Hur man gör en musikal Solid State teslaspole (SSTC) som spelar gitarr!Detta är min första fasta statliga Tesla Coil (SSTC), som jag tycker blev ganska bra! Min avsikt var mer mot det spelar musik snarare än stora gnistor, men jag fick ca 6 in gnistor från det också vilket är en bonus.

Syftet med detta instructable är att förklara vad Tesla spolar (TC) är, hur de fungerar, ett par varianter och och även hur man gör en! Att göra en TC du verkligen behöver veta exakt hur de fungerar (du kan inte bygga ett framgångsrikt genom att blint följa instruktioner). Jag gjorde en hel del (och då menar jag många) forskning om hur man gör en, och jag känner att jag borde ge tillbaka lite information som jag upptäckte samtidigt att göra min.

Först vill jag säga att du kommer att spela med mycket höga spänningar (och hög ström!), och detta naturligtvis är/kan vara mycket farlig! Alltid utföra korrekta säkerhetsförfarandena vid kontakter med hög spänning och hög nuvarande kretsar.

För det andra, Tesla spolar tar en hel del arbete, det är ovanligt för en ny Tesla Coil att arbeta 100% på sin första ljus (första ljuset är en term som ges till en Tesla Coil när det blir först). Så hålla fast vid det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man sätter en DVD-film på din ipod/mp4-spelare och dator

detta instructable berättar hur man sätter en DVD-film på din ipod/mp4-spelare och din dator gratis. Jag fick just denna mp4 spelare och verkligen ville lägga en film eller två på den. Och behaga tala mig hur jag gjorde eftersom detta är min första i...

Hur man installerar teman, bilder, musik, videor och spel på en Playstation Portable (PSP)

jag hade svårt att räkna ut hur man gör detta själv så jag bestämde mig att hjälpa andra med denna process. Efter att gjort du räkna ut det var inte en svår sak att göra. (ledsen för bilder, min kamera är trasig och jag var tvungen att använda mina d...

Hur man gör en musikal, motordriven glöd-i-the-dark-ghost mobil

detta instructable beskriver hur att designa och bygga en motoriserad glöd-in-the-dark, 3D-tryckt-ghost mobil. Det är inte alltför svårt att göra dessa söta dekorationer förutsatt att du äger eller har tillgång till en 3D-skrivare och glöd-in-the-dar...

Hur man lagligt "Ladda ner" musik för gratis (Mac)

detta Instructable är för en Mac. Om du är på en PC, klicka här.Hej du! Detta Instructable visar hur du "Ladda ner" vilken låt du vill efter din dator, helt gratis.Från detta Instructable, kommer du att kunna spara till din hårddisk din favoritm...

Hur man överför iTunes musik till Android

Android-telefon har varit dominerade smartphone branschen i år på grund av nya sammanslagna märken och ofta uppdateras enheter. En massa människor som kommer från Apple besluta att ge det ett försök på Android-telefoner. Men vad ska göra med informat...

Hur man gör tvål. Använda den som en present eller för att dekorera ditt hem!

Detta Instructable visar dig hur man gör tvål hemma (det gamla, kemiskt sättet!) och hur man kan omvandla det till en underbar julklapp, eller för dekorera ditt hem. Det är mycket billigt men mycket customable!Steg 1: Instrument och ingredienser Oliv...

Hur man gör en Lego Droid att ser Kinda som en kentaur

I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en droid som ser ut som en kentaur från den grekiska mytologin. Det kan också sägas likna en något förminskad version min första Instructable. Jag siktar på 5 anhängare. Hoppas du njuter!Steg 1: de...

Hur man gör Aktivitetsfältet i Windows 7 fungerar som tidigare versioner av Windows

Hej! Du kanske inte gillar det nya Windows 7 Aktivitetsfältet, så här är hur man ändrar tillbaka! Låsa upp Aktivitetsfältet just nu.Steg 1: Krympa och kombinera aldrig Vi har att förminska ikonerna och göra Fönsterlista aldrig kombinera till knappar....

Hur man gör en bambu praktiken svärd (Shinai) som ser ut som en Bokken

som min första Instructable, jag ska visa dig hur man gör en Shinai som ser ut som en Katana. Gruvan blev ut ganska väl, och jag hoppas din kommer till. Denna idé kom till mig när jag såg valkiraun's bokken Instructable. Vänligen njuta av, och inte b...

Hur man gör en ny typ av dans vibrobot som även kan slåss.

Detta instructable är en stor instructable, du behöver inte någon micro controller eller ic och det är oerhört lätt att bygga.Steg 1: Material som krävs:-1) 1 x dubbelhäftande tejp.2) 1 x kassettband.3) 1 x borsta mindre motor.4) 1 x liten Li-PO acku...

Hur man gör en enkel asteroid modell/en tennisboll som är långsam/shotput

jag lekte med en tennisboll medan du tittar på ett TV-program om rymden. Jag kastade den med lite för mycket kraft och slog min bror. Just då kom delen om en meteor. Jag blev inspirerad och gjorde detta.Steg 1: Verktyg som behövs för Behöver du följa...

Hur man gör texturer för något spel som använder Source-motorn

denna handledning visar hur man gör en grundläggande struktur för alla source spel, såsom; Half Life 2, Half Life 2: episode 1, Half Life 2: episode 2, Counter-Strike: Source och många andra.När jag började göra egna texturer, fann jag att det var vä...

Hur man helt skära öppna en kokosnöt skal som ska användas i andra hantverk verk

Kokosnötsskal kan används för att göra många hantverk verk, förutsatt du skar upp skalet till en perfekt form utan att skada skalet. Du kan se några samlingar av skapelser med kokosnötsskal här:https://in.Pinterest.com/heutaufa/Coconut-Shell-CR...De...

Hur man ställa in A Permanent Etch A Sketch (som proffsen)

som an Etch A Sketchist mig själv, jag känner att det värsta någon EAS artist kan göra för sig själva är att alltför få knutna till en av deras "skiss Works". Jag har sett detta hända innan och konstnärer har blivit galen försöker skydda sina ko...

Hur man lagligt "Ladda ner" musik för gratis (PC)

detta Instructable är för en PC. Om du är på en Mac, klicka här.Hej du! Detta Instructable visar hur du "Ladda ner" vilken låt du vill efter din dator, helt gratis.Från detta Instructable, kommer du att kunna spara till din hårddisk din favoritm...

Hur man gör bluetooth musik-aktivera hörselskydd

jag har lagt ned mycket tid i butiken nyligen och det kan bli mycket högt; eftersom jag vill behålla mina trumhinnor, är hörselskydd viktigt. Spendera timmar bara lyssna på dova clangs och slipning är inte att mycket roligt, dock, så jag bestämde mig...

Hur man lyckas ladda upp musik/Video till Youtube

Hej igen.Jag är här att hjälpa dig att snabbt och enkelt ladda upp din MusicTo Youtube.Steg 1: Vad du behöverVäl kanske inte alla kan få dessa program, men jag tycker att detta är mycket lätt att ladda upp musik på youtube.Jag använde;Adobe Premiere...

Hur man enkelt ladda ner musik från YouTube

Här är en enkel metod med vilken du enkelt kan ladda ner musik från YouTube :)Gör det på egen risk.Steg 1:1. gå till Youtube - https://www.youtube.com2. Sök och Kopiera adressen till låten du vill hämta.3. gå till http://www.youtube-mp3.org/4. Ange U...

Hur man enkelt ladda ner musik från google drive SWF-fil!

Om du har en skola Chromebook och du vill ha musik? Jag kommer väl att visa var du kan få musik laddas ner till din laptop! Följ mig för spel och filmer (kan slå 10 följer för dem!) Också, kolla in min kanal på YouTube DaVidMaker profil pic är en sva...