Hur fixar din Stinger R34 Airsoft Gundetta instructable visar hur du fixar Stinger R34, även om eftersom konceptet är generellt liknande för mest spring drivs airsoft guns, bör du kunna använda den här för andra kanoner.

Obs: Innan du gör detta instructable kontrollera att vapnet är urladdat i ofarlig riktning.

UPPDATERING: Jag la till steg 12 eftersom superlim inte gjorde susen. Jag rekommenderar att du gör alla steg för maximal styrka.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur fixar din lödkolv

om detta instructable jag lär dig om hur man fixar din lödkolv. istället för att ersätta din lödkolv om det inte värms längre det är ens pluged, varför inte fixa det, du kommer att spara de delar som kan användas än att avyttras. i den här lektionen...

Hur fixar din trasiga badskor skor!

Fick en trasig rem??!! Inga problem.. som att köpa ett nytt par badskor varje gång de bryta kan bli dyrt, jag kommer att visa dig hur man enkelt fixar din badskor med ett bröd klipp.Steg 1: Fastställande av remmen. Nu när du har bröd klippet, trycka...

Hur fixar din sax

detta är en grundläggande guide om hur man fixar din trasiga sax. Om din sax bryta på mitten.Steg 1: Det första man gör är att borra ett hål genom sidorna.Steg 2: nästa hitta en bra skruv och använda en skruvmejsel för att skruva skruven i. min skruv...

Hur man målar en Airsoft Gun

detta kommer att visa dig vad du ska måla en airsoft pistol.Steg 1: Vad du behöver - airsoft gun - sprayfärg - papper/tidningar-målarens tape - verktyg (vid behov)Steg 2: Förbereda din pistol Eftersom detta är bara en billig springer, jag kommer bara...

Hur fixar din TV

de flesta TV är bruten. I detta instructable, du får lära dig hur till sätta fast din TV med vardagliga hushållsföremål material.Steg 1: Vad du behöver För att fixa din TV, behöver du följande:En fungerande TV-apparat, stor eller liten, gammal eller...

Hur fixar din "Dubbel klickande" Razer Copperhead mus

detta är en kort instructable på hur till sätta fast din slitna Copperhead i ca 5 min. Detta troligen kommer att ogiltigförklara ditt warrentee så om dess ur datum ditt goda. Allt du behöver är en liten Phillips huvud skruvmejsel och 2 droppar superl...

Hur fixar din favorit jeans

Din favorit jeans har hål somwhere? Förr eller senare i grenen vända upp hål... Så är detta ett enkelt sätt hur att reparera jeans med liten ansträngning.Steg 1: Admiting Ja, du måste erkänna att dina jeans har hål. Gjort.Steg 2: Att hitta en donator...

Hur fixar din iPhone 5s främre skärmen

Hur till sätta fast din trasiga iPhone 5s främre skärm hemma, är det enkelt och genomförbart hemma.Kostnad beroende på var du köper dina reservdelar och verktyg från webbplatsen. Jag rekommenderar personligen amazon eller eBay.Även har jag gjort en h...

Hur fixar din butiken fixturer:

hur till sätta fast din butiken fixturer:Jag önskar jag hade en butik, tegel och murbruk... men jag vet inte. Rock och rida, tyvärr har inte den typen av avenue vid denna tid. Men vi gör en massa händelse bås, och jag har några fina hatt displayer so...

Hur fixar din skadade Raspberry Pi | DIY

Har ni alla fått riktigt frustrerad eftersom du bara göra detta lysande program, men sedan din Raspberry Pi slutar fungera? Det har hänt så många gånger för mig! Här ' hur till sätta fast den. (Observera: du kommer att förlora alla systemdata som var...

Hur fixar din gensace batteri i GAUI X3

Några av mina vänner berättade för mig att deras ha en helikopter kraschade på grund av batteriet ofixerade, så jag skulle vilja dela ett praktiskt sätt att fixa din Gens ace batteri i GAUI X3, samma som UAV batteriet , kanske är det ett mycket enkel...

Hur fixar din 12v kompressor

Lightning slog ut min dator så jag ska prova det här igen.Jag hittade en trasig Campbell-Hausfield 12V kompressor medan ridning en motorcykel i öknen. Jag är ekonomiskt nedsatt så när jag hittar något, jag ta hem och försöka fixa det. Jag har använt...

Hur fixar din repor i en Macbook skärm

Detta är en guide hur du lätt och billiga fixa din repor i din Macbook skärmSteg 1: Hur det såg ut innanDetta är hur min skärm såg innan.Steg 2: Vad behöver du?Du behöver bara lite tandkräm, en gammal tandborste och en mjuk trasa. Jag använde vävnad....

Hur fixar din Eyeliner

Så när du känner att din eyeliner inte är om är detta ett trick du kan göra för att fixa det.1. först med en tops doppa denna i några makeup remover och sedan ta detta från det yttre hörnet av ögat och torka ut och detta bör bidra till att ge den kor...

Hur fixar din Windows XP, Vista, 7, 8, 10 från startproblem och maskinvarufel

Innan du reparera eller installera om Windows observera de situationer där du behöver den ACRS starta skivan först, de är:-Data återhämtning från en misslyckad hårddisk: om hårddisken har misslyckats och Windows inte längre stövlar, bör du försöka at...

Hur fixar din gamla klocka med fel klocka bandet

Ever köpte fel klocka bandet för din klocka???Allt du behöver:-"fel" titta på bandet och din gamla klocka-tyg-lite järn tråd-lite lödning skicklighet-en liten bit av sömnad skicklighetSteg 1: Den gamla klockan med fel titta på bandet...Steg 2: K...

Hur fixar din läckande gaffel tätningar på någon smuts cykel eller motorcykel med sigill Mate

Sealmate är särskilt utformade för att fixa din läckande gaffel tätningar på alla typer av motorcyklar, smuts cyklar och mountainbikes. Ofta gånger gaffel tätningar får ersättas även om de inte behöver vara i stället måste smuts och skräp tas bort fr...

Hur fixar din trasiga jukebox

fixar du jukebox! nu!Steg 1: gör det andas först du sätta jukeboxen under vattnet där det kan andasSteg 2: ge den en liten knuff ger den en liten knuffSteg 3: sätt tillbaka där den hör hemma detta är mycket viktigt...

Hur fixar din felande multimetern batteripaket och kabel testare

den andra dagen medan jag var på besök en vän, jag visade honom några inköp som jag gjorde på eBay. Insåg att jag hade köpt något som han hade bara om runt huset, något han hävdade att han inte behövde längre, erbjöd han sig att ge det till mig. Arti...