Hur man gör en spruta pennahttps://www.youtube.com/watch?v=qutcj6xwLjo&feature=youtu.be

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en LEGO penna | Raket penna

https://youtu.be/Pf86XRaXnNYSteg 1: För att göra en Lego penna du behöver!I detta Instructables jag visa dig hur man gör en LEGO penna | Raket penna!Steg 2: Det är mycket enkelt omvandlingsprocessen. Steg 3: Ett enkelt och roligt raket penna kan vi p...

Hur man gör en SPY PEN TASER

Hur man gör en SPY PEN TASER?Steg 1: I denna film jag kommer att berätta hur man gör en spion elstötar penna!Steg 2: Med hjälp av spy elektrisk stöt pennan kan du spela ett trick på din vän i skolan eller arbeta.Spy elektrisk stöt pennan är inte farl...

Hur man använder en 3D penna

Jag har varit in i 3D-utskrifter i några år nu. Att göra dem, ändra dem, använder dem och allt som kommer i mellan. Jag har varit att se 3D pennor på marknaden mer och alltid tyckt att de var typ av dumt små saker. Tja, jag slutligen har en och gissa...

Hur man gör en Spiral penna

nyligen jag gick på en lång biltur och råkade ha några pennor och en x-acto kniv. Jag gjorde vad alla maker skulle göra, jag började sönderfall vid en av pennor til jag hade en cool-ser spiraled penna. I detta instructable jag kommer att visa dig hur...

Hur man gör en [Totoro] penna fall för Under $3!

Detta är min post för Instructables Back-To-School tävling! Snälla rösta på mig ~! ^_^ Tack så mycket för allt ert stöd! Jag lyckades placera som en tvåa! :DMed det nya läsåret närmar sig denna månad, och märker att jag ofta gräva runt i min väska fö...

Hur man gör en Rubberband penna grepp med ingen vävstol... (Nya stilen)

Hey guys! idag i denna tutorial jag ska visa hur man gör en penna grepp, startas ja i stort sett skolor så jag vill ha soemthing att göra som är knuten till school.you har setts i youtube eller över Internet, och du finner endast kast med det som är...

Hur man gör en Panda penna Hugger

Detta är en bra följeslagare för din pennor och pennor! de verkligen lysa upp utseendet! detta roliga projekt för alla åldrar och är enkelt och roligt att göra! Hoppas ni uppskattar det!-KawaiiAwesomeUppdatering 1: (Läs) Detta är inte min designSteg...

Hur man gör en DIY penna för någon pekskärm enhet

i denna tutorial jag visar dig hur man gör en pennaOm du gärna kolla in min youtube och prenumerera! http://www.youtube.com/user/TheTechnoland?Feature=mhee...

Hur man gör en Launcher penna

här är hur man gör en riktigt cool sjösätta av en våren penna.Steg 1: Steg ett Innan du börjar, den enda penna hatt verken är typ av penna jag använder, så måste du få en av dessa typer. Först, måste du ta allt isär. Spetsen är knepigt, och jag föres...

Hur man gör en kraftfull penna gun

Hur man gör en enkel men kraftfull penna pistol!Steg 1: Verktyg + material:3 kulspetspennorstål bar (klädhängare)slipning av stålVarmlimma fastsågklinga502 lim och tändareSteg 2: Titta på videon!...

Hur man gör Homemade spruta pistol (DIY)

Göra mycket kraftfulla och farliga pistol på en minut från en spruta och dess nål, som är mycket billig, lätt och roligt projekt se till att prova.Steg 1: komponentSpruta & nålMjukpapperSteg 2: Hur man gör detSteg 3: Kontakta oss & stöttar migStöd...

Hur man gör en trä penna

detta instructable kommer att visa en steg för steg i hur man gör en anpassad trä penna. Det finns specifika verktyg du behöver för att slutföra detta projekt.Du behöver:-Pen set-Träkloss-Svarv med ett 7mm Dorn-Drill-7 mm borr-Svarv stämjärn-Färdigst...

Hur man gör en hemmagjord penna för din IPhone, IPod, IPad

Hej alla :)Här är en video med steg för steg instruktioner om hur du gör din egen penna använder vardagliga hushållsartiklar :)...

Hur man gör en magisk penna fall

vi en magisk penna fallSteg 1: Är verktyg vi behöver:EN PENNAEN FRÄSEN LITEN SAXEN STOR SCISSSOREN LINJALSteg 2: Ingredienserna är behöver vi: Ett tjockt papperEN GÅVA TÄCKA PAPPERETT PAPPER LIMSteg 3: Steg till START fungerar magiska penna fall:Kan...

Hur man gör en slimline penna

Detta är min första vände penna, jag hoppas du njuter.Steg 1: materialFörst samla alla dina material.Du behöver,-En penna tom eller några trä ca 120mm lång och 15mm fyrkant. Jag använde Rewarewa kallas även honung dia-A slimline penna att göra kit.-A...

Hur man gör EPG (Echo penna Gun)

EPG är "Echo1 penna Gun". Denna penna skjuter BB och nästan allt som kan få plats i pennan pistolen smidigt. Till skillnad från andra penna kanoner, kan denna pistol användas som en vanlig penna, använder det för att just din engelska uppsats. S...

Hur man passera anteckningar med en penna

behöver säga något till din vän när du arbetar själv i skolan?? Här är det perfekta sättet att göra det med ut att bli fångad.Steg 1: Bryta penna Nu måste du först bryta penna du ska använda. Se till att det ser ut som bilden eller annat denna uppgif...

Hur man gör en "Aqua penna låda Cell Phoneholder"?

Vad gör du när du är trött på jobbet på kontoret?Vill du ha något uppfriskande ditt sinne när du har hårt arbete?Om du vill något så där, nu är det dags att se speciella saker att du skulle älska den.Vad väntar du?Låt oss börja...OBS:Läs alla steg fö...

Hur man skapar en Back Up penna fall

jag skapat denna efter att jag förlorat min fave penna fall och behöver stationära nödproviant--- och snabb!Steg 1: Först, måste den grundläggande skrivande leveranser, bokstavligen pennor och pennor!Jag fick 2 olika svarta berg bollar och 1bic runda...