"Hur att starta din egen hemsida" snabb och enkelHur du startar din egen hemsida snabbt och enkelt. Jag har svar och lösning för dig här...

Starta din egen hemsida här!

Hej du! Errol här...

I den här videon förse jag dig med en lösning på ditt problem. Nu vet jag det inte kan vara ett problem för många människor där ute men för er som kämpar och du inte vet "hur man starta din egen hemsida" väl jag är här för dig och att du klickar på länken under videon du har all Information som behövs och inget behov av mer!

Så vad jag gjorde i denna video och jag föreslår att du titta på det, är jag förklarat för dig hur man startar en hemsida. Jag gick å förklara dig skillnaderna mellan en blogg och en hemsida.

Så är här vad jag delat med du i videon:

Hemsida vs. blogg

Webbplats: • innehåll är statisk. • Formella och professionella. Det finns • interaktivitet. Det finns bara envägskommunikation. • Transaktioner. • Meddelande om produkter eller tjänster. • Nästan alla har en hemsida. I själva verket är det nästan ett krav i affärer idag.

Blogg: • innehåll uppdateras regelbundet. • Inte formell. • Interactive. • Informativa och pedagogiska. • Interaktivitet om industrin/kund frågor. • Vissa personer har en blogg.

Om du inte förstår vad jag bara delat med dig då jag föreslår att du klickar på video, spela upp video och titta på hela videon till slutet.

Det finns inte bättre sätt att starta din första blogg än så här. Dess enkla, lätt att förstå och inom minuter du är upp och kör utan problem. Om du plötsligt börjar flyga och du hamnar i rymden hehehe.

Jag har gjort detta under mycket lång tid nu och jag har aldrig sett något denna enkla. Om du vill veta hur man startar en hemsida så är det här.

Som jag sa flera gånger i min video att jag är ingen bluff och jag gillar inte ljuga för människor, så när jag dela något med dig jag dela med dig något av värde som hjälper dig att lyckas och nå ditt önskade mål. Stick med mig och se mina andra videor så att du kan se vad jag pratar om här

Errol Muller Youtube-kanal

Prenumerera på min youtube-kanal och medan du är där se till att titta på mina videor, gillar dem och lämna kommentarer nedan dem så jag vet vilka problem du har och vilka lösningar kan jag hjälpa dig med.

Om du läser detta och du har sett min video hur för att starta en hemsida vill jag säga tack och jag uppskattar du och varenda en av mina abonnenterna.

Bästa hälsningar, Errol Muller

hur du startar din egen webbplats | designa din egen webbplats | Skapa egen hemsida | Hur man skapar hemsida | Jag vill göra min egen hemsida

Relaterade Ämnen

Hur att starta din egen serietidning

jag är inspirerad att göra detta Instructable av två skäl: 1) jag betygsätts på det och 2) jag aldrig läst något som detta när jag började min comic, och även om det kan vara bra för alla som känner sig tvungen för att skriva egna. Min ursprungliga t...

Hur gör din egen hemsida? Top 25 bästa webbplats byggare

Det är inte alltid nödvändigt att bry sig med ett webbhotell när du bygger din egen webbplats. Det finns många webbplatser där ute som gör att du kan bygga din webbplats, och alla dessa platser kan användas tillsammans med din e-lösningar. Här är någ...

Hur att bygga din egen bur för hamster.

jag tror att burar för djur är för liten för att satisify deras behov av utrymme. Naturligtvis, vill jag bäst för mitt lilla husdjur... så jag bestämde mig att göra en plats där hon kan ha lite kul och också vara säkra.I detta instructable, jag komme...

Hur-gör din egen Fil Krypteraren och Dekrypteraren

Hur-gör din egen Fil Krypteraren och DekrypterarenVi är från grupp 6 - S12Denna video handlar om hur du kan göra din egen Fil Krypteraren och Dekrypteraren med visual basic. Hur det hjälper.Gillar det och kommentera. :)...

Hur att laga din egen torkade bönor!

VIDEO: Hur att laga din egen bönor från grunden! Ingen mer konserverade bönor!Prenumerera på fler BrainFood videor på Youtube! www.youtube.com/c/brainfoodmfj...

Hur du skapar din egen hemsida

I denna Intractable, kommer jag beskriver hur du skapar en webbplats med hjälp av Wix.Steg 1: Gå till Wix och börja Först och främst, du ska måste att gå till wix.com. Sedan måste du trycka på ny hemsida och valde typ av format du vill. I denna tutor...

Hemma Hydroponics - en handbok om hur att bygga din egen hydroponics system

IntroduktionOrsakerna och effekterna av överbefolkningÖverbefolkning ska inte tas lättvindigt. Den har några fruktansvärda effekter, en av dem är en brist på mat. Våra för närvarande överbefolkad värld orsakas av den industriella revolutionen. Den in...

Hur att bygga din egen kemilaboratorium från Scratch och ett enkelt Experiment med det att göra!

Tror du inte att ha ditt eget kemiskt laboratorium är en riktigt cool sak? Är det inte?Som vi alla ser i filmer, ser vi alla dessa forskare och superhjältar i deras källare som arbetar hårt i någon form av lab, gör några riktigt coola typen av grejer...

Hur att illustrera din egen Instructable

varje gång jag gör en instructable någon frågar hur jag Rita illustrationerna som jag använder. Det är egentligen inte svårt och detta instructable kommer att hjälpa dig göra samma sak (om du vill) eller åtminstone, det kommer visa dig vad jag gör oc...

Hur att rigga din egen anka Vettar (det bästa sättet) DIY

Under åren har vi sjöfåglar jakt, vi har försökt otaliga olika sätt att manipulera våra Vettar, men vi har bara hittat ett sätt som stod ut som en bättre än resten. Vi har försökt tjock och tunn linje. Vi har försökt lekare, klipp, etc. att fästa lin...

Hur att montera din egen Snowboard bindningar

montering snowboard bindningar på din snowboard däck är mycket lätt och ett bra sätt att förstå hur man kan anpassa och justera dina egna inställningar på eller av kullen.Visas i bilder är Rom 390 men processen är densamma för alla bindningarVerktyg:...

Hur att bygga din egen jätte blå MARLIN på den billiga

så, ganska länge har jag velat ha en gigantisk fisk mount som jag hade sett på dessa mediadator turist skaldjursrestauranger, men det var inget sätt jag är varje kommer att kunna ha råd med en riktig uppstoppning kvalitet fisk eller motivera utgifter...

Hur att bygga din egen Animatronic Nalle

har du någonsin önskat din fyllda leksaker kan gå upp och gå runt, kanske även prata? Väl detta instructable är precis vad du behöver. Jag kommer att visa dig hur man förvandlar din vanliga Uppstopad Björn till en animerad robotic pal. Att hela tiden...

TWSU hur att montera din egen video konsol DIY GAMER

denna handledning kommer att ge dig en snabb överblick om hur löda alla komponenter på du DIY GAMER Kit!Ta en titt på vår hemsida: www.technologywillsaveus.orgE-posta oss på: infoTweet oss:...

Hur man rengör ditt rum (snabb och enkel version)

Skruva upp snabb musik, slå på din fan, öppna ditt fönster, få rengöringsmateriel och sätta på din fave svettningar!Steg 1: sängFå all skit ut från under sängen och lämna den på golvet. Tömma sängen och tvätta dina lakan, sedan göra det i den här ord...

Hur: Göra en carbon penna snabb och enkel

en stor trick när du är ute och behöver en penna. Det ska skriva på ganska mycket allt (utom metaller) och det är lätt att torka rent.Material som krävs:Stick (torr)Brandkälla (ljusare, matcher eller ett förstoringsglas en solig dag)...

Hur du startar din egen Religion

"Hur att starta din egen Religion" erbjuder enkla, steg för steg-instruktioner om hur att komma in på bottenvåningen i ett av världens äldsta institutioner. Genom att följa dessa enkla anvisningar, kan du vara den nyaste entreprenören i världen...

Hur till bygga din egen vikt maskin

hur att bygga din egen vikt maskin och spara en massa pengar,...

Skapa din egen hemsida | Gratis, rolig, snabb och enkel

I detta instructable, du lära dig att skapa din egen hemsida med hjälp av en gratis, snabb och lätt att använda builder.Steg 1: Skapa en Wix.com kontoGå till Wix.com och klicka på logga in. Klicka på "Jag är en ny användare". Skriv ett mail och...