Hur ny design en gammal teck däck och göra det en nyckelringjag letade efter något på en gammal låda och jag hittade denna gamla leksak och jag började undra vad kunde jag göra med den, så jag beslöt att göra en nyckelring
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man tar en gammal 80 balklänning och göra det 2008!

Denna gång Threadbanger har tagit den balklänning utmaning. Vi hittade en gammal uppsvullna balklänning från 1980-talet, och gjorde den till en söt och rolig balklänning för detta årtionde. Dess en rolig och enkel handledning som förklarar allt, men...

Hur till använda gammal färg burkar och trä att göra ett skrivbord

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör ett skrivbord ut gamla färgen burkar och något biten av trä. Detta är mycket enkel och du inte behöver göra det hur jag gör det men du kan få idéer så att du kan bygga ditt på paint kan skrivbord.v...

Hur du sätter samman en HHO Generator och varför det fungerar

hur en HHO generator fungerar och hjälper dig att spara gasEn HHO eller brun gasgenerator är en intressant och ofta missförstådda teknik.Den bruna gasgenerator används elektrolys att dela upp vatten (H2O) till it´s bas molekyler, 2 väte och 1 syremol...

Hur krympa en skarp packet (tom) (tillval) och göra det en nyckelring

detta är vår första kompatibel, vi har ingen videokamera eller en kamera för den delen så ledsen för det, bilderna är från webben, vänligen gillar det.dess mycket cool!BTW; chipsen är chips i brittisk slang (ledsen att ni amerikaner där ute)Steg 1: S...

Hur man gör en PVC båge och pil

Detta är min handledning om hur man gör en PVC båge och pil. Detta, som ett par av mina andra projekt gjordes främst av min tristess. Jag bli uttråkad mycket och har därför några slumpmässiga instructables. Ledsen att jag inte har skrivit på ett tag,...

Hur till göra en ganska fin fodrad pistolen fallet från en gammal armén Dufflebag och filt!

jag behövde en anständig fall för mina rådjur gevär, men att vara pank just nu, jag har problem med att hitta vad jag behövde till ett pris som jag har råd. Fattigdom är mor till alla uppfinning, jag beslutat att göra en av en inte-så-gammal armén du...

Supercade - hur att designa och bygga en Bar Top MAME Arcade

Gör en MAME (flera Arcade Machine Emulator) maskin bygga är en av de mer utmanande DIY projekt du kommer över kunskaper och verktyg. När du är klar, kommer du har använt din arbetande/möbler i byggnaden, elektriker, målning/behandling, PC byggnad och...

Intro - hur att designa och bygga en bambu last cykel (Box cykel - Bakfiets).

Bakfiets är en otrolig maskin. Jag förvandlades till dessa cyklar av Josh Muir av Francis cykler. Det är ultimat för varje dag ärenden, livsmedelsbutik resor och dragande barn runt. Den passar i cykeln körfält, det är vig och snabb, och är ett nöje a...

Hur att återuppliva en gammal motorcykel: spara pengar på Gas/bränsle! Billig resa!

Motorcyklar är mycket roligt. De kan också göra för billig och bekväm transport. Jag ska försöka beskriva några enkla steg för att återuppliva (bärgning) mest gamla motorcyklar. Du skulle inte tro hur många motorcyklar är ridit i 5-10 år och sedan ba...

Hur en 4 år gammal gör en kycklingsmörgås

steg för steg instruktioner hur en 4 år gammal gör en kycklingsmörgås samtidigt besöka mormor.Steg 1: Få ut bröd Det är ok om den övre skorpa del få är sönderriven av eftersom påsen inte var öppnats tillräckligt långt. Ingen gillar verkligen att äta...

Hur snabbt design en 3D modell med hjälp av grundläggande former

Jag har skapat mina egna delar, skriva ut och sätta dem för länge nu.I alla dessa projekt, har jag skapat alla mina mönster med ett mycket enkelt sätt.Dock var detta inte alltid fallet.Att övervinna mina begränsningarNär jag först började med 3D-utsk...

Hur att designa pop-up kort

Jag har publicerat några instructables om hur man gör särskilda pop-up-kort (som duvan, popup-rummet eller presentkort), men denna gång vill jag dela tips om hur du skapar egna kort från grunden. Det finns många typer av popup-fönster, men för att hå...

Hur man Design din egen tyg (i Gimp)

för Min systers kommande baby shower, har vi beslutat om en cupcake tema. Tyvärr, alla cupcake party förbrukningsmaterial verkar ha HAPPY BIRTHDAY skrivet över dem. Så det är en tanke på att en massa dekorationer och vad som inte kommer att vara hand...

Hur att återuppliva en gammal radio: lätt ärlig fuska!

Ett par veckor sedan, jag har varit med min fru till en "vide-greniers" (loppmarknad) bredvid i Paris. Mitt i virrvarr av människor och deras grejer om allt runt, jag hittade en gammal tube radio sitter på sidan gå, det är i utmärkt skick, åtmin...

Frukt viner - hur man Design till din smak

vissa grundläggande bakgrundJag gjorde min första fruktvin 1992 och har tillverkat viner från kit och från grunden sedan dess. Som en grov uppskattning har jag gjort nära 20 000 x 23 liter partier sedan dess.Det finns hundratals olika sätt att göra v...

Hur att renovera en gammal Kina Hutch

Min första stora flytten har ägt rum, och med en tom lägenhet och inga pengar utsmyckning för att passa min smak har varit en utmaning! Tyvärr har jag hittat ett sätt att spara pengar och har fortfarande en vackert inredd lägenhet med hjälp av DIY. J...

Hur man gör en mössa, Poncho och vantar från en gammal tröja

hantverk experter Rob & Corinne är på det igen! Denna gång på Threadbanger vi tar en gammal mönster print tröja och förvandla det till tre objekt! En beanie mössa, poncho och vantar. Med denna snabb how-to kommer du vara redo att klippa din vinter mo...

Hur man Design anpassade Bar glasögon

många människor aldrig har gjort glass målningen före. Detta är ett enkelt projekt att slänga ihop innan ett parti för en anpassad ser alla dina egna. För detta projekt donerade Roth bryggning alla glas, men du kan också plocka upp billiga glas från...

Hur man Design med Silhouette Studio

Silhouette porträtt är en användarvänlig elektroniska skärmaskin. Det kan skära allt från kartong till vinyl, så du kan göra klistermärken, affischer eller även 3D-objekt. Med all denna möjlighet till kreativitet, kan det vara överväldigande att komm...