Hopfällbar cykel - hur skapa / sätta en waterbotle hållare på en mountless ramar.Detta instructable syftar till att hjälpa människor med idéer och tips att sätta waterbotle innehavare ins en hopfällbara cyklar som inte har monteringshål för det.
Material som behövs:
-"L" formad metallhållaren 8cm ou 10cm (rostfritt är bättre, men metall kommer arbeten till)
-110v vägg Driller med 5mm järn drill specifc huvud
-2 rostfritt stell allen huvud bultar diameter 4mm och 8mm lång och parlock whashers.
-1 rostfritt stell allen huvud bult med 5mm diameter och 40mm långa och parlock whashers.
-Svart zip band med 400mm lång.
-skyddsglasögon.
-arbeta handske.

Tillval:
-Decatlon brand whaterbotle hållare.
-Morse att hålla parentes vid borrningen

Se Steg
Relaterade Ämnen

LED-meddelandesystem på en hopfällbar cykel Strida

efter att jag har köpt min strida hopfällbar cykel, en av de första sakerna jag har gjort var att kolla instructables.com för någon strida relaterade projekt. Och ganska förvånad över att se att det inte fanns någon.Så jag har planerat att göra en in...

"Vik" en icke-hopfällbar cykel och undvika Airline avgifter

"Veck" någon cykel och gömma det i en påse i några minuter. Undvik regler för flygbolag och tåg och cykel avgifter.Det tar cirka fem minuter när du lär dig hur. Verkligen. Det går snabbt.Här är Mirko Silvestrini och hans cykel, redo att rida Amt...

DIY hund dra kundvagn gjord av en hopfällbar cykel släpvagn.

Detta är trailer vagnen jag gjort för min hund Thunder.Det är en hopfällbar cykel trailer, jag gjorde en sele och rigg för honom att dra platser.Bortsett från trailer och gröna hund seldon, som jag redan hade, tillbringade jag $18 totalt för att göra...

Hur du uppdaterar en hopfällbar cykel

detta är min första instructable. Förmodligen inget nytt för de flesta av dig men jag trodde id ge det en spricka ändå. Jag som brompton luckan upp cyklar men något sätt kan motivera pengar för beloppet jag skulle använda den. Efter att ha läst sheld...

Hopfällbar cykel vagn (carrito plegable para bici)

Hace un tiempo, durante mis paseos en bicicleta para quemar glucosa, se mig ocurrió que me vendría bien tener un remolque para poder levantar algunas cosas que suelo encontrar tiradas en la calle. Por otro lado, luego de construir la salamandra mig s...

Hopfällbar cykel släpvagn

Hej, i denna anvisning, jag kommer att visa dig, hur man gör en vikbar cykel släpvagn ur en gammal Cykelkärra för barn/hund.Tanken var, att jag vill ha en biketrailer, som är tillräckligt stor för att transportera två båtar och ett tält men också lit...

Hopfällbar cykel - konvertera fällbara pedal bäring från Cup och kon till förseglade kullager i lätt och billigt steg

detta är min andra instructable.Detta är en enkel steg för steg för en pedaler konvertering i allmänhet från cup och kon till förseglade kullager.Thos har beem gjort mest för chalenge att göra, men det visar i en mycket bra lösning med resultat på en...

Skrivbordslampa tillverkad av återvunnet trä hopfällbar stol med skalle

Tutto è iniziato quando ho comprato un teschio di plastica i edicola en 1-2 euro. Mi piaceva kommer ämne e costava poco. POI vidi che con una lampadina dentro si illuminava con un certo effetto. Così beslutet di farci una 60W con un braccio en cui ap...

Hur man gör en hopfällbar LED ljus-up Bo Staff för under $30

jag hade ca 15 personer komma upp till mig över helgen (på elektriska Forest / / Rothbury) och ber mig där jag fick min LED personal och hur mycket jag betalt för det. Det verkar som jag inte är enda frustrerade att det finns verkligen en LED persona...

Hur du sätter en sax blad till en hopfällbar kniv

I denna tutorial ska jag att visa dig hur jag tog en sax blad från ett par gamla trasiga sax och gjorde den till en liten men funktionella nyckelring folding knife!För det första ber jag er att titta på YouTube-video som visar varje steg mycket bättr...

Hur till sätta fast din cykel bromsar.

Är cyklar bromsar till svag för säkerhet? Cykla utan bra bromsar är en fara för dig och andra runt omkring dig och du kan inte göra dessa coola drivorna du vet att du älskar (åtminstone jag gör: D). Med detta instructable, jag kommer att visa dig hur...

Odla din egen hopfällbar bambu Monopod

detta är en hopfällbar, 3-segmentet bambu enbent för användning med lätta kameror, liten spotting scope och allt annat du kanske vill hålla stadigt utan att behöva bära ett stativ.Det är en enkel produkt, en ihålig pinne hölls tillsammans med en cyke...

Hopfällbar säng för bil camping

Min fru och jag gillar bil camping och road trips. Vi har också en hund, som kan göra bilutflykter utmanande (försök att hitta en ledig tjänst i en djurvänliga hotell under prime travel säsongen). Så ett par år sedan, vi handlade i våra anfall för en...

Hopfällbar påsk korg - för enkel förvaring

Hopfällbar påsk korgPåsken har varit min favorit semester ända sedan jag var en liten flicka. Jag skulle alltid börja att få super glada när Cadbury ägg reklamfilmerna skulle börja vädring på TV. Jag kunde nästan smaka läckerheter innan jag fick min...

Hopfällbar Light Box för de kort på utrymme och kontanter

beslöt jag att ta på utmaningen att skapa en prisvärd, hopfällbar ljuslåda för människor som kan vara kort om utrymme samt kontanter. Problemet jag hittade med många av de prisvärda foam core ljuslådor är att varje gång du vill ta ner du riskerar att...

Väggmonterad hopfällbara arbetsbänken

detta Instructable är för oss amatör träarbetare ute utan lyxen av en rymlig verkstad. Jag har en liten 2-bil garage som har något extra utrymme på sidorna när fordonen är inne. Istället för att bygga alla mina projekt på köksbordet, beslöt jag att l...

En hopfällbar Duct Tape ändra handväska

tillbringar du mycket tid att gräva runt i fickan för lös förändring? Har du någonsin velat ett enkelt sätt att hålla alla dina ficka förändring tillsammans? Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel hopfällbar förändring plånboken...

Så byggde jag en hopfällbar 15 Watt Solar Panel

flera år sedan jag byggde en 60 Watt solpanel. Det är en stor panel. Jag använder fortfarande det mycket. Dock är det stora och tunga, och jag behöver inte alltid 60 watt. Ibland behöver jag bara lite makt för en bärbar enhet eller två. Jag vill kunn...

Hopfällbar Hula Hoop

mest komprimerbara hoop designs jag sett har flyttbara sektioner att nafsa tillbaka tillsammans med hjälp av elastiska remmar. Detta Instructable har en mer sexig vikta infinity metod, att minska hoop till två mindre cirklar som kan bäras över kroppe...