Hur man gör en inte philly steak inte heta roastbeef smörgåsjag var på humör för något olika, varm, fyllning och billig, vid första jag tänkte på en faux philly cheese steak men jag ville ramp upp smaken så jag la en paketerad brun sås... Här är hur jag gjorde det...
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man sover mindre men inte känna sömnlösa

efter mycket forskning och använder mig själv som ett marsvin, kan jag dela mina slutsatser om hur man sova mindre, mycket mindre.Vad behöver du:Att inse hur mycket tid av ditt liv du spendera sovaFör att inse vad kan göra du med 3 timmar per dagFör...

Hur man spel om sidan inte laddas

Om du använder Google Chrome, och sidan laddas inte. Muntra upp, spela ett spel på sidan lossas.Steg 1: Inga interz-net Stäng av din internet.Steg 2: hoppa! Hoppa! Hoppa! Öppna en webbplats och sedan när du får den dinosaurie fel sida tryck mellansla...

Hur man fixar en dragkedja (inte Ersätt)

Detta är ett lätt sätt att fixa en dragkedja utan att ersätta den. Är riktigt snabbt också.Det fungerar när zipper pull inte kan stänga dragkedjan ihop längre.Jag tycker egentligen att ersätta dragkedjan eftersom de alltid kommer ut lite vågiga när j...

Hur man gör spelet "minnesförlust: den mörka härkomst" inte skrämmande (AKA-hur till göra inte värt Freakin spelar!)

* Obs: Credit går till Boom! H3adshot * alla vet detta game:Amnesia.But, alla är rädda för att spela det. Här är ett tips på hur man gör spelet inte skrämmande.Steg 1: Stänga av ljudet Ljud på spelet är mycket skrämmande och bara göra spelet värre.St...

Hur man skjuta mynt

i detta Instructable jag lär dig hur man skjuter mynt från din hand.Jag rekommenderar detta till alla och envar!Bara människor som kan knäppa fingrarna kan göra detta.Varning: Skjut inte på någon. Tro mig, jag vet, det gör ont. Jag kommer inte att an...

Hur man gör en is/snö Beirut tabell

söker att kasta den ultimata winter parten? Det kommer inte vara komplett utan en av dessa! Direkt från Colgates 18 Pine St. vinter Carnival, ska jag visa dig hur jag byggde min underbara is/snö beirut tabell, komplett med anpassade mugghållare rista...

Hur man bygger en reverserat flöde kompensera rökare

I detta Instructable ska jag visa dig de grundläggande stegen för att göra en rökare. Speciellt en reverserat flöde Offset rökare. Vad är en omvänd Flow kompensera rökare du frågar, det har i princip brännkammaren av vid sidan av matlagning kammare m...

Hur man bygger en Custom PC (uppdaterad!)

Alright, så är det MrNintendo igen. Jag har sjunkit ganska mycket alla min modding (förutom fallet mods och sånt) och bytte dator design och uppgradera/reparera. Jag har sett några Instructables på hur man bygger en dator, men de riktigt förklara int...

Hur man programmerar en klocka

Om du har någonsin viljat till skapa och kontrollera tid, är detta inte precis rätt ställe. Jag kan dock lära dig hur man skriver ett program för en klocka. Jag kommer att visa dig hur du använder anteckningar på en Windows-dator för att designa din...

Hur man gör en Python marionett

att göra dina egna python marionett är lätt. Följ bara dessa enkla steg för 66 och du kommer snart vara underhållande och glädja publiken.Våra dockor heter Guido. Du kan se honom i aktion på http://www.thehelloworldprogram.com.Här är vad du behöver:g...

Hur man gör en Cyborg slangbella

Detta är hur man gör en cool mekaniska slangbella som passar på din arm och kan användas på många sätt,Det är enkelt och många av dessa objekt finns i ditt hus (tro mig, titta på den bild. det är bara min låda.Du kanske behöver hjälp med en vuxen, me...

Hur man färg stål med värme

Hur man färg stål med värme (het olja finish) är ett enkelt men effektivt sätt att uppnå en önskad färg val.Färgerna är fantastiska och kommer ofta i en vacker tvåfärgad glans. Det är något riktigt givande om denna teknik. Inte bara ger det dig en al...

Hur man gör datorn prata / tala

Steg 1: Öppna notepad_____________________________________________________________________________________________Steg 2: kopiera och klistra in här;Dim userinputuserinputuserinputuserinput = inputbox ("av Nathan DeLeon--> typ nedan för att höra d...

Hur man gör en plånbok/clutch väska

DIY billiga plånbok aka clutch väska.Steg 1: material needes 1.2 bitar av tyg en halv storlek på den andra.2. elmers lim3. valfria utsmyckning färgSteg 2: steg 1 Satte ju mindre å på botten och större en bakom den och limma fast den på plats.Steg 3:...

Hur man gör flagnande degen Pie Crust-recept för en dubbel skorpa för en paj på 8-9 cm

så jag tänkte det var dags att göra en pie crust tutorial. Jag tycker om min svärmor inte hade visat mig hur man gör, jag inte skulle vara så bra på det! Det är inte att det är ett svårt recept eller något (det är superenkelt) men om du aldrig sett v...

Hur man gör en egen game controller

jag har gjort en dancemat en gång innan för PC - som ska användas med Stepmania. Den här gången även om jag ville göra en controller för Frets on Fire eller Freetar (Guitar Hero simulator) och tänkte på hur det faktiskt fungerar och hur du gör den fa...

En guide för hur man spelar pok e'mon!

Så in Pokemon? Jag är också. Om du har köpt Pokemon ruby eller så på bör du hitta detta bra.Steg 1: komma igång hitta lokalbefolkningen. ibland har människor runt om du råd. vissa kommer även ge dig presenter som en pokedex! (etc)de flesta av lokalbe...

Hur man rita en karta

detta instructable är hur man rita en karta, inte hur man gör en karta vad du behöver är färgade papper pennor Sharpie gummiband Brown sprayfärgSteg 1: Ritning bynPå din karta är byarna stor som en kontinent så jag skulle säga gränsen är 3-6 byarSteg...

Hur man bygger den snabbaste Quadcopter i 3 timmar

Ungefär ett år sedan satt jag på min resa mot att bli en quadcopter pilot. Då, jag hade ingen aning vad jag gjorde. Jag trampar till nya territorier som jag hade aldrig byggt något lika betydande som förut. Jag tillbringade 5 månader forska; besöka o...