Hur mjuka smöret snabbtNågonsin nå för smör skålen bara att inse att det är tomt men du behöver lite bredbar smör direkt men allt du behöver är blocket som är i kylen.

Med mikrovågsugn för att värma smöret kan vara problematiskt och uppvärmningen det med varmt vatten oftast hamnar smältande delar av smöret. Galler smöret är ett annat sätt att värma smör men det kan vara rörigt.

Detta snabba tips kommer att ha mjuka smör på din toast på nolltid. Den grundläggande principen om uppvärmningen smör med någon metod är att skapa mer yta och arbeta smöret.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur mjuka händer

Jag har alltid trott att ha mjuka händer var viktigt men nu när jag blir en estetiker jag inser det nu ett krav och väsentliga i att bli en framgångsrik i efterfrågan estetiker. Dessa händer är värt pengar nu!Jag har några tips som hjälper dig hålla...

Hur klippa håret i 20 sekunder eller mindre och få den mest perfekta lager!

Efter två $65.00 + tips frisyrer under de senaste 10 månaderna, båda var hemska upplevelser, jag hade fått nog av slösa mina pengar på något jag var säker på att jag kunde göra bättre själv... det definitivt inte kunde ha varit något sämre än två sis...

Hur Curl håret med en Flat Iron

hur många av er har haft håret krullat med ett strykjärn på salongen bara för att det faller sönder när du kommer hem? I stället för som önskar du hade verktygen för att röra upp frisyren hemma, kan du nu återskapa denna look genom att följa dessa en...

Hur får abs snabbt - det bästa svaret.

http://www.Legal-steroid-Reviews.comhttp://musclelabsrx.com/clenbuterall/Alla vill veta hemligheten om hur man kan få abs snabbt. Fett brännande piller är ett bra sätt att hjälpa dig att få slet och strimlad på rekordtid. Söka efter de bästa fettförb...

Hur Curl håret med en trollstav

Dessa wand locktänger är i ropet dessa dagar. Personligen gillar jag utseendet som är uppnått en hel del mer än utseendet du får med en traditionell locktång. Lockarna är mer vågigt och beachy utseende än de traditionella fat lockar som du får med en...

Hur klippa håret i lager hemma!

Hej vackra. Jag har skurit mitt hår hemma själv i år. Jag älskar de resultat som jag får, och jag avbröt hur mycket jag vill. Jag får bättre resultat som jag någonsin har fått på en salong, och jag har sparat så mycket pengar!Jag hoppas detta hår kli...

Hur Curl håret dockor

Steg 1: Du behöverKopp riktigt hett vattenNågra stift bobbyNågra klippDin dockaSteg 2: Nu ta en bobby pin och en bit av håret dockor och rulla upp och sätta klippet. Håller på att göra det tills att huvudet är fullt.Steg 3: Nu sätta hennes hår i det...

Hur Curl håret med en platt järn - reviderat och förbättrat!

Någonsin hade håret krullat med ett strykjärn på salongen, men aldrig lyckades göra det hemma? I stället för rubrik till en professionell, kan du nu återskapa denna look genom att följa dessa enkla steg för 12. Om det inte ser fantastiska på första f...

Hur man TUPERA/retas hår

jag använder en American Girl docka för detta. Hennes namn är Sierra.Steg 1: material Allt du behöver är en kam och en borste.Steg 2: Process Borsta ut håret. Placera kammen mot toppen och arbeta den nedåt. Fortsätt tills din önskat belopp är backcom...

Hur att få muskler snabbt med en rättslig anabola

http://www.AthletesOnSteroids.comhttp://www.LegalSteroidsUSA.comDu kan få muskler snabbt använda den rätt anabola. Juridiska steroider är bland de bästa kosttillskott för muskeltillväxt. Bodybuilders och idrottare använder dessa produkter att bygga m...

Hur att lösa snabbt & hälsosamt på en ny plats när du är på väg

Miyuki är bosatt på den ort där cirklar överlappar varandra. Som en queer, racial/lingual kvinnlig blandad media artist är hon lyckligast när du arbetar med människor som omfamnar intersektionalitet och kreativitet. Efter examen från Swarthmore Colle...

Bromsok: Hur tjockt trä; Hur bred röret

många gånger är det är viktigt att veta storleken på vissa omärkta objekt.Vanligtvis fungerar ett bra band.Men ibland en calpier är enklare att använda.Det finns många dyra.Men billig plast alternativen kan vara användbart.De kan är lätta att bära oc...

Chocolate Chip Cookies att imponera

Vill du ha ett sätt att imponera på din familj och dina vänner på nästa kommande festen eller träffas? Har du inte mycket erfarenhet i köket? Ja, då är en enkel tallrik hemlagad choklad chip cookies ditt svar.Min mamma har baka dessa choklad chip coo...

Hur man Dip-Dye håret med Kool-Aid

Hej alla, detta Instructable är om hur man Dip-Dye håret med Kool-Aid. Japp, Kool-Aid! Udda är det inte? Men är med Kool-Aid för att färga håret, så märkligt som det kan låta, ett bra och billigt sätt att dip-dye håret, och det håller länge! När jag...

Hur man gör en mjuk-Potentiometer

elektronik är alltid kul när du försöker ingripa med något av ditt intresse, som crafting. Vad sägs om sömnad kretsar på duk istället för att ansluta dem på skärbräda? Detta instructable handlar om hur man gör en "tråd-fri" enkel mjuk-potentiome...

Hur man gör söta Vegan Cookies

Helloooo alla!Denna lilla DIY handledning visar ett super enkelt och snabbt sätt att göra stora vegan cookies. Du märker inte ens att de är vegan!Det är precis som oreos: du skulle inte tro de är vegan, men de faktiskt är. De inte innehåller några ve...

Hur man överför avbildningen till pebble. Snabb och enkel knep

Jag skulle vilja dela hur jag dekorera pebbles snabbt och enkelt. Det är inte en gel för medium eller mixer penna metod som finns på Internet. Det är en tydlig nagellack trick, Billigt och enkelt.Observera att denna metod fungerar endast med svartvit...

Hur man gör hammare Thor

detta Instructable är att trädde i den 3: e årliga göra det Stick tävling och Halloween rekvisita tävling. Glöm inte att rösta... även om det inte är för mig. :(Min fru och jag beslutade att klä upp för frigöraren av Avengers filmen tidigare i år. Me...

Hur man bakar kakor på hög höjd

jag har bott i bergen i Colorado och Utah, hela mitt liv och älskar att göra cookies. Under åren har jag träffat människor som har flyttat hit och berätta om de inte kan göra cookies att visa sig rätten att, på grund av den höga höjden. Jag tänker in...