Hur man gör en icke elastisk Knex shortbowunder en lång tid jag har byggt Knex pilbågar, med en sak gemensamt. De var alla hemska, med gummiband som en sträng. Men jag har äntligen gjort en bra Knex båge utan resår för en sträng.

Det fungerar precis som en fyberglass, eller trä, eller någon annan bra båge. Kraften kommer från ram i stället för strängen. Den tål en respektabel mängd spänning och bränder ljus, fletched kebab spett med en bra mängd kraft.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man ger Dawah till icke-muslimer

Detta är en känslig fråga och måste hanteras med stor omsorg om vi ska nå framgång och inte ge en negativ bild av muslimer i samhället. I allmänhet vill folk efter en tro aldrig ändra den för vad någon annan säger. De är alltid motbjudande om det. Så...

Hur man gör ett mycket enkel Knex Noise Maker

detta är en mycket enkel instructable om hur man gör en KNEX noisemaker. Detta är min egen design. Det fanns en hel del spår av fel i att försöka göra detta. Jag gjorde ett par komplexa de som gjort mycket lite brus. Då tänkte jag varför inte göra en...

Hur man gör en icke-vinstdrivande.

För i maj utgåvan av bära viktiga nyheter skrev jag en artikel om hur man startar en ideell (ännu inte offentliggjord), jag sa att jag skulle göra en instructable om hur du startar din egen ideell. Så här är det, också kolla in min podcast (CAPCadet...

Hur man gör fideo (icke-traditionella)

Fideo är en traditionell mexikansk maträtt som är läckra och billiga att göra. Det är en nudelrätt med kummin och tomat smak. Det är också relativt snabbt att göra.Min version är icke-traditionella eftersom jag använder Spam och göra såsen separat.St...

Hur man lägger till icke-steam-spel i biblioteket steam

Låt oss inse det: steam är en viktig del av PC-spel. Vi får de flesta av våra spel det och använda det för att organisera de flesta av våra spel. Det enda problemet är att alla våra spel är inte tillgängliga på steam, eller vill vi inte att köpa dem...

Hur man gör en stor exploderande Knex granat med Pin

en dag var jag bygga K'nex granater och en sak som jag märkte var att ingen av dem verkligen exploderat. De föll bara typ av isär, så jag bestämde mig att utveckla mina egna. Jag tillbringade timmar med att försöka hitta ett sätt att faktiskt få bita...

Hur man säkert fäst en knex spö i en hel rad av kontakter.

jag har sett en massa noobs klaga på detta problem, vilket leder dem att ta onödiga genvägar eller nedgradering pistolen. Så gjorde jag detta video. Jag fann att någon annan metod kan leda till risk för skadliga knex, medan denna metod lämnar knex he...

Hur man gör en mini micro knex armborst

Hay killar detta är min första knex instructable så hoppas ni gillar den. Detta mycket litet armborst kan skjuta 35-40 fot!...

Hur man rengör en icke-själv rengöring ugn

Ugnen i en nödvändig apparat för alla kök. Och som alla apparater det blir smutsig efter en tid av exploatering. Till skillnad från vissa apparater, men är ugnen ganska svårt och tidskrävande att rengöra. På grund av detta faktum lämnar vi ofta rengö...

Hur man gör en lätt knex bow

bara titta på videon här...

Hur man gör en cool knex Michael Myers / Halloween kniv

Hej detta är min korta instructable om hur man gör en cool knex Michael Myers / Halloween kniv. Om du har några frågor eller problem att bygga denna kniv gärna kommentera!Steg 1: Få bitar Bara få alla dessa bitar i pic! (normalt skulle jag säga det n...

Hur man gör en enkel Knex armborst

detta instructable visar hur man skapar en mycket enkel men väl utformad armborst av Knex. Avslutade pistolen kommer skjuta Knex kulor ett avstånd på cirka 50 fot. Designen var konstruerad för att vara konstruerade med en minimal mängd av bitar, men...

Hur man gör en knex berg-och dalbana

världen av knex har en hel del delar till den. En av dem är knex bergochdalbanor. Denna kompatibel ger steg för steg instruktioner om hur man gör en dalbana i allmänhet. Detta är inte för en specifik coaster snarare för din egen.Steg 1: designDetta ä...

Hur man bygger Knex Slingshot

detta Instructable visar dig hur man bygger min knex slangbella.Steg 1: Materialz Behöver du: 2 gröna bendy stavar, 1 grå hård rod, 6 gula kontakter, 2 blå kontakterna, 1 gummiband, 4 röda stiff stavar, 11 vita kopplingar och 5 orange. kontakter.Steg...

Hur man gör en vinnande Knex slaget Bot

jag har varit i ett antal knex slaget bot tävlingar. Varje gång jag lärde mig några nya saker om att göra en vinnande slaget bot. Jag ska sammanfatta grunderna och visa dig hur man gör en bit effektiv kamp bot.Det viktigaste att komma ihåg när du pla...

Hur man bygger projektet "tändning" knex berg-och dalbana

Hej jag är Tornado 96 och detta är en instructable om hur man gör min senaste knex coaster "Projektet tändning". Detta är min första instructable så snälla berätta om det är något som jag skulle kunna göra bättre. Du kan göra detta från ormen sp...

Hur man gör en knex ray gun

detta är min knex ray pistol. Den är gjord att se ut som strålpistol i Roblox. Det ser ganska cool. Det skjuter kvadrat knex tegelstenar. Handtaget är av pistolen i min första instuctable. Hoppas du gillar pistolen :)Steg 1: Fat Detta är hur man gör...

Hur man gör en knex gevär bipod

Hej, Hej, detta är min första (tror jag) kompatibel.dess för ett gevär bipod-knex naturligtvisVänligen betygsätta och kommenteraSteg 1: bas bit göra detta-a, b och c är alla samma saken) gör 2b) göra tvåc) göra tvåd) rättvis göra it-den bit överst är...

Hur man gör en knex splodie

Hur man gör en knex Splodie - de bästa hem videorna är här sak du lägger i granater att göra dem gå boom.Lägga många av dessa i en granat att göra dem högexplosiva.(kredit... IAC)Vänligen Betygsätt och abonnera...