Hur man löser Rubiks kub snabbare (Del1)såg min andra instructable och vill veta hur man löser Rubiks kub snabbare
Detta instructable kommer att lära den första delen av Fridrich metoden kallas f2l häxan står för första 2 lager.
Fridrich metoden skapades av Jessica Fridrich att lösa Rubiks kub snabbare genom att lösa de två första lagrarna sedan toppen.
Om du inte redan vet hur man löser Rubiks kub då föreslå jag starkt att du kolla in min instructable på hur man löser en Rubiks kub

Några av er kanske undrar varför jag ville lära sig att lösa Rubiks kub, och jag är mycket stor i matematik och jag är mycket bra på att memorera saker faktiskt jag har en IQ på 120 men du behöver inte en hög iq att lära sig lösa Rubiks kub. Jag lär nybörjare metoden senast jul när jag var uttråkad på jullovet och ville ha något att göra. Det tog mig bara en vecka att lära sig att lösa det, men det var inte som jag gjorde det för en vecka rak dygnet runt, i själva verket jag spenderat förmodligen en timme en dag max.
Men ändå ungefär en månad sedan jag var uttråkad igen och såg min Rubiks kub sitter på mitt skrivbord som bara ber mig att lösa det, så jag gjorde men det tog mig ca 5 minuter eftersom jag inte har löst det på länge, jag litar ville kunna lösa det i en minut eller mindre så jag gjorde några Google sökning och hittade en massa olika hastighet cubing metoder. Jag hittade en som stod ut eftersom det var ett enkelt koncept men det var också effektiv. Det tog mig ca 2 veckor att lära hastighet cubing metod som kallas Fridrich metoden och jag kan nu lösa Rubiks kub på en minut. Det är min berättelse om lära sig att lösa Rubiks kub.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man löser Rubiks kub

låter får grunderna ner R = sväng höger medurs Ri = sväng höger moturs L sväng vänster sida medurs Li = sväng vänster sida counter medurs F = tur framsidan medurs Fi = tur framsidan counter medurs U = tur ovansidan medurs Ui = tur ovansidan counter m...

Hur man löser en 3 av 3 av 3 Rubiks kub

Detta är en Instructable hur man löser en 3 av 3 av 3 Rubiks kub. Alla movments är egna uppfann. Och jag ville säga, att jag är tysk, så om du hittar någon spellingmistakes berätta för mig.Steg 1: Innan du börjar Innan börjar du bör veta vad movments...

Hur man löser en 4 av 4 av 4 Rubiks kub

Här får du lära dig hur man löser en 4 av 4 av 4 Rubiks kub. Innan jag wantedto säga att jag är tysk, så om jag gjorde någon spellingmistakes berätta för mig. Jag ville också säga, att jag uppfunnit alla movments på min en exept för movment i spetiel...

Hur man löser en 5 av 5 av 5 Rubiks kub

i denna Instrucable lär du dig hur man löser 5 av 5 av 5 rubiks kub. Först ville jag säga att jag är tysk, så f jag har någon spellingmistakes berätta för mig. Jag ville också säga att jag uppfunnit alla rörelser på min en exept av det speciala falle...

Hur man löser 2 x 2 Rubiks kub

så du vill veta hur man löser en 2 x 2, eh?Tja, om du följer dessa steg, kommer du vara där på nolltid! Låt oss komma igångDISCLAIMER: Min 2 x 2 händer att ha svart istället för vitt, inte låt som får du förvirrad :DSteg 1: Starta Först bara förvräng...

Hur man löser en 2 x 2 Rubiks kub

jag kommer att visa dig steg för steg hur till lösa en pocket kuben. Hoppas det hjälper fullt ut. Några frågor fråga.Steg 1: Notation Om du redan vet hur man löser en 3 x 3 kan du hoppa över denna del. Detta är notation när jag säger är lagret till h...

Hur man löser en 6 av 6 av 6 V-Cube (Rubiks kub)

Hej, detta är min instructio hur man löser en sex av sex av sex v-cube. Först ville jag säga att denna anvisning är veary complecated, så om du har några questjions föll fritt att fråga. Jag ville också att jag tyska så om jag har någon Spellingmista...

Hur man löser en Rubix kub

Hi Guys innan jag börjar jag skulle vilja ge en väldig massa kredit till poisontiger som lärde mig i första hand att göra detta och vem videor im använder. Tack poisontiger! Anyway är här hur man löser en rubix kubSteg 1: Du behöver... En rubix kub!...

Hur man gör magi kuber

Magiska kuber är en av nio (9) kuber alla ansluten på vissa kanter och det kan komprimeras så alla kuber har sidor röra andra kuber eller ingen av sidorna touch. För detta projekt behöver du tre (3) ark av papper för att göra kuber och en (1) eller (...

Hur man gör chum kuber för fiske

I denna instruktions video kommer jag att visa dig hur man gör chum kuber. Du kan använda dessa när saltvatten fiske. Du använder dem genom att kasta en i vattnet nära ditt bete varje halvtimme. Detta kommer att locka en hel del mer fisk och de komme...

Hur man gör en kub inom kub inom en kub pussel

http://www.youtube.com/watch?v=HCo8mkD5ZiII denna instructabe kommer jag visa dig hur man gör en kub i en kub i en kub.Processen i sig är inte särskilt svårt men det tar lite tid att göra det.Kuben har inget syfte, exept form maby få människor puzzel...

Hur man läser en garn etikett... Plus en gratis utskrivbara diagram!

Har du någonsin sett symboler och instruktioner på ditt garn etikett och visste inte vad de alla menade?Det brukade se ut som ett främmande språk för mig i början! Men efter denna tutorial... kommer du aldrig att förvirrad igen om hur man läser en ga...

Hur man läser ett måttband

Lära sig att läsa ett måttband är en viktig färdighet att lära sig, oavsett om du gör hem projekt, undervisning dina barn eller elever, eller vill få in hantverk i vissa kapacitet. Vi här på Construct-Ed (e-lärande för konstruktion och handel färdigh...

Hur man läser .aiff-filer med hjälp av C

syftet med dessa anvisningar är att visa dig hur man läser en .aiff fil. Liksom andra binära filer, .aiff fil är också består av olika minne bitar. Denna handledning kommer att läsa igenom gemensamma bit av filen. Efter denna handledning bör du kunna...

Hur man läser en bok

Okej så de flesta av er vet hur man läser en bok, men vissa människor inte. Så är jag här idag att visa dig grunderna till läsning. (: Oh och du kan behöva lära sig att läsa först!Steg 1: Välja en bekväm plats att läsaSteg 2: Hitta en bok du är intre...

Hur man löser en Algebra Problem 2: variabler

Hey guys! Välkommen tillbaka till mina tutorials på hur man kan lösa algebra problem. Låt oss börja genom att granska vad vi gjorde förra gången...Steg 1: recension i sist instructable, vi lärt oss om den ordning för operationer eller PEMDAS. PEMDAS...

Hur man läser en Resistor

IntroduktionI elektroniska kretsar definieras motstånd för att vara enheter som har ett designat motstånd mot passage av en elektrisk ström. Man kunde tänka på ett motstånd som en dam som låter vattnet genom men i en kontrollerad takt. Det gör att st...

Hur man läser ett kopplingsschema

Detta är hur man läser ett kopplingsschema.Steg 1: symboler Bilden ovan visar några symboler. En linje är en tråd. En sicksack är en resistor. En rektangel med två rader inte röra är också ett motstånd.Två linjer med var och en linje som kommer ut oc...

Hur man läser datumkoder på ICs/chips

Någonsin undrat vad år det gamla chip du har liggandes var? Är du bara nyfiken? Här är hur man läser datumkoder på vanligaste ICs/chips.Allt jag har här är baserat på den (förvånansvärt lite) information hittade jag på nätet. Om du vet något jag sa f...