Hur att Linda en kniv hantera med Paracordi detta instructable jag ska visa dig hur att Linda en kniv eller verktyg handtag med para-sladd. Jag tror att en vanlig gammal cirkulär wrap är tråkigt så jag kommer att använda en cobra väva istället. Jag kommer att Linda para-sladden runt en machete handtag istället för en vanlig fasta blad kniv.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att Linda en julstjärna gryta med Dollar Store omslagspapper

Efter att din julstjärnor eller blommor, dekorera potten är viktigt att göra det komplett.Steg 1: Hur att Linda en pott med dekorativa förpackning papper Vad du behöver:En kruka (du kan avgöra om det är en plast vas eller porslin som)Omslagspapper (h...

Hur till sjal din tändare med Paracord

detta Instructable visar dig hur att Linda en lättare (eller andra objekt) i paracord.Jag nyligen köpte några paracord efter beter instructables och bestämde mig för att göra min egen "vänners kompatiblaSteg 1: Vad du behöver Du behöver-Vissa paracor...

Hur att Linda eller uppgradera en borstlös Outrunner Motor

en borstlös motor använder en pulserande ström som växlar mellan tre kablar. Detta faktum om dem kan göra det tyckas förvirrande om hur man gör en. Det finns några olika sätt att Linda en borstlös outrunner, men jag kommer att visa dig det enklaste o...

Hur att Linda en gåva

bedrövligt försenade på din holiday giftwrapping? Försöker få allvarliga försprång på nästa år? Fick en födelsedag kommer upp för någon speciell?Här är en snabb Instructable om hur att Linda din gåva, vare sig det är en enkel låda eller något mer kon...

Hur att Linda en samuraj svärd handtag

om du vecklade din samuraj svärd handtag och kan inte lista ut hur att linda det, här är hur man gör.UPPDATERA GÄRNA KURS! GRADERA!!!Steg 1: Saker som behövsDu behöver:svärd wrap:en slida att Linda den runt.Om du behöver svärd wrap Klicka härhttp://w...

Hur att Linda en Present (med endast 3 bitar av tejp!)

OK, låt oss göra detta enkelt. Du har en gåva. Du vet bättre (nu) än för att överlämna den i väskan kom det i. Men inslagning en present kan vara en sådan smärta! Det ser aldrig rätt, hörnen är alltid krossas, och papperet blir förmodligen som två in...

Hur att Linda händerna med hand wraps

Om du ska gå in i någon är striderna sport det viktigt att du har rätt verktyg för att skydda dig. Hand wraps skydda händer och handleder medan du bär handskar och hur du sätter dem på bestämmer det skydd du får från dem. Se till att du inte slutar b...

Hur att linda garn som en basa av din 3D skrivare

Garn inslagning kan vara en av de enklaste hantverk finns det, men vissa former är svårare att Linda än andra - mycket hårdare.Alfabetet har några lätt sådana (som "I") och det har några riktigt hårt sådana (som "B") men du kan ge dig...

Hur att Linda dina naglar och göra en fransk manikyr.

Att få naglarna insvept i salonger kan vara ganska dyrt, någonstans från $25-$100. Salonger brukar använda ett av tre typer av material: silke, glasfiber eller tyg. Anledningen för att slå in spiken är att ge styrka och skydda mot flisning och dela,...

Hur att Linda en platt gåva

så du har bemästrat konsten att rektangulär låda inslagning, har du? Bra. Men vad händer om du inte har en rektangulär gåva att Linda? Vad händer om din gåva är platt? Tja, hade jag en i dessa år, så jag tänkte jag skulle dokumentera den och visar di...

Hur att Linda dina hörlurar så att de inte Tangle

Du vaknar och är villiga att börja dagen med en ny dos av musik. Du tar ut din telefon och hörlurarna kommer trassligt med det som i ett erbjudande. Du spenderar en ytterligare 5 minuter försöker lista ut pussel Gud har gett dig.Hur undviker man dett...

Hur jag svepte min kniv handtag med snöre

MaterialGarnKläder färgämne (valfritt)EpoxiTejpTandpetareUtility knivSpray lack1. för denna kniv färgat jag vita nylon snöre. Jag mätte mängden garn jag behövde och brända ändar till stopp jag från nysta upp.2. jag sedan kokt vatten i en rostfri kast...

Hur att Linda en filt till en djura huvud i lera

På min tidigare instructable jag täckt "Hur man gör en hunds huvud i lera". Detta är den andra delen till det instructable. I stället för att göra en kropp, är ett annat trevligt alternativ att linda in djuret i en filt. Detta möjliggör utforska...

Hur att bära en Saree med tunna veck perfekt & prydligt - fisk stil veck se smal & höga

Hur man bär en Saree med tunna veck perfekt & prydligt i följande fyra steg-Använda en chiffong eller georgette saree, för denna metod, bära en långärmad blus. Tuck slutet av saree (icke-Cliff slutet) på höger sida och föra den runt midjan till baksi...

Hur att Linda en motorcykel avgassystem

Jag gjorde detta på TechshopJag bestämde mig att Linda avgaserna till min motorcykel för 2 anledningar: Jag gillar utseendet och erbjuder värmeisolering.Detta är ett enkelt projekt men det hjälper för att ha en extra uppsättning händer.Detta projekt...

Hur att Linda en liten, oregelbundet formade föremål

jag har gjorts med inslagning gåvor i flera veckor nu, och jag kommer alltid med lite extra en dag eller två innan jul. Denna gång bestämde jag mig att lägga till en liten strumpa stuffer typ present till mina barn och deras makar. Min gubbe och jag...

Hur att Linda en boll

Det är så svårt att Linda en boll som en gåva... Jag vill inte förstöra överraskningen. Så slutade jag upp letar efter sätt att verkligen täcka det med saker du hittar runt huset. :)Steg 1: Leta efter...Flingpaket eller mjölk lådor om du inte har någ...

Hur att reparera dina stövlar med sugru

bra stövlar bara bli bättre och bättre ju mer du använder dem och det är förödande när de börjar falla sönder, så det är bra att hitta ett sätt att hålla dem i tjänst...Sugru är bra för fastställande stövlar eftersom:-det obligationer till de flesta...

Hur att rena vatten i naturen med 2 vattenflaskor.

Detta är en post att "Hålla flaskan" tävlingen. Ta dig tid att rösta om du tycker att min instuctable är värt mig att få ett pris. Jag skulle verkligen njuta av priset, så snälla rösta.I detta instructable, jag kommer att visa dig hur att rena a...