Hur man virka tofflor sulorNär jag virkade tofflor jag gillar att ha en tjock sula så att mina fötter inte skadar när man går runt i huset, särskilt i områden där det inte finns mattor. Söka på Internet, jag hittade en praktisk vägledning för olika skostorlekar och jag använde den med en liten förändring i handelsmönstret. Du hittar guiden kopplad på pdf.

Detta Instructable gjorde jag en toffel enda storlek 7.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man virka en fluga

Hej där alla! Usch... var ett tag sedan jag gjorde en instructable! I detta instructable jag ska visa dig hur man virka en fluga! Varför? Eftersom flugor är cool, naturligtvis! Vet inte hur man virka? Det är okej, jag ska lära dig de grundläggande st...

Virka grunderna - hur man virka vanliga sömmar och tekniker

I detta Instructable lär du dig att skapa några vanliga och mindre vanliga virkade stygn och tekniker. Medan vissa många inte är så vanliga som andra, det är bra att veta hur du skapar dem, eftersom de kan dyka upp i ett mönster som du vill följa, el...

Hur man virka - 1

Hur man virka - 1 från lara bevilja på Vimeo.Det här är en tutorial på Start grunderna i virkning; Hur göra en slip Knut, hålla garnet i handen för spänningen och hur man gör en virkad maska (sc). Tänkt att vara en föregångare till "Virkning en stret...

Hur man virka en väska

Här är vårt förslag på berömda Hudson Bay filt, som vi gjorde för Kanada dag 2015. Det är en av dessa enkla design att oavsett vad du gör-rendering, det alltid ser bra ut.MATERIAL DU BEHÖVER:5 dockor med DK vikt garn av bomull (1 blå, 1 gul, 1 röd, 1...

Hur man virka en plarn planter för friska rötter

Plarn, om du inte har hört talas om det förut, är garn av knyta ihop remsor av gamla plastpåsar, som sedan kan sticka eller virkade. Som inte har en stash av plast matkassar i ett skåp eller låda? (Jag rasslade vissa upp för detta projekt och hittade...

Hur man virka en korg med t-shirt garn

Ok så du vet hur man gör garn ur en gammal-shirt.Nu vad du ska göra? Vad sägs om en korg att lägga ditt garn i?Steg 1: material Behöver du din boll av garn jag använde två olika färger beloppet varierar beroende på storleken av de t-shirts som du anv...

Hur man virka en mustasch hatt kostym

orginal tanken på detta projekt kom från hatten ligger på skandinaviska Grace för $135. [Detta kan nu köpas på ebay och på thebeardhat.com för ca $30,00 nu)Detta är min version Crocheted. Mönstret är vad jag kom med men idén tillhör skaparen av den u...

Hur man virka ett armband

Hej! Jag är MaryJ handgjorda :)I denna tutorial ska jag visa dig hur man virka dessa fina armband och 3 ändelser. Den maskan som jag använder kallas 3d rumänsk point lace.Jag är italienska, så förlåt mig om jag gör misstag. Jag hoppas att min engelsk...

Hur man virka en hatt!

Need an idea for a Holiday Gift? Vad sägs om en själv--i varje färg! Hur man virka en hatt!Kolla in Threadbanger avsnittet här! eller ner nedan:Steg 1: material Material:10.5 virka nålGarnSteg 2: Steg 1 1. börja med en slip stitch och 8 kedjesömmarna...

Hur man virka en stjärna (6)

God morgon!Mitt namn är Edgar(aka Garo) och jag är väldigt glad att du här! =)I dagens tutorial jag vill visa hur man virka en mycket original Star, som är perfekt att använda som en nyckelring som (i själva verket använder vi en nyckelring att göra...

Hur man virka en färgstark, Wavy, randiga Babyfilt

detta är ett projekt som jag började i årskurs 9 under vårlovet vecka. Jag gjorde denna filt eftersom jag blev inspirerad av en bok av virka mönster som min familj hade gett mig på min födelsedag. Detta var ett riktigt roligt projekt och det gjorde m...

Hur man virka en miniversion av Batman symbolen

UPPDATERING: Det finns en uppdaterad version av denna handledning, komplett med den gula ovala, som kan hittas här:Efter att ha postat ursprungligen min tutorial på hur man virka Batman symbolen, fick jag många förfrågningar om att göra en mindre ver...

Hur man virka en urringning

för din nästa t-shirt återuppbyggnad, skaka saker lite med en 70-talet-inspirerade virkade urringning! Ta en tur med Threadbanger att besöka Cal av Hodge Podge och veta hur man gör detta unika hantverk! För mer information, titta på video, och för me...

Hur man virka en stjärna (5)

God dag alla!Mitt namn är Edgar(aka Garo) och jag är super glada över att ha er här! =)I dagens tutorial jag vill visa hur man virka en vacker Star, som är perfekt att använda som en nyckelring, örhängen, att dekorera andra projekt och mer!Det bästa...

Hur man virka en Super Mini versionen av Batman symbolen med ovalen

För några år sedan, bestämde jag mig att försöka göra min egen virka mönster för en Batman filt. Efter att slutligen räkna ut och bokföra en tutorial för det online, ombads jag av många att skapa en mindre version av symbolen så att det kunde läggas...

Hur man virka en boll - Del1

hur man virka en boll med single crochet. Lär dig att virka runt och börja en ring....

Hur man virka en garn lås och kedja

hur man virka en garn lås och kedja bra för att hålla wayward nallar i linje.Detta är min första instructable så ha tålamod med mig :) om du har frågor maila mig jag kommer gärna att hjälpa! -emmarocketKedjan:För att starta, göra 10 enstaka kedjor (s...

Hur man virka utan kroken

det är en söndag eftermiddag och du är uttråkad. Du ser några garn och besluta att virka. Då du kommer ihåg att du inte har en krok. Tja, det sätter virkning ur bilden. Rätt? Nope.Steg 1: starta Om du vet hur man virka detta borde vara ganska lätt fö...

Hur man virka (göra en filt och hålla värmen)

vill veta hur man virka väl här har du chansen! Men i denna insturctable kommer jag visa dig att göra filt.Steg 1: Vad du behöver:1. virknål2. garn (valfri färg)3. tid att göra detta4. ett mönster (du inte behöver ett mönster att göra en filt)Steg 2:...