Hur man gör en spade MittUgnsvantar är ofta för tunn för att helt skydda dina fingrar och tummar. Och på toppen av det, rundade ändar på en ugn mitt kan göra det svårt att få under pannan i ugnen. För att åtgärda dessa problem, är här hur man gör en "spade Mitt." Skyffla Mitt är en ugn mitt med skyddande pads sys in i känsliga områden i mitt och en spatel spade sträcker sig från slutet av fingrarna.

Material:

1-bomull ugnen mitt

2-nylon spatlar

1 spool-Outdoor kvalitet tråd

1-lädrets kvalitet nål

1 - hylsan (valfritt)

2-twill 5 x 7 patchar

1-skarv ripper

Diverse sömnad Pins

Tenn Snips

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex sätesbjudning belastning Mech + hur man ladda

har inte byggt resten av pistol men också jag uppfunnit låg bit fat i utformningenSteg 1: Hur man laddar Drar tillbaka mitt gula rod infoga blå rod push i ca en halv tum och push gula staven tillbaka att laddaSteg 2: grejerOK så här är min knex sätes...

Hur man gör TNT i MineCraft

så detta är en video på hur man gör "TNT" i mitt hantverk. Dess ganska lätt allt du behöver är 5 krut som du får från att döda de gröna rankor. Videon är inte min men jag hoppas du njuta av den.Kommentar...

Hur man fixar en spade

Jag bröt min spade handtag, försöker bända ut en rock. Här är hur man fixar det:1 - skära av gamla handtaget pin2 - peka ut gamla handtag med en hammare3 - blöt slutet av nya handtag i varmt vatten i 10 minuter för att göra den mer flexibel4 - pund i...

Hur man gör en laserskurna "Hej mitt namn är" Badge innehavaren

jag kommer att visa dig hur man gör en enkel men funktionell laser skär paketet. I detta fall kommer vi att göra en låda att hålla och sprida, "Hej mitt namn är" märken. För att slutföra detta Instructable måste spånskiva, lim, illustrator och e...

Hur man gör en gammal spade nya igen

Hur man gör en gammal Spade nya...

Hur man gör en termisk Sensing ugnen Mitt

Detta Instructable kommer att lära dig hur man gör en termisk ventil ugnen mitt.Steg 1: Objekt att förvärvaArtiklar som använts:Digital termometerUgnen MittLimpistolDiamond tippas filerExtra trådSteg 2: Skär metall slangAnvänd filen att minska slange...

Hur man gör en cider tryck med en bil jack

Om du gör cider från gratis äpplen behöver du en press. Här är ett riktigt enkelt sätt att göra en från grunden utan att spendera massor av pengar att köpa något, du inte kan använda så mycket efteråt. I själva verket behöva du inte spendera något al...

Hur man tecknar Shounen manga tecken

Hej och Välkommen till min instructables om hur man drar Shounen manga karaktär, kommer jag att visa dig hur man drar tecknet ovan. Först måste du veta skillnaden mellan 2 olika typer av manga karaktär, Shounen och Shoujou. Shounen är manga syftar ti...

Hur man gör en bugg väska (Bob) eller lång sikt Survival Kit

IntroduktionI detta instructable jag hjälper dig göra din egen personliga bugg ut väska eller Bob för korta. Först ska ut jag berätta vad bob är. En bob är en väska som du sätter tillsammans så om en nödsituation inträffar kan du få ut av ditt hus el...

Hur man startar en brand: BSA stil

först av allt detta är min första instructible, så snälla någon hjälp är mycket uppskattad. English är mitt modersmål, men jag är inte mycket bra med är så snälla några misstag behaga tala mig, och jag inte äger en kamera, så alla bilder är från Goog...

Hur man bygger en åttakantig däck

detta är en 12 fot däck jag byggt 2005. Det har gått igenom 6 kanadensiska vintrar och en restain av däck yta. Detta instructable kommer att omfatta varje steg med bilder och en stycklista. Kostnaderna visas räknar från 2005 med sammanlagt cirka $150...

Hur man gör en underjordisk Fort

om du gillar detta Instructable, det skulle vara mycket uppskattat om du röstade på mig i trä-utmaningen.Först vill jag säga detta kan vara extremt farligt. Jag gjorde mig själv men som starkt inte rekommenderas och kan leda till allvarliga skador el...

Hur man gör en mobiltelefon / iPhone kamera Boom och stativ

projekt att bygga är kul, men det är ännu roligare när du kan dela dem med andra människor. Jag letade efter ett sätt att använda min iPhone kamera för att videofilma vissa av mina hantverk projekt men kunde inte hitta vad jag behövde, så jag bestämd...

Hur man borra ett hål i en sfär utan en drill press

detta är en guide om hur man bygger en någorlunda korrekt Jigg för att borra ett hål i en sfär med en handborr. Efter detta är steg mycket viktigt att få lyckade resultat. Det finns grundläggande mätning färdigheter. Desto mer exakt mätning i kombina...

Hur man bygger en lockig box-didge, och hur man inte

bakgrundDidgeridoos är spännande och fascinerande instrument. De gör ett brett utbud av ljud, och i händerna på en expert de "tala nästan" till dig. Det finns också en rad olika typer av musik som spelas på didges, från den traditionella, ultra...

Hur man byter sprinkler huvud utan att gräva

För en lång tid jag har använt en spade för att ersätta trasiga sprinklerdysor i vår gräsmatta att hålla vårt system i tip top form men efter att hitta verktyg för borttagning av Sprinkler, hål jag inte längre så många i min trädgård att fungera på m...

Hur man bygger en snögrotta för vintern överlevnad

I detta Instructable ger jag dig stegen för att bygga en snö cave som kan skydda dig för många nätter i vintermiljö.Artiklar behövs inkluderar:Snö - om du bor i Costa Rica, du förmodligen inte kommer att bygga en snögrotta i din bakgård.Snow mobil- e...

Hur man "bling" upp en tråkig trappa

Tja varför faktiskt, ja varför inte!Detta projekt har 2 distinkta tilltalar mig.1) för mig, det jazz upp ett mycket vanligt huset. Den också gör det på ett sätt som är unikt (jag inte känner du kan köpa sånt här från den lokala maskinvaran eller elek...

Hur man bygger en Super topp hemliga Bunker under ditt hus. Förspelet...

Redigera: 07082012 äntligen ska avsluta den i nästa vecka... http://www.youtube.com/watch?v=UNjWVOXnyQ8En annan vid! http://www.youtube.com/watch?v=mZXMuDMzRSENär jag byggde huset jag spenderade 7 åren arbetat med, hade jag en massa dagar som var bar...