Hur man gör en Minecraft Pe Server (pocketmine och MiNET)Auto installera skript att göra allt det här kommer att bli i slutändan senare btw första steg är att få filerna programvara och säkerhets­ (säkerhets­ = php Arkiv) gå till pocketmine.net för instruktioner om hur du installerar och gå till jenkins.pocketmine.net för uppdateringar till servern att hänga med nya mcpe versioner

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Minecraft PE Server

Före detta en, jag gjorde en instructable om hur man gör en server på datorn, och det fick mer visningar än väntat, så jag beslöt att göra en instructable om hur man gör en server på Minecraft PE. Tyvärr, såvitt jag vet, detta fungerar bara med idevi...

Hur man gör en Minecraft Server

Hej killar!Detta är en instructable om hur man gör en Minecraft server. Även är detta för Mac. (sorry windows) ;)Låt oss komma igång!Steg 1: mappGör en mapp på skrivbordet kalla det vad du vill.Steg 2: HämtaLadda ner minecraft_server.jar här och lägg...

Hur man skapar en Bukkit Minecraft Server (Windows) * enklast

en enkel steg för steg Guide om hur man skapar en dedikerad Minecraft Server med Bukkit och utan Hamachi.-----------------------------------------------------------------------**PLEASE READ**-----------------------------------------------------------...

Hur man gör en Minecraft server Plugin

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Minecraft Plugin!Steg 1: Eclipse Fick www.eclipse.org/downloads/ och ladda ner Eclipse IDE för Java EE-utvecklare. Se till att du får versionen för din dator i det övre högra hörnet! Klicka...

Hur man gör en Minecraft diamant yxa

detta instructable visar dig hur man gör en Minecraft diamant yxa.Steg 1: Samla material Samla in följande material turkos duck tape, svart och brun tempera färg, en 13 "x 13" bit av skumgummiplattan, en linjal, sax, en penna, x-acto kniv, två p...

Hur man bygger en Lego Minecraft Block

detta instruera kan visar hur man bygger en Lego minecraft blockSteg 1: Delarna Att bygga den här behöver en massa grå och tan platta bitar samt tillräckligt platt, slät bitar för en 4 x 4 kvadrat.Steg 2: Lägga ut det nedersta lagret då vänder det st...

Hur man gör en Minecraft hacka lampa!

Hello. Idag ska jag att visa dig hur man gör en Minecraft hacka ljus upp låda. Hoppas du gillar min Instructable!Steg 1: material 1. omkring 70 trä ¾ tum kuber2. gorilla lim3. akrylfärger4. en minecraft hacka sprite skrivas ut från internet5. en 13 i...

Hur man gör en minecraft raket!

Ill Visa dig hur man gör en minecraft raket!...

Hur man gör en Minecraft bröst med pappersmodell

Här är en cool papercraft projekt att fastna i för alla ivrig Minecraft fans. Hur man gör egen Minecraft bröstet.Jag ville ha mitt egna stora minecraft bröst så jag gjorde en och detta är hur jag gjorde det!Hämta mallar; Utskrivbara Minecraft bröstet...

Hur man gör en Minecraft mod (lätt)

Hur man gör en Minecraft Mod SUPER lättSteg 1: Vad behöver jag?Välkommen till denna tutorial. Jag kommer att visa dig hur du skapar en Minecraft mod SUPER lättförst ladda ner mcreator genom att klicka härDu kan hämta någon verision som du vill men im...

Hur man hittar malm på Minecraft PE

hur man hittar malmer på minecraft pe! Jag gör detta i kreativa eftersom jag inte vill det ta lång tid! Jag hoppas att detta hjälperSteg 1: Diging Börja gräva neråt! Enkelt nog?Steg 2: inventering Du har: en bröst, crafting tabell, ugn, facklor, mång...

Hur man gör en Minecraft castle

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Minecraft slott.Steg 1: torn Göra ett 6 x 6 torg med kullersten. Golvet kommer att göras av stenen. Bygga upp så tornet är 16 kvarter lång. Sätta i golv för varje berättelse så att du har 4...

Hur man gör en WoW private server på en Mac!

Dag jag kommer att visa dig hur man gör en WoW private server på en mac! Jag är kille F1racer3028 från youtube.com/f1racer3028 också i dag vi kommer att använda MacPack för att installera detta.UPPDATERA!!!GÅ TILL MAC-FUN.COM FÖR NYA INSTRUKTIONER OC...

Hur man gör en Minecraft axe

Minecraft är en överlevnad spel som är mycket roligt. Min lillebror älskar det så jag bestämde mig att jag skulle göra honom en dekoration för sitt rum. Han absolut älskade det och tackade mig som galen när jag gav det till honom. Så i denna Intracta...

Hur man gör eld med bara ett batteri och stålull

lära sig hur man gör eld med bara ett batteri och stålull.Det är mycket lätt att göra. Bara köpa ett 9 volts batteri och vissa stålull (desto finare desto bättre) och gnid batteriet på ullen. Ullen kommer omedelbart börja gnista. Belysning din fnöske...

DIY gåva idéer mors dag, hur man gör filt blommor, ros, Lilja, nejlikor och mandel blosoms

Den mors dag kommer, och här visar jag en idé för gåvor utan att spendera en massa pengar, dess mycket billiga och din mamma kommer att älska det.I kan du steg för steg se hur man gör en rosa filt, nejlikor, lily och mandel blommar med filt.Detta är...

Hur man skär en flaska med sträng och nagellack remover!

En underbar användning för en glasflaska är en behållare. Emellertid en behållare kan endast innehålla det som kommer att passa i hålet. Denna lösning till hur man skär en rimligt bra klippa, snabbt och effektivt i en vin glasflaska kommer att instru...

Hur man sprayfärg något det är metall och rostiga

Hej alla, jag är tillbaka med en annan tävling instructable. Jag vill visa er hur man bygger alla vissa typer av coola saker och bara göra några vanliga saker också. Hur som helst, låt oss gå vidare till utmaningen.Utmaning: sprayfärg Rostig metall s...

Hur man gör Apple Cider utan ett Juicer och hur man dubbla it gratis

nu när dess får kallaoch vintern kommerJag får ett stort sug efter äppelcidermen jag har inte en juicepress (ännu)så jag ska visa dig hur man gör äppelcidermed en mixer/matberedareoch sedan ska jag visa dig hur du använder resterna otäcka för att dub...