Hur man skapar en Arduino kompatibel Bluetooth 4.0 modulUPPDATERING: Låter göra robotar, mitt hem digital hackerspace, köptes av RobotShop. Jag vill inte gå in, men de nya ägarna förbjudit mig själv och de flesta veteran medlemmarna. Som sagt, de flesta av länkarna där kommer att brytas. Lyckligtvis kunde jag göra en kopia av mitt innehåll (anledningen de förbjudna mig?) och flyttade den till en Github webbplats.

UPPDATERING:

För Windows-användare jag skrev en GUI terminal app för att ändra den HM-1 x-inställningar kan du hitta det här,

CoolKidsRobots.com (där vissa LMR folk bor nu)

UPPDATERING: Skrev en Instructable på ansluter en HM-10 till en iPhone

  • iPhone till Arduino med Bluetooth 4.0


UPPDATERING: Jag publicerade en seriell terminal gratis iOS-app för en klient, men det fungerar bra för andra program.

Jag har också skapat en genomgång om hur man skriver en iOS-app för HM-10.

UPPDATERING: Jag hade vissa människor nämner jag skruvas upp och postat i fel breakout styrelsen. För att jag är ledsen, maila mig och vi ska prata.

Jag har rättat länk med en ny version av utbrytning som bör rätta till "alla" problem (arbetar RX/TX lysdioder).

Men jag ska tillägga, vänligen använd detta Instructable på egen risk. Jag är psykologi som huvudämne: P

Jag hade letat efter ett billigt alternativ till några av de Arduino Bluetooth enheter jag sett, som enligt min mening är dyra.

Redbear's Mini: $39.95 (Obs: detta är en uC och BLE combo).
Redbear's Uno sköld: $29.95
BLEDuino: $19.95 (om en del av kicken)
BlueGiga Shield: $69.95

Efter att ha sett detta, tänkte jag prova att göra en; Detta är min klumpiga process för att göra en Arduino Bluetooth 4.0 enhet hemma:

Jag rekommenderar starkt att läsa detaljer om HM-10 och samverkar med det:

Varianter av PCB finns här; många är dock otestade.

Detta är en Karl att hålla ett öga. Han arbetar för att skapa öppen firmware för att ersätta det HM-10 firmware.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man skapar en Arduino fjärrutlösare

i denna tutorial får du lära dig att skapa och kontrollera en Arduino fjärrutlösare för din favorit kamera.Denna tutorial ska show dig hur man programmerar arduino att fokusera kameran eller ta bilder automatiskt.Vad du behöver:En kamera: FZ200 till...

Hur man skapar en Arduino Shield mycket lätt (med EasyEDA)

I detta Instructable ska jag lära dig att skapa en Arduino Uno sköld mycket lätt.Jag tänker inte gå in alltför detaljerat, men jag med en video där jag går lite mer ingående om hur du använder programvaran.Jag använder EasyEDA webbprogrammet eftersom...

Hur man bygger en Arduino kompatibel krets

Någonsin vill ta bort mikrokontroller från Arduino styrelsen att bättre integrera den i ditt projekt eller design. Vi gör precis som i detta Instructable med Atmel ATmega 328P MCU finns på Arduino Uno. Vi kommer att titta på minsta krets setup behövs...

Hur man skapar en öl flaska LED VU-Meter

skapa din egen öl flaska LED enhet volymmätaren!Detta instructable visar dig hur du skapar en LED ölflaska VU-Meter. En volymmätaren enhet är en enhet som används för att visa en relativ volym av ljudsignaler. I princip blir ljudet omvandlas till ele...

Hur man skapar Lumi Inkodye t-tröjor!

Hur man skapar Lumi Inkodye T-shirts!I detta Instructable jag ska visa dig hur för att skapa sval sett Lumi t-shirts, men jag kommer också att avslöja några lärdomar. Jag hoppas du kan undvika några av de misstag som vi gjort i våra första Lumi ävent...

Hur man skapar en framgångsrik KICKSTARTER kampanj - Fallstudie: GOFISH CAM: Extreme Action-äventyr kameran för fiske

HUR MAN SKAPAR EN FRAMGÅNGSRIK KICKSTARTER KAMPANJFallstudie: GOFISH CAM: Extreme Action-äventyr kameran för fiske2014 kom två bröder med en idé till en undervattensfiske kamera på en fisketur. Efter att medel från vänner och familj, och investera me...

Hur man skapar en miniatyr tomat hydroponiska rigg

historiaHydrokultur är odlingen av växter genom att placera rötterna i flytande näringslösningar inte i jord. Processen kan låta konstigt i början, men en kort titt på historien av Aztekerna indikerar att denna trädgårdsodling strategi har använts i...

Hur man skapar ett Fake blåmärke

hur man skapar ett blåmärke använder smink. Bra för agerar roller eller på kul.Steg 1: Samla material Behöver du: • en färgpalett med grönt, lila, blå och svart • en primer • fluffig borste och och ögonskugga borsteSteg 2: Prime din hud Med din prime...

Hur man skapar en rundstrålande sol spis!

Hej! Om du har kommit hit sedan undrar du hur man skapar en sol spis. Det finns en massa olika Solköken ute och vår design är en av många. Vår är centrerad kring en design som fångar solen från alla håll och inte har till vara vände hela dagen. Hoppa...

Hur man skapar 3D ikoner

Ibland känns det som man måste ha någon form av magiska färdigheter för att göra 3D ikoner men jag är här för att visa att det inte alls är fallet! Det kräver bara lite detektivarbete för att räkna ut där högdagrar och skuggor är tänkt att vara!Behöv...

Hur man skapar en Downhill Ski-cykel

Bor i en kylig nordliga klimat gör det möjligt för invånarna att njuta av snön i flera månader under vintern. För ivrig mountainbikecyklister, som kan hindra mängden ridning tid på snabb, packad smuts stigar. Inte vilja att bromsas av snö under vinte...

Hur man skapar en enkel karaktär i Adobe Flash CS5.5

lärande Adobe Flash kan vara svårt. Kolla in min Instructable att lära sig hur man skapar en enkel steg för steg karaktär på Adobe Flash CS5.5 och göra det flytta.Steg 1: Komma igång Först öppna Adobe Flash CS5.5 och välj i ActionScript 3.0. Välj Ova...

Hur man skapar en julgran med fischertechnik element

jag spela med olika pedagogiska manipulatives för en levande. (Besök www.weirdrichard.com). Under åren har jag byggt olika holiday tema modeller med allehanda leksaker. Det är enkelt att skapa awesome jul och Yule scener med fischertechnik bitar och...

Hur man skapar en WordPress blogg med en sociala medier funktion

Hej, heter jag Dan Lee, stolt Virginia Tech student och blogga hobby som har skapat blogg webbplatser det senaste året. Jag förstår att skapa en blogg kan vara frustrerande ibland. Så, jag delar en instruktion om hur man skapar en blogg i 12 viktiga...

Hur man skapar en svävare

vad kan vara roligare än ridning över marken på en stor, mäktig svävare? Denna ska tutorial undervisar dig hur man bygger en svävare för eget bruk.Steg 1: material Hur man skapar en svävareMaterial:"4 ft x 4 ft bit plywood"Tarp eller plast dusch...

Hur man gör Arduino konstant ladda

hur man gör arduino konstant nuvarande belastningSteg 1: Förbered din laptop och arduino Gå till arduino.cc och installera Arduino IDE jag rekommenderar dig att ladda ner version 1.6.5. .Steg 2: Sätt ihop Källa av mosfet går till marken. Rinna till 1...

Hur man skapar en manet kostym med enda kartong

hur man skapar en manet kostym med enda kartongSteg 1: IntroduktionSyftet med detta skolprojekt är att konstruera en marint tema kostym med endast kartong och platta konstruktion. Jag måste bygga en manet dräkt av kartong med platta konstruktion. Spe...

Hur man skapar en låg budget film del 2

om du inte har redan först läsa "hur man skapar en låg budget film" före behandlingen detta instructable.Hej och välkommen igen till hur du skapar en låg budget film. i detta instructable jag ger dig mer tips och tricks på gör din no-budget film...

Hur man skapar en Candy Stripe vänskap armband

Hur man skapar en Candy Stripe vänskap armbandSaker du behöver:Broderi flossUrklipp eller Tape (att hålla ditt armband ned)SaxAtt göra en Candy Stripe vänskap armband är mycket enkel och kräver endast en typ av Knut. Det kan se konstigt ut på först m...