Hur man gör en kraftfull bindemedel klipp Mini katapult som kan skjuta upp till 100 fot

jag har lekt runt med idén att göra en hög effekt katapult med ett bindemedel klipp, men designen höll undkommer mig. Det var tills denna design upptäcktes. Jag använder här några jumbo hantverk pinnar och zip band för att förlänga armarna på bindemedlet klippet, och de fungerar bra.

Håller på att skapa denna design, jag kom över ett Jumbo bindemedel klipp och visste att jag var tvungen att göra en katapult med det också. Och jag är så glad att jag gjorde. DET ÄR AWESOME! Den kan skjuta upp till 100 fot.

Båda mönstren i den här videon är lätt att göra, men ett barn kan behöva lite hjälp med åtdragning och putsning zip band.

Ha kul och vara försiktig.

Relaterade Ämnen

Hur man gör en kraftfull Dremel verktyg

I detta Instructable kommer vi lära oss hur man gör en kraftfull dremel cutter verktyg cery enkelt hemma. Detta verktyg är en nytto-objekt som kan lätt skära papp, plast och fiber material.Varning: Det är inte bara mycket kraftfull men också ett myck...

Hur man gör en kraftfull Hand gräs Cutter maskin hemma

Hur man gör en kraftfull Hand gräs Cutter maskin...

Hur man ställa in A Permanent Etch A Sketch (som proffsen)

som an Etch A Sketchist mig själv, jag känner att det värsta någon EAS artist kan göra för sig själva är att alltför få knutna till en av deras "skiss Works". Jag har sett detta hända innan och konstnärer har blivit galen försöker skydda sina ko...

Bindemedel klipp mini stativ hjälpande hand

Jag ville ha några hjälpande händer med en större klämma öppning; jämfört med traditionella Lödstation.Tripod basen ger mig i princip en obegränsad rörlighet och bindemedlet klippet ger mig en större fastspänning yta tillsammans med en större öppning...

Hur man gör en kraftfull brännande laser för billigt!

Efter att ha sett många videor på youtube av människor brinnande saker med hög effekt lasrar, jag ville ha en. Dessa lasrar kan kosta mycket pengar om något jag inte har. Så jag gjorde en, och i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör...

Hur man gör en kraftfull, Billigt, cool slangbella

Hej. Jag ska visa dig hur man gör en billig slangbella med 2 saker.Steg 1: Kraven-Vissa Gem (ca 2 eller 3 för ammunition)-A fack bindemedel (med ett gummiband att stänga den)Steg 2: Gem redigeringFör att skjuta ett gem, måste böja i en S-liknande for...

Hur man gör en kraftfull, snabb hornet!

Detta är min första Instructable, så alla kommentarer är välkomna (positiva och negativa, så länge jag får feedback!).Hur som helst, jag visar dig hur man gör en bra papper hornet! Jag ser en massa Instructables säga kan du bara göra bra hornets med...

Hur man gör en kraftfull penna gun

Hur man gör en enkel men kraftfull penna pistol!Steg 1: Verktyg + material:3 kulspetspennorstål bar (klädhängare)slipning av stålVarmlimma fastsågklinga502 lim och tändareSteg 2: Titta på videon!...

Hur man gör en Action Cam klipp huvud montera med trä!

Varför ska jag göra ett stöd för din action cam?'cause är så dyra, två plast bitar säljs för sin vikt i guld. Du kan få ett fantastiskt hemlagad objekt med några av viljestyrka!Steg 1: leveranserDu behöver endast enkla material:En träbit, väl pressas...

Hur man gör en kraftfull elektromagnet

Magneterna är en av de mest roliga saker att experimentera med. I detta instructable, vi lär dig hur man gör en stark elektromagnet hemma med mycket få komponenter.Vid en ström att flyta i en tråd, då framkallar det ett magnetfält runt den. Men det ä...

Hur man gör en kraftfull vattenbatteri

i detta Instructable kommer jag att förklara hur man gör ett kraftfullt batteri som körs på regnvatten!Detta batteri är miljövänlig eftersom den kan köras på regnvatten. Det krävs fortfarande metaller. Destillerat vatten kommer inte att fungera, det...

Hur man gör en kraftfull alla naturliga växtbaserade antibiotika att undvika att bli sjuk

I den här videon visar jag en forntida tonic som kan hjälpa dig att undvika att bli sjuk speciellt från förkylning och influensa, och också hjälper med infektion, är det antivirala, antibakteriella, och:Den grundläggande formeln för denna kraftfulla...

Hur man gör ett papper pengar klipp

kunde inte hitta några papper pengar klipp tutorials ute så heres min gå på först.Du behöverTyvek kort ärm (eller en spåras i detta fall)GemTejp eller lim (ej avbildad)Kort och pengarSteg 1: Lägga till klippet Få ärmen och lägga till klippet på mitte...

Hur man gör en kraftfull och billiga luft pistol

Här är en pneumatisk pistol som jag byggt. Jag postat nyligen en liknande version som du kanske har sett men jag beslutat att ändra den upp och göra den version du ser här eftersom många människor inte kunde erhålla material som används i den tidigar...

Hur man lever ett estetiska liv av bär, äta, reser av och lyssna till specifika färger för en vecka

för sju på varandra följande dagar, vi valde en enda färg och försökte klä i den färgen, äter bara mat för den färgen, lyssna på musik med den färgen och allmänt göra så många val som möjligt1 överensstämmer med den färgen.Måndag - rödTisdag - Orange...

Hur man gör en Laptop Stand ur en läsk kan

jag tittade på andra instructables för laptop stativ, och jag hade inte material. så vad gjorde jag? Jag gjorde min egen! Detta instructable visar dig hur man gör en laptop sticker från endast ett väldigt lätt material att komma med: läskburkar. Denn...

Hur man gör tvål. Använda den som en present eller för att dekorera ditt hem!

Detta Instructable visar dig hur man gör tvål hemma (det gamla, kemiskt sättet!) och hur man kan omvandla det till en underbar julklapp, eller för dekorera ditt hem. Det är mycket billigt men mycket customable!Steg 1: Instrument och ingredienser Oliv...

Att man gör en kraftfull låg kostnad coilgun som är bärbar

i denna intructable kommer jag visa dig hur jag gjorde min coilgun, jag vill först tacka, steaveastrouk, ny design, lemonie, orksecurity och andra som hjälpt mig med mina frågor. Jag blev ganska intresserad av med denna coilguns från videor som var m...

Hur man gör en hemmagjord R2-D2 av en papperskorgen kan

denna kort tutorial ska show dig hur man gör en R2-D2 med en 9 år gammal.Steg 1: leveranserAluminiumfolieAffisch styrelsePapperskorgen kan med rund toppBlå klistermärkenPapperMarkörerFrigolitNaglarKartongPS Bilderna är ovanstående steg, så låt dig in...