Hur att spela musikaliska stolarinte är ingen part som en musikalisk stol part! Om du letar efter ett underhållande spel som är roligt för alla åldrar, musikaliska stolar är vägen att gå! Med dessa åtta enkla instruktioner kan du vara livet på festen!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Calculator - hur att spela pingpong

Calculator - hur att spela Ping Pong - Klicka här för fler roliga filmer, Amazing knep med en miniräknare!...

Hur att spela klassiska spel på datorn! (Emulatorer)

UPPDATERING 8/18/14:Använd inte CoolROM längre, de använder installatörer nu, användning http://www.emuparadise.me/ nu för en säker ROM download.Hej killar, det har varit en lång tid. Jag kommer att visa hur att spela klassiska spel på datorn med Rom...

Hur att spela bas att hon är inte det

här är en video lektion på hur att spela bas för hon är inte där av Santana. Om du har några frågor vänligen huvudet över till min hemsida hur man spelar bas och Använd kontaktformuläret....

Hur att spela bas till ska jag stanna eller ska jag gå - Nybörjarens bas lektion

här är en bas läxa för nybörjare. Det ser ut på hur man spelar bas linjen att låten ska jag stanna eller ska jag gå av The Clash.Om du har några frågor eller kommentarer vänligen huvudet över till min hur att spela bas hemsida och använda formuläret...

Hur att spela bas att du Shook Me All Night Long

Här är en snabb som tutoral på hur att spela bas till AC:DC och du skakade mig Alll natten lång....

Hur att spela PC spel i ANDROID eller IOS mobiltelefoner

Hej vänner!Idag ska jag visa dig hur att spela pc spel till din android eller ios rörlig telefonerna.titta på hela videon och följ att processen och du kan aktivera för att spela spel till din mobiltelefonDen direkta video länken är https://youtu.be/...

Hur att spela gitarr del 1 av 4

hur att spela gitarr i 20 min del 2 - de roligaste hemvideor är här hur man spelar gitarr del 1...

Hur att spela bas till Let's Stick tillsammans

här är en Lär dig hur man spelar elbas handledning till Let's Stick-ihop av Bryan Ferry. Om du har några frågor, chef över till min hur att spela bas webbplats och Använd kontaktformuläret....

Hur att spela Gamecube säkerhetskopior på din wii utan ett modchip.

Du någonsin önskat att du kunde spela dessa GameCube säkerhetskopior på din Wii? Bra med min hjälp kan du.Hur det fungerar: The Wii har två lägen; en wii-läge som låter dig spela wii-spel och en GameCube läge som begränsar åtkomsten för wii till sin...

Hur att spela in kassettband

Kassetter är ett gammalt medium för att spela in saker som musik, men HiFi-entusiaster som jag själv fortfarande spela in till dem till ljudkvaliteten och roliga erfarenhet att lagra dem är. I detta Instructable visar jag hur du spelar in musik på et...

Hur att spela har jag en känsla - Black Eyed Peas på gitarr

Steg 1: Capo Först sätta capo på 4: e bandet. Om du inte har en capo låter det lika.Steg 2: början Första du kommer att spela ett G-ackord. Om du inte vet hur man spelar en G sladd titt i bilderna. Strum 4 gånger och om du inte förstår dem i bilder f...

Hur att spela DDR!

Efter dessa enkla anvisningar du vet hur man spelar DDR. DDr är ett roligt och interaktivt spel som du kan spela på arkad eller hemma. Jag har även inkluderat några tips som hjälper dig på vägen.Steg 1: Först du behöver pengar för att spela detta spe...

Hur att spela in en föreläsning med en trådlös mikrofon

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du spelar in en föreläsning eller högtalare med en trådlös mikrofon. Om du har några frågor kan du kommentera.Steg 1: material Behöver du:En wirless mikrofon och mottagare (jag använde billig RadioShac...

Hur att spela in dina favorit IPhone spel? (mac-Version)

Hej mina damer och herrar! Idag kommer jag att presentera "hur man spela in din iPhoneskärmen på enklaste sätt använder Mac" men du kan också kunna spela in mac skärmen i slutet av detta projekt.Tyvärr idag kommer jag att presentera endastför ma...

Hur att spela Bakugan som ett proffs.

HejVissa människor vet, deras var en Bakugan turnering ett tag tillbaka, händelsen var dubbad "Baku-con", jag är en av de mycket vinnarna i denna turnering, jag är den tredje plats mästaren på Bakugan, jag kommer vara med dig idag att visa hur m...

Hur att spela Rock, papper, sax, ödla, Spock

I detta Instructable, jag kommer att lära dig att spela en variant av Rock, Paper, sax kallas Rock, papper, sax, ödla, Spock. Reglerna är mycket likt det ursprungliga spelet, men med några fler alternativ att välja mellan.Steg 1: RockI den gamla vers...

Hur att spela ABC spelet på en roadtrip.

Detta Instructable är att lära dig att spela olika olika sätt av ABC spelet medan du är på en roadtrip.Du kanske har redan hört eller spelat det här spelet innan men om du inte har detta Instructable är för dig! Jag spela nästan alltid dettaNär jag ä...

Hur att spela Lady Gaga låtar på gitarr!

You know how playing pop music is hard on a guitar. Tja, om du gillar Lady Gaga då du kanske gillar detta instructable. I detta instructable du lära dig att spela Lady Gaga, några tips och andra saker. :) Detta är bra för nybörjare och (((lätt)))! Fö...

Hur att spela gamla spel/ROMS MAME, Nintendo 64, Sega Genesis, Super Nintendo - etc

dag jag kommer att visa dig hur man spelar (MAME, Nintendo 64, Sega Genesis, Super Nintendo) gamla spel som du hade köpt innan men förlorade dem.(Jag kommer att visa dig hur man spelar skivor (spel) på en dator) Viktiga anteckningar:Om du inte äger d...