Hur man bygger ditt eget Cajon Box trumman med justerbar snarai detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger din egna Cajon box trumman. Vi gjorde 2 Cajon trummor för under 50$, så ca 25$ en bit. Jag kommer att ange detta instructable i musikaliska instrument tävlingen, så snälla rösta!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger ditt eget skrivbord

Hej DIYers! Det är Gaige och idag jag ska visa dig hur man bygger ditt eget skrivbord. Om det är för spel eller är det för arbete, visar jag vilka delar du behöver! Jag kommer att lista 3 möjliga delar. Eftersom vi inte är alla gjorda av pengar, komm...

Hur man bygger ditt eget kök kanslier

Idag kommer vi att flytta till stora inlägget om hur man bygger ditt eget kök kanslier. Köksluckor till mitt eget lilla projekt, det var något jag var lika stressad och rädd om och missförstå mig inte, de är inte perfekt, men jag är mycket nöjd med d...

Hur man bygger ditt eget Strawberry Tower

detaljerad instruktion hur ute för att göra din egen växande torn av ett standard 4" PVC rör. Fungerar utmärkt för hydrokultur eller aquaponic system! Nedan är hela utskriften från videon:Hej alla.En av de översta förfrågningar jag får är hur man byg...

Hur man bygger ditt eget 3, 5mm-jack-till-cinch-kabel

Du vet problemet: du äger om en miljon kablar, men inte det du behöver just nu. Om du har en gång under din livstid problemet att du behöver en 3, kommer att 5mm-jack-till-cinch-kabel, detta instructable lära dig hur man bygger denna kabel från en ra...

Hur man bygger ditt eget växande behållare

===Min första inspiration var dessa växande behållare designad av Ray Newstead och visas här:http://earthtainer.tomatofest.com/==========På ovanstående webbplats bör betraktas som den ursprungliga och ultimata resursen och de flesta stegen används fö...

Hur man bygger ditt eget filmduk

projektorer är ett mycket kostnadseffektivt sätt att titta på filmer på stora skärmen. Bra skärmar kan kosta över $500. Här visar jag hur hur att bygga din egen för under $50....

Hur man bygger ditt eget Wendy hus för nästan ingenting

Detta är en Wendy House byggde jag för mina barn ur gamla lastpallar och några andra återvunnet bitar som jag kunde lägga händerna på. Hela kostar runt £100 för att göra. Om någon är intresserad så byggde jag det har jag postat en video på Youtube vi...

Hur man bygger ditt eget Pedicab

detta Instructable kommer att förklara hur jag har byggt min egen pedicab, samt ge vägledning för andra som vill bygga ett bättre. Totala kostnaden var ~ $300 + min egen arbetskraft, och det är nära motsvarande en kommersiellt tillgänglig modell för...

Hur man bygger ditt eget Photo Booth

min fru och jag fastställa våra bröllop datum för 5 juni 2010 vilket gav mig ca 8 månader av planering. Jag hade bestämt att jag ville lägga till en unik touch till vår bröllopsfest som kapslas in mina händer på färdigheter. Vi hade diskuterat att få...

Hur man bygger ditt eget skrivbord zenträdgård

det finns en massa människor som vill ha något speciellt på sitt skrivbord. Det finns också många människor som gillar trädgårdsarbete, men de har helt enkelt inte var praktiken. Denna lilla skrivbordet trädgård kommer att göra dem alla glada.Det har...

Hur man bygger ditt eget ORGASMATRON (eller headscraper)

hjälper din hjärna att tänka snabbare avkopplande ditt sinne!Med detta verktyg kan du återställa din stress-mätare och fortsätta ditt arbete, vad det än är.Det tar ca 1-2 timmars arbete, men du kommer aldrig sörjer denna gång!t.ex. beslutat jag att b...

Hur man bygger ditt eget Instructables Robot assistent

vill ha en robot att göra alla dina biddingsna? Tja, ska jag lära dig hur du gör din egen Instructable Robot assistent! Denna robot kommer inte att göra alla dina biddingsna men det är en händig robot! Njuta av.Steg 1: material Måste du trä, en såg,...

Hur man bygger ditt eget hårt guitar case (eller andra instrument) handledning

Steg för steg instruktioner i video...

Hur man bygger ditt eget Minifig

Steg 1: Samla material •kropps•Storm trooper hjälm•Head•LegsSteg 2: Lägga honom tillsammans Sammanställt alla bitar tills gjortSteg 3: Din gjort Har allt det roliga som du vill med dem njuta av...

Hur man bygger ditt eget PVC Walker

lära sig att göra egna walker från PVC-rör och andra delar tillgänglig på någon järnaffär....

Hur man bygger ditt eget Skater Steven

Jag gör detta eftersom jag titta i art attack Disney channel i sista Saturday.I har sett denna episod i huset och jag vill göra en i mitt kvarter hus. Jag vill göra alla människor på jorden.Steg 1: material två kort styrelser gillar storleken på bond...

Projektet Snooze: Hur man bygger en enkel säng SWING med återvunnet trä.

Detta är min första säng Swing bygga och jag lärde mig mycket av det och så kan du.Göra skillnad här i världen när du väljer sättet att göra saker när det gäller att bygga. Vi kan välja att bara köpa allt nytt material för våra projekt eller välja at...

Hur man bygger en fin designad ytterdörr med ett fönster på sidan.

Detta instructable visar dig hur man bygger en awesome och väl utformade frost dörr med en sidoruta.Steg 1: Basen av dörren. Du kan skapa basen av dörren genom att få grå (4 X 10) Lego och placera 2 blå (2 X 4) Legos ovanför varandra.Steg 2: Att plac...

Hur man bygger ditt första RC plan för Under $100 - sändare, frakt, batteri, laddare och maskinvara omfattar

Låt oss inse det: radiostyrda flygplan är dyra, speciellt om du är ny till hobby. Billigare alternativ dyker upp varje dag, men för det mesta, hobby-grade plan kommit med ett stort pris. Flite Test hastighet bygga byggsatser och elektronik förpacknin...