Hur man gör en Totoro Dust Bunny kedjaHej! I detta instructable, jag kommer att visa alla hur man gör en totoro dust bunny kedja. De som jag hittade på nätet var ganska dyrt för en kedja, så jag bestämde mig att göra min egen!

FYI på Totoro dammråttor:
Dessa lilla critters är från en film som heter min granne Totoro. I filmen, var dessa dammråttor ursprungligen kallades "Makkuro Kurosuke" eller direkt översatt som "Becksvart Blackie". Enligt en äldre dam i filmen kallades de också "Susuwatari" eller "Reser sot". Dessa dammråttor var helt ofarliga och velat leva på platser där det där inte en massa människor. Dessa dammråttor är också otroligt söt.

Nu när du vet vad detta är, låt oss komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett papper plattan Bunny

detta kommer att ge dig instruktioner om hur man gör ett papper plattan bunny med bara några material som behövsSteg 1: Material du behöver 1. vitbok plattor (om du inte hittar dessa kan du måla plattan vit)2. färgad konstruktion papper3. lim4. markö...

Hur man gör en Origami 3D Bunny Rabbit kub (Hexahedron) - TCGames [HD]

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami 3D Bunny Rabbit kub (Hexahedron). Njut av: D!Origami: 3D kanin kub (Hexahedron)!Designad av: Fumiaki ShinguAnvisningar som finns på http://en.origami-club.com/Tips: ta hand om din veck i bör...

Hur man knyter en alternerande halv Hitch Knut kedja för hampa smycken

En video tutorial för hur man knyter en alternerande halv hitch Knut kedja för hampa smycken. Du kan använda denna knut för en tunn kedja som effekt när du gör en hampa halsband, armband, anklet eller choker.Video Tutorial på alternerande halv HitchK...

Hur man virka en garn lås och kedja

hur man virka en garn lås och kedja bra för att hålla wayward nallar i linje.Detta är min första instructable så ha tålamod med mig :) om du har frågor maila mig jag kommer gärna att hjälpa! -emmarocketKedjan:För att starta, göra 10 enstaka kedjor (s...

Hur man gör en [Totoro] penna fall för Under $3!

Detta är min post för Instructables Back-To-School tävling! Snälla rösta på mig ~! ^_^ Tack så mycket för allt ert stöd! Jag lyckades placera som en tvåa! :DMed det nya läsåret närmar sig denna månad, och märker att jag ofta gräva runt i min väska fö...

Hur man gör en enkel Easter Bunny tårta | Hantverk för att ge

Hej du!I den här videon vill jag visa dig hur man gör en super lätt Easter Bunny tårta med Fondant eller Gumpaste och din favorit kaka box mix eller kaka recept! Detta skulle vara så roligt att göra med små!Här prenumerera på min Youtube-kanal: https...

Hur man gör en bedårande Bunny

snälla, snälla, snälla, snälla, snälla, snälla, snälla, snälla rösta på mig och papper hantverk tävling om du gillar projektet, eller gjorde det hemma.Steg 1: Samla dina leveranser Innan du skapar din funny, måste du samla in följande leveranser. Du...

Hur man gör en Peeps-mutter Bunny smörgås

du kanske har märkt inflödet av påsk godis på din lokala butiker nyligen. Om du är lik mig tycks du inte kunna motstå köpa några saker för dig själv att njuta. En av dessa är naturligtvis PEEPS®. Dessa mjuka marshmallow sugarcoated avbildningarna av...

Hur man gör en Valentine ur cykel kedja

Steg 1: I detta InstructablesI detta instructable kommer vi göra ett hjärta från en cykel kedja.Du kan få använda kedja och ett verktyg för kedjan från din lokalacykelaffär.Steg 2: levererar Leveranser:Cykel kedja - ren och fri från fett,Kedjan verkt...

Hur man virka en sex-kronblad blomma

Hej alla! =), jag hoppas att du har en bra dag ^_^I dagens Instructable kommer vi att lära sig att virka denna vackra (och jättelätt att göra) Sex-kronblad blomma.Om du har tvivel om stygn eller tekniker som används i denna tutorial, kan du kolla näs...

Hur man byter en Chainsaw Chain

eftersom det är en normal del av motorsåg användning och ägande, att veta hur man korrekt ersätta en motorsåg kedja kan spara verktyget användarna tid och pengar.Även om stegen för en kedja ersättare är enkla och kan ta mindre än fem minuter, är det...

Hur man knyter min mest användbara Cobra Stitch form: The Bunny Loop

detta är hur man knyter den snart att vara berömda bunny loop. ; ) Detta är min design. Det är i grunden en serie av justerbar loopar som du kan använda att lash/fästa saker tillsammans. Lätt att göra och extremt mångsidig....

Hur man gör "Grön" snabbare Duster täcker

personligen, jag är inte galen om saker, som används en gång, för rengöring, då, det kastas bort. För mig är det en extra utgift, som inte är nödvändiga. Jag har haft detta snabbare handtag i år, oanvända eftersom jag vägrar att köpa fler disponibla...

Hur man gör en origami Bunny Rabbit presentförpackning (Modular) - TCGames [HD]

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami Bunny Rabbit presentförpackning (Modular). Njut av: D!Origami: Kanin gåva rutan (Modular)!Designad av: Fumiaki ShinguAnvisningar som finns på http://en.origami-club.com/Tips: ta hand om din...

Hur man gör en 3D Bunny tårta

varför nöja sig med en tråkig pan-gjutna, 2 dimensionell cake design när man kan ha en vacker 3D bunny som knutpunkt för partiet? Jag har förutsatt stegvisa instruktioner om hur du skapar din egen läckra tårta som är perfekt för påsk, din favorit 2 å...

Hur man gör en bunny hop (på en skoter)

en video lär dig hur man gör en bunny hop, på en skoter. Jag är en representant för Lukowstudios och jag har fullt lagliga rättigheter att distribuera innehållet i videon....

Trägolv; Hur man och inte att installera

trägolv installeras av proffs för en anledning. DIY sparar pengar men några aggrevations är inte värt det. Detta är en kombination av instruktioner och lärdomar från min hem "uppgradering" till trägolv. Observera att inte jag är en professionell...

Hur man knyter din sko

Steg 1: Hej där! U vet inte hur man knyter din sko? Dem titta på denna enkla instructable.Steg 2: Först, göra ett x med dina skosnören.Steg 3: Nu hålla x men ta den rätta strängen och stoppa in under ad ses i bilden. Du kommer att ha ett x med en "kn...

Hur man knyter en Pålstek

Pålstek är en knut som kommer att skapa en slinga av repet som inte glider. Det används ofta i rädda för att dra upp offren från en grop eller spricka. Och nu du kommer att lära sig hur man knyter den. MEN DU TAR INTE EMOT RÄDDNING UTBILDNING. Använd...