Hur man gör Vincent Valentine's pistol (Cerberus)en grundläggande handledning för modding pistolen Vincent (Final Fantasy VII) bär runt under Advent Children. Jag gör inte anspråk på att vara expert (i själva verket jag vill återskapa detta prop nu när jag vet vad jag inte ska göra), men här är den grundläggande guide jag skrev baserat off vad arbetat och fungerade inte för mig.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör Vincent Valentines gatlopp

Bara en grundläggande guide och mönster för en läder version av Vincents gauntlet (från Final Fantasy VII).Steg 1: Vad du behöver Din bas handske (förhoppningsvis något som är ganska lätt att sy genom)Ditt medium (jag använde läder *, men du skulle f...

Hur man gör en mini spud pistol från en fisk mat behållare!

Hej fisk Im kommer för att visa dig hur man gör en mini spud pistol från en tom mat behållare och några pvc-rör.Detta spud pistol är roligt eftersom det är mycket kraftfullt för sin storlek och du kan inte bryta saker som du skulle med en stor en. Ho...

Hur man gör en eld kastare pistol!

jag kommer att visa dig hur man gör en eld kastare pistol med lätt-till-ändra ammunition kapseln!Steg 1: Steg 1: gör ramen Allt material: trä (se nedan), skruvar, en fjäder, en spik eller liknande, en dremel verktyg med ett skärande hjul (en mejsel k...

Hur man gör en snygg kartong pistol

i detta Instructable, jag ska visa dig vad som skrivs ovan. Om du inte kan se som av någon anledning, är "Hur man gör en snygg kartong pistol" vad den säger. Detta kommer att visa dig hur man gör en billig kartong pistol, för lek, även om inte g...

Hur man gör 3D tryckt portal pistol

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en 3D portal pistol och en animation att gå med den.Steg 1:Saker du behöver:3D-skrivareBläck skrivareStatyettModellering lera16 gauge hårdvara tråd20 gauge hårdvara trådSak plastfolieEpoxy liml...

Hur man gör en Valentine Marshmallow bära Pop

Hi!Om du vill lära dig hur man gör en Valentine Bear Pop, kan du titta på denna tutorial på min YouTube-kanal "SparkedIdeas".Här är direkt länken:http://youtu.be/SPM-RpF_sZQ Ett stort projekt att göra med barnen och pop är en fin alla hjärtans d...

Hur man gör Vincent's klo

Jag planerar att klä upp som Vincent Valentine från Final Fantasy sju. Jag arbetar på hans Advent Children kostym för Anime Festival Orlando 2010. Jag gjorde lite forskning och konsensus verkar vara att cape och klo är de svåraste delarna. Så valde j...

Hur man gör en pneumatisk luft pistol

I denna tutorial kommer jag att visa hur man gör en pneumatisk luftpistol. Dess en intressant bygga som utnyttjas lufttrycket som är hand komprimerade i en kolv och ut genom en ventil till brand en projektil. Material köptes på järnhandeln (visas på...

HUR MAN GÖR EN MINI TATUERING PISTOL / TATTOO MASKIN | HANDLEDNING

https://www.youtube.com/watch?v=o2Mjib2FgwI&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en MINI tatuering pistol du behöver! Hur man gör en tatuering maskin med dina egna händer?Du behöver: gel-bläck penna med refill, gitarrsträng, motor från en spelare med...

Hur man gör en Valentine hjärta fönster Cling hantverk för barn

Dessa Valentine fönster clings är ett hantverk som barnen kommer att älska! Och de gör söt alla hjärtans dag dekorationer för.Hur man gör en hemmagjord Valentine hjärta fönster Cling CraftDu behöver:vita skolan limflytande diskmedelmat färgglitterBow...

Hur man gör en pocket sized pistol

Inledning:Idag, kommer jag att visa dig hur man gör en pistol liten nog att passa i din fickaOkej, det är inte egentligen en "pistol" är det mer som en "shooter". Det finns många saker som denna penna/pistol kan skjuta. Även om i princ...

Hur man gör ett papper Mini pistol

Från denna video tutorial kan du lätt lära dig hur man gör en enkel papper pocket mini pistol som skjuter gummiband. Vi använder bara några enkla sätt att göra denna vackra pistol. För att göra detta papper pocket mini pistol behöver du bara följa gi...

Hur man gör en Mini Dart pistol w/flera brand lägen

jag har lekt med tanken på vad cool saker jag skulle kunna med läsk flaska förformar för ett litet tag nu och det är vad jag kommit fram till. Dart pistol i denna video används två olika bränning metoder som vanligen används i större potatis kanoner,...

Hur man gör en trä "Pepperbox" Pistol replika

detta instructable är att visa hur jag gjorde, och därför hur du kan göra, en trä replik av en pepperbox pistol som den du ser här. Pepperbox pistolen var utan tvekan den första "revolvern" som det var den första pistolen att använda ett roteran...

Hur man gör en Mini Pocket pistol kanon

i den här videon kommer jag visa dig hur man gör en mini, bärbar pocket pistol kanon!!...

Hur man utformar en 3d utskrivbara replika pistol

Hej alla stötta beslutsfattare, idag ska jag visa dig hur man gör en 3d utskrivbara prop pistol från en 2d bild.I detta instructable jag ska göra en anti materiella pistol från fallout nya vegas med rörliga delar.Verktyg som behövs:-123d design http:...

Hur man gör en homeade Airsoft pistol från en Nerf pistol

detta Instructable visar dig alla nödvändiga åtgärder för att konvertera din genomsnittliga Nerf pistol i en fantastisk Airsoft gun! Det kommer också lära dig att bli en källare airsoft spelare. Inkluderar skapandet av airsoft pistol, armor och några...

Hur man färg en Valentines (eller någon annan) kort med "Gamsol Magic"

jag har alltid älskat att färg. Först färgade jag med kritor, därefter med markörer, därefter med färgpennor, därefter med vatten färgpennor. En dag kom jag över något som kallas "Gamsol magi". Denna process tar din färg till en helt ny nivå. Ja...

Hur man gör dubbla svinga slangbella pistoler

Hej!här är min tutorial som förklarar hur jag gjorde min dubbla svinga slangbella pistoler!Jag hoppas att du njuta av det!vänligen fråga alla frågor du har!här: http://www.youtube.com/watch?v=bBtXWQV6yA0Steg 1: i slutet njuta av...