Hur att hemsöka en gård med hjälp av Instructables (redigerad med nya bilder)varje år gör vi en gratis haunted house för trakten, det började när mina barn var 2 gamla till knep eller behandla men ändå ville ha en halloween upplevelse, som bara en carport med några ghouls och en pumpkin patch, 13 år senare är vi upp till 1600sq' bärbara carport "tält" och stora delar av gården , det går helt runt huset och tar 3-4 veckor till setup och fyller en 10 x 12' skjul överfyllda resten av året. Instructables inspirerat ett antal projekt för i år och många som vi bara inte har tid att göra men... det är alltid nästa år!

Jag hoppas du njuter denna rundtur i våra extravaganza

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att klättra i träd (med endast rep!) kul/enkel väg

i detta instructable, jag kommer att visa hur man klättra i träd med endast rep, en karbinhake, muskel styrka och tid.Jag är inte en erfaren eller utbildad klättrare. Säg inte att jag inte är heller. Jag bara visar dig hur du klättra hur jag gillar a...

Hur att Linda en julstjärna gryta med Dollar Store omslagspapper

Efter att din julstjärnor eller blommor, dekorera potten är viktigt att göra det komplett.Steg 1: Hur att Linda en pott med dekorativa förpackning papper Vad du behöver:En kruka (du kan avgöra om det är en plast vas eller porslin som)Omslagspapper (h...

Hur att liva upp en nedlagd spis med växter.

Dess den tiden på året igen, dess uppvärmning upp och det är bara ingen användning för din eldstad. Eller kanske som jag din skorsten är fyllda full av isolering. Varje gång du ser tillbaka på din spis alla du ser en mörk svart hål drar din själ ur d...

Hur att perfekt Linda en presentförpackning med dekorativa omslagspapper

Varför jag bestämde mig att skapa dessa instructables:Först, eftersom jag alltid gör en perfekt sjal när jag inslagning en gåva.För det andra, eftersom med lätt tillgängliga presentpåsar och mjuk vävnad papper, folk tar inte längre tid att slå in en...

Hur att reparera en läckande slang med Sugru

har du en läckande slang? Har du någon Sugru? Om du svarat ja på båda frågorna, ska jag lära dig hur man reparera din läckande slang med en förpackning med Sugru!Steg 1: material Du behöver:En 5g påse av SugruEtt par saxTrasa (eller T-shirt)24 timmar...

Hur att reparera trasiga glasögon Sidepieces med 3d utskrift

Hej människor!En vän till mig bad mig om det var möjligt att reparera glasögonen segling. Han verkligen gillar denna modell och har inte kunnat hitta några nya glasögon som dessa böcker. Jag har aldrig provat så detaljerad / komplicerade 3D utskrift...

Hur att reparera hål i instrumentpanelen med sugru + andra bil hacks

detta är en vänner 1987 2,5 L Porsche 944 Turbo. En vacker bil, men den tidigare ägaren hade monterat en mobiltelefonhållare till instrumentbrädan och när han tog bort den, lämnade ett antal mycket otäcka hål i läder trim.Alltid upp för en utmaning e...

Hur att reparera en svag USB kabel med Sugru

hurra! Vår Hacker utrymme är att ha en Sugru bygga natt! Jag har aldrig provat det här men jag har hört bra saker om den.Låt oss se, ska jag göra en blodsprängda blinkande LED lampa? eller en Skyddskåpa för min mobiltelefon portar?Också visar sig att...

Hur att löda en kula kontakt med en ficklampa eller ljusare

Här är en video som visar hur jag löda bullet kopplingar, tycker jag med den här metoden snabbt och lätt, ingen lödkolv krävs. Detta fungerar bra för mig och hoppas det hjälper någon nybörjare ut där börjat. De kontakter jag lödning är den populära 3...

Hur att klättra i träd (med prussiks!)

När du kan klättra i träd, du kan klättra i världen!Jag ville lära sig att klättra upp saker med rep, så jag valde detta fantastiska träd på en gata i Silver Lake, Los Angeles, och klättrade den!Teorin är att du har två egna åtstramande rep knop. Du...

Hur att fånga/spela desktop video med VLC media player.

Hello guyzzzz...I detta instructable jag kommer att berätta hur man fångar eller posten desktopen skärm video med VLC media player.Så låt oss börja...1) öppna VLC media player.2) Klicka på Media -> Öppna inspelningsenhet.3) en ny ruta öppnas. För fån...

Arkivskåp makeover: Hur att täcka ett dokumentskåp med kontakt papper

ett dokumentskåp är en stor organisation verktyg och en nödvändighet för de flesta, men låt oss inse det. Det är en stor skamfläck! Vissa människor köper sina arkivskåp från secondhand butiker, så de är vanligtvis ganska slagna. Min var faktiskt helt...

Hur att fylla en form (ordet 2013) med texten

Steg 1: 1. öppna Word och skapa ett dokument av text.För mitt exempel använde jag =rand(1,10) för att skapa en sida av random text. Formatera texten som du vill, jag valde en script teckenstorlek 28 och färgade del av texten röd. Markera all text, CT...

Hur att animera promenader och rörelse med stop motion-animering

detta är en instructable på hur man gör åtgärder siffror gå och röra med stop-motion video.Steg 1: Steg 1: ställa in Du kommer att behöva borra magneter i fötterna på de leksaker som du ska använda.Andra saker du behöver.Kameran för användning på din...

Hur att reparera en Bugaboo barnvagn / barnvagn med 3D utskrift

PRAM finsmakare ute vet att Bugaboo är en av den bästa barnvagn barnvagnen på marknaden för stil, funktion, ergonomi och kollaps förmåga, tyvärr de är också mycket dyrt att köpa och ännu dyrare att reparera, förrän nu...Med ökad tillgänglighet av hög...

Hur att kväva en ljuslåga med handen utan skada

i detta instructable, jag skall kväva en ljuslåga med min hand samtidigt som min hand med vispade äggvitorna. Vispade äggvitorna har hög värmebeständighet. Alltså jag kan täcka upp i en ljus burk med min hand och min hand är fortfarande i rumstempera...

Hur att avvärja myggor och NAT med hus håll produkter

för att hålla dig själv från att bli biten av myggor gnida en torktumlare ark på din hals, armar, ben och ansikte. Det lämnar en fräsch doft lämnar du vackert scented.and stöter bort alla mosqitosatt hålla NAT away spray lite hårspray på en papper ha...

Hur att täcka rund kaka med sockerglasyr sockerpasta

I denna video kan du se hur att täcka din rund kaka med socker pasta fondant. Det är verkligen lätt, behöver bara lite av öva.Steg 1: Titta på videon för denna tutorial:https://www.youtube.com/watch?v=d_5zK-UqR7oSteg 2: Besök vår hemsida för mer rece...

Hur att ordentligt hand om en Betta

Hur att ordentligt hand om en bättre fiskDetta instructable lär du dig att ordentligt hand om en betta, en vacker och härdig fisk perfekt för nybörjaren. Och till skillnad från andra prydnadsväxter fisk-relaterade instructables, den här faktiskt ger...