Hur man gör en grotta till ålder ostdetta är hur jag konverterade ett litet kylskåp i en temperatur och luftfuktighet-kontrollerade "grotta" för åldrande ost.

När du reser i Spanien, jag blev kär i lagrad Manchego ost: ju äldre desto bättre. Jag kan lätt hitta importerade 1 - åriga Manchego i USA, men det är bara inte vad jag minns--antingen gårdarna villig att exporterar är inte lika bra, osten har inte åldrats länge nog, eller kanske är helt fel och man kan bara njuta av Manchego i La Mancha torra vindar. Norra Kalifornien har ett antal hantverkare osttillverkare, men har inte en stark ost-åldrande tradition. De flesta ost här mäts i månader, inte år som i Spanien. Så, jag bestämde mig att prova åldrande vissa Närproducerad ost själv.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en snögrotta för vintern överlevnad

I detta Instructable ger jag dig stegen för att bygga en snö cave som kan skydda dig för många nätter i vintermiljö.Artiklar behövs inkluderar:Snö - om du bor i Costa Rica, du förmodligen inte kommer att bygga en snögrotta i din bakgård.Snow mobil- e...

Pinterest Video: Hur man fästa en Video till Pinterest

har du någonsin undrat hur någon är kunna fästa en video till Pinterest? Jag hade verkligen denna samma kamp tills en dag jag titta på en video på hur lätt det är att faktiskt göra det. I denna korta video Visa jag dig exakt hur man fästa en video ti...

Hur man subtrahera bråk med till skillnad från nämnare

Lär stegvis hur man subtrahera bråk med till skillnad från nämnare genom att titta på denna lätt video tutorial....

Hur man bränner Raspbian Weezy till ett SD-kort (FULL)

I denna tutorial kommer jag visa dig hur man installerar Raspbian på ett SD-kort.Steg 1: Vad är Raspbian och varför jag läser detta?Om du just har köpt en Raspberry Pi eller är intresserade av att köpa en, kommer att du behöva välja ett operativsyste...

Hur man rippa och konvertera DVD till iTunes

iTunes är en media player och media biblioteksapplikation som utvecklats av Apple Inc. Det används för att spela, Hämta och organisera digitalt ljud och video på persondatorer. Och iTunes Store finns även på iPod Touch, iPhone och iPad. Som vi alla v...

Hur man installerar "Automotive Hood Pins" till en fabrik stål huva

häromdagen min fru kommer på motorvägen och hood spärren till min gamla Dodge Ram bröt medan hon körde min lastbil huven flög tillbaka och krossade vindrutan böja upp huven gångjärnen och slita för att spärren gratis. Tur kunde hon dra över till sida...

Hur man tar bort DRM M4P till MP3 på Mac

Du har köpt massor av musik från iTunes och andra online musik lagren, men vill spela din musik med andra mobila enheter som MP3-spelare, android-telefon, PSP? Du fick rätt ställe! Klicka för att läsa mer om NoteBurner M4P Converter för Mac och få di...

Hur man får en flicka till som du... eller på minst hur att ge det din bästa bild...

Tro det eller ej... mest vuxna män förstår inte hur man gör detta och jag själv är inte alltid på den punkten... men tänkte att jag skulle dela några av mina kunskaper som jag har lärt mig tidigare 15 eller så åren...Steg 1: Första intryck... Alla är...

Hur man gör ett Text till tal-System

Detta är ett mycket enkelt projekt är det också kortSteg 1: Vad du behöverdu behöver en anständig kod redigeringsprogramför detta använder jag notepad ++Steg 2: KodenDetta är all kod du behöver dess mycket kortDim meddelande, sapimeddelande = InputBo...

Hur man överför en bild till trä | Bild överföring Medium handledning

Hur kul skulle det vara om du kunde överföra intrikata mönster till dina projekt??!!Tja, med denna fantastiska produkt du kan överföra någon design till målade möbler, skyltar, etc.! Och du kan också använda det för decoupage om det är din grej.Alla...

Hur man bevilja Admin rätterna till en egen Facebooksida

Detta skapades för en viss kollega. Sedan tänkte jag andra kan gynnas.Om din egen Facebook-sida behöver regelbundna uppdateringar och förvaltning, hjälper bevilja privilegier till andra dig att dela på bördorna. Privilegier för att hantera dessa Face...

Hur man överför Arduino sensordata till Blynk Server

Jag vet Arduino plattform för Sakernas Internet. Nyligen kommer WizArduino modul att tillkännages genom WIZnet.Så genomfört jag en firmware för Arduino av Ethernet SW ändring eftersom jag kan hantera en ursprungskod enkelt.Du kan veta status för utru...

Hur man överför min sensordata till cloud server eller IoT WIZ550SR modulen

Jag vet WIZ550web lösning för övervakning. Nyligen kommer WIZ550SR modul att tillkännages genom WIZnet.Så genomfört jag en firmware för WIZ550SR av WIZ550web SW ändring eftersom jag kan hantera en ursprungskod enkelt.Du kan veta status för utrustning...

Hur man gör en bok till en dockningsstation för iPod.

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en gammal bok i en ipod touch docka (fungerar för andra enheter).Material: 1 hård rygg bok, kartong (jag använde det tunnare slag Funna i små lådor), omslag från plasten mål din ipod touch kom...

Hur man gör 1 usb till 2 eller mer.

Im ska lära dig steg för steg om hur man ökar antalet usb portar som är tillgängliga på datorn. Detta kan kosta dig under 10 dollar eller gratis.Steg 1: material Verktyg och material:strippor/avbitarelöda och löda järn (du inte behöver löda, men det...

Hur man gör LED blixt till musik med en Arduino

detta är en guide till gör en LED blinkar krets som "slår" mp3-fil på din dator, som kan lägga en awesome effekt till vilken enhet som helst med ljudet, eller ens ditt rum (om du utvidgar begreppet LED drivrutiner eller gott om motstånd/transist...

Hur man ger en tillgång till internet till PardusARM kör Raspberry Pi

Idag, ska jag visa dig hur du ger en tillgång till internet till PardusARM v3 operativsystemet körs i Raspberry Pi 2 modell B v1.1 ombord. Som ni vet, Parduss namn kommer från anatoliska Pars, att vara vetenskaplig, namnet är Panthera Pardus Tulliana...

Skyline Smasher: Hur man gör och konvertera till Direktkalkering på Illustrator

Hej interneters!Jag skapade San FranDiego eftersom jag bodde i San Diego kommer att SDSU och är född och uppvuxen i bay area. Jag kände mig alltid lite slits mellan de två städerna eftersom jag älskade dem båda innerligt. Jag slog sönder dem tillsamm...

Hur man skriver en Ardulink GUI, till kontroll Arduino

i den här guiden kan du läsa hur man skriver, bara i 10 steg, en Ardulink GUI liknande den som visas här. Du behöver bara fem minuter följa en video tutorial och bara fem minuter att läsa denna tutorial.Ardulink är ett java öppen källkod bibliotek oc...