Hur man gör ett chattrum (med Notepad)detta Instructable visar dig hur man gör ett chattrum med gratis windows-program som heter Notepad. Detta program var inte kopierat och klistrat in, det gjordes från grunden, kan du kopiera och klistra in det (om du inte vill lära sig koden). Vad gjorde jag? Jag gjorde ett chattrum med anteckningar, jag använt bara min dator. Hur gjorde jag det? l Läs några tutorials, och under tiden jag byggt upp kunskap om hur du skapar flera olika manövreras kommandofiler. Jag gjorde detta alla av mig själv (med lite hjälp från "Prof. Pickle"), "planer" alltid förändras jag fortsätta att lägga till fler bitar till den. Det är vad jag älskar om programmering, kan du bara hålla omväxlar den och utvecklas det. Där gjorde du detta? Jag gjorde detta på mitt hus. (Jag ville inte köpa några nya datorer, jag slapp hemma). Vad lärde du dig? Jag lärde mig mer koder och kommandon, jag utvecklar och framåt i min hobby. Jag bara stolt över det faktum att jag gjort detta alla mig, och att det är så stor av en kod (jag vet det inte är att stora, jag vill bara att det är). om jag var att göra det "igen", skulle jag lägga till effekt för att göra bakgrunden och texten mer attraktiva. För chatt-rummet till verk du måste veta IP-adressen personer datorn som du vill skicka meddelandet till. Denna chattrum är lösenord beskyddat, och om en hacker försöker hacka den det skämt runt med dem. Nog om detta, kan komma till koden.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett batteri med inkvarterar

Detta är en del av mitt batteri serie berätta hur man gör ett batteri med inkvarterar. Njut!Steg 1: material Behöver du:~ lite salt~ lite aluminiumfolie~ 10 quarters~ en bit papper~ en skål~ lite vinäger~ två bitar av tråd~ några sax~ en LED eller mu...

Hur man skär ett rep med sig * överlevnad hacka *

Idag vill jag visa dig hur man skär ett rep med sig själv.Om du har varit i den situationen där du måste skära ett rep eller snöre men ingen kniv eller en sax för att hantera, kan detta hur man skär ett rep med sig själv vara till stor hjälp.BÄSTA ÖV...

Hur man gör ett kalejdoskop med vad som finns i en lärare utbudet garderob

i detta instructable ser du hur lätt det är att göra ett kalejdoskop, med hjälp av saker du kan hitta i en lärare garderob. Det är supper lätt och massor av kul.Steg 1: Hur man gör ett kalejdoskop med vad som finns i en lärare utbudet garderob Steg 1...

Hur man gör ett soffbord med lyft upp

Hur man gör ett soffbord med en lift top mekanism och aluminium ben. Lift-toppen gör att tabellen upp till perfekt höjd för middag framför TV: n eller att föra din bärbara dator upp till en ergonomisk position. Titta på medföljande videon en översikt...

Hur man gör ett halsband med Soda kan flikar och inre cykel Tube

I den här guiden visar vi dig hur att göra ett halsband med en innerslang av en cykel och soda kan flikar. Vi hoppas du gillar den instructable. De material som används:-24 soda kan flikar-Rensade innerslang av en cykel-Silver färgad kedja extender-1...

Hur man gör ett spel med Gamesalad

I detta lära jag dig hur man gör ett spel som använder programmet gamesaladSteg 1: Göra/få konst för speletFörst bort du ska göra/få konst för ditt spel, tänka på allt det behöver från tecken knappar.Och glöm inte att ladda ner programmet på www.game...

Hur man gör ett larmsystem med Arduino

Med Arduino är verkligen möjligt att göra komplexa projekt, särskilt genom användning av Internet, kan du genom de olika Shield tillgänglig för mikro-controller. I denna artikel kommer vi se hur man gör en professionell larmsystem med Arduino.Detta s...

Hur man drar på ett oscilloskop med Arduino!

Först gå låter över några grunderna. Ett oscilloskop är ett verktyg för att visualisera ändra elektriska signaler.Oscilloskop: svängning (ändra), räckvidd (läser). Tillsammans gör "oscilloskop"!Ett oscilloskop fungerar genom att rita en spänning...

Hur man skär ett rep med bara händer

Vet du att du kan klippa ett rep med endast bara händerna, utan kniv eller sax? Kolla in videon.Steg 1: Steg 1: Steg på repet. Markera var du vill skär ropeSteg 2: Steg 2:Få andra huvudet av repet, sätter det under märket.Steg 3: Steg 3: Skjut resten...

Hur man fuskar på ett prov med en skjorta

Fuskar på ett prov med en skjorta! (Hur) - Gratis videor är bara ett klick bort ett av de enklaste och Sneakiest sätt att fuska på ett Test. För ca 7 dollar kan du skicka någon test som du vill. Ta reda på hur genom att titta på denna instruktionsvid...

Hur man gör ett arkiv med flera lösenord

Detta Instructable är om hur du anger ett separat lösenord för varje fil inuti ett arkiv. Detta kan vara bra om du vill göra ett arkiv publicly tillgänglig för en grupp av personer, men varje fil tillgänglig endast för en viss en.Steg 1: Saker du beh...

Hur man gör ett armborst med 4 pennor!

Hej kille,Kolla in min video om du vill lära dig hur man gör detta awesome armborst med bara 4 pennorAllt du behöver är:4 pennorgummibandPen locktejpoch några spett för pilarTack!Steg 1:...

Hur man rengör ett öre med het sås

jag älskar sås (vissa kallar mig "Sågar Baws") men av någon anledning min mun inte kan hantera värmen i het sås. Något händer när het sås träffar mina smaklökar som skickar min mun i en frenesi, ger mig en kall svett och gör att jag vill att ras...

Hur man gör ett brev med en dold pussel / kod

Jag älskar att gå till "Fly från rummet" spel med mina vänner.På min födelsedag i år bjöd jag dem att gå med mig i en annan. Efter samordningen av händelsen och våra scheman, bestämde jag mig för att sätta stämningen och historia före tid att få...

Hur man gör ett armband med Ring fäst

Kort historia: Denna stil armband kallas en slav armband. Slav armband har funnits länge. De var populära i 20-talet och 70-talet. Det finns många olika stilar av slav armband. Slav armband faktiskt få deras namn eftersom ringen är en "slav" til...

Hur man gör ett USB med dött batteri

hålla hemliga dokument ur fiendens händer kan vara en utmaning, särskilt om skurkarna är för vana att stoppa och söka dig.Kryptering är en sak, men det är konsten att steganography (dölja meddelanden) att kommer i slutändan spara dig från en liten, v...

Hur man använder ett Servo med Tessel

Tessel är en mikrokontroller du programmera i JavaScript. Det är som Arduino, men för att vara enklare att använda och web-vänlig.Här är vad du behöver:TesselServo modulServomotor (en kommer med modulen servo, men det finns plats för 16 av dem där.)S...

Hur man gör ett pannband med en båge

detta är vad du kan göra med en gammal båge och pannband! : DSteg 1: Samla material Hitta en båge, ett pannband, och en liten svart hår slips eller en svart regnbåge vävstol.Steg 2: Lägga till hår slips i fören Ta hår tie eller rainbow vävstolen och...

Hur man fuskar på ett prov med en vattenflaska!

Fusk är fel, men om du någonsin i en tuff situation och du har att tillgripa fusk då här är ett sätt du kan använda en vatten flaska för att hjälpa dig att klara alla tester.Självklart måste du förbereda det, Följ bara de enkla stegen på denna video...