guiden om hur man gör detta pixelated hjärtat pop-out kort var ursprungligen postat av svampen amungus - han har en hel del andra bra instructables...

Hur man gör ett Love Pop Up kort pil hjärta (Kirigami 3D) alla hjärtans dagskort!

Dela på FACEBOOK: http://on.fb.me/15TrVYfTWEET: http://bit.ly/15Ts5P6REDDIT: http://bit.ly/16qHt5LTUMBLR: http://bit.ly/10K8fhzDetta kort är inte designad av mig men eftersom det var tillgänglig tänkte jag skulle dela det. Njut av:)!Hämta det gratis...

Hur man gör en bröllopstårta Pop Up kort Kirigami 3D bröllop hälsningskort - TCGames HD!

Dela på FACEBOOK: http://on.fb.me/15TrVYfTWEET: http://bit.ly/15Ts5P6REDDIT: http://bit.ly/16qHt5LTUMBLR: http://bit.ly/10K8fhzDetta kort är inte designad av mig men eftersom det var tillgänglig tänkte jag skulle dela det. Njut av:)!Hämta det gratis...

Zelda popup-Valentine hjärta kort

det är en popup-kort för alla hjärtans dag. För din valentine som skulle få en gammal Zelda referens, dvs. Om du inte tror det kommer att flyga, då antagligen du en mer traditionell kort.För de av er avlysningen din huvud, är det en kombination av ki...

Att göra en Pop Up-kort som har en bild av ett hjärta och ordet kärlek

I detta DIY göra jag kortet bilden ovan.Steg 1: Ladda ner PDF härSteg 2: I den här videon som jag går igenom de steg jag tar för att göra kortetSteg 3: Gör Pop upp kortetVerktyget som jag använder i videon kallas GyroCut.Jag säljer GyroCut på...

Mokume Gane silver & koppar hjärta hänge

Detta Instructable kommer att förklara hur jag gjorde en silver och koppar Mokume Gane vedträ och formas till ett hängsmycke. Det är inte ett enkelt projekt, men jag gjorde mitt bästa att hålla det så enkelt och prisvärt som möjligt, bör någon blir i...

Enkla hjärta nyckelring Fob

detta är en snabb och enkel alla hjärtans dag present. Billig och praktisk, denna hållbara gåva är säker på att hänga runt ett tag.Steg 1: leveranser Det finns flera sätt att slutföra detta projekt. Jag kommer att visa tre sätt du kan stänga slingan...

Glödande hjärta tabell bit

detta är min första instructable aldrig så bär med några misstag. Det är en tabell bit som har ett hjärta upplyst av en enda LED.Den största attraktionen i detta instructable är den LED har en bultande effekt som ser bra ut med hjärtat.För detta behö...